Цветомир Михов се държи като парламентарна мутра!

Депутатът от ГЕРБ всеки ден обиждал Мая Манолова
Обновена: 9 апр 2015 17:00 | 9 апр 2015 16:47, Камелия Цветанова
66
Цветомир Михов се държи като парламентарна мутра!
Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ГЕРБ Цветомир Михов се държи като парламентарна мутра. Така го определи независимият Велизар Енчев, защото Михов всеки ден обиждал от мястото си в пленарна зала червените Мая Манолова и Корнелия Нинова, както и Меглена Александрова и Калина Балабанова от "Атака".

Днес обаче за първи път дори си позволил да напсува Манолова, защото излязла да се изказва за избора на състава на Сметната палата.

Репликата му била чута от Велизар Енчев, който като джентълмен призова колегите си мъже депутати и то най-вече тези от ГЕРБ, да внесат жалба за поведението на Михов в комисията по парламентарна етика.

"Забележките са сексистки, често пъти и цинични, а днес беше псувня, която не мога да повторя", оплака се Енчев.

Според него за поведението на Михов са виновни шефът на парламента Цецка Цачева, защото не му прави забележки, и премиерът Бойко Борисов.

Независимият депутат призова Борисов да вземе мерки, ако иска да измие лицето на ГЕРБ от такъв депутат като Михов.

"Това, което си позволява Михов, е потресаващо, а колегите твърдят, че поведението му е било подобно и в предишния парламент", заключи Енчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
2
 
! Отговори
дс преди 9 години
а ти си една комунистическа мутра
37
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
А като чета коментарите надолу, за пореден път се убеждавам, че простотията е заразна. Най-вече за тези, които се отчитат за постовете си.
36
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Простотията е стил на ГЕРБ. Какъвто е бат' им Бойко, такива трябва да са и те. А знаковата му реплика е "Аз съм ***, и вие сте прости, и затова ще се разберем".
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DEPUTAT OT GERB MOGE DA PSUVA VSEKI OT OPPZIZIATA,ZASHTOTO SI GO ZASLUGAVAT.KOI E TOZI ENCEV?
34
15
 
10
 
! Отговори
СИД преди 9 години
Тоя е пич! Май за него ще гласувам! Последна надежда!
33
4
 
7
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
Не като та той си е МУТРА като гуроро му
32
4
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
Аз ли не съм в час нещо? Пишат за депутат от ГЕРБ, обаче тоя на снимката вчера беше в Нова телевизия и приказваше че имал партия на бедните и онеправданите, и как щял да пребори всички на изборите... Как така депутат от ГРБ а има друга партия??? Тоя същи, от снимката...Аха ясно ми стана като прочетох статията... ама тези *** как си подреждат статиите - катовидиш заглавието и се объркваш отвсякъде. Неграмотници
31
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чехите живеят добреднес президента им каза че ще приеме американския посланникако обама приеме чешкия посланикама президент а- не екато нашата ирландска пастиркаами избират когото трябва и живеят добреа вие си дундуркайте гербавите помиярис банкянския кефир
30
4
 
4
 
! Отговори
do Atakista преди 9 години
Moge i da go e zachitaval..no sled kato se ottegli pokaga pozicia...az sacho che glasuvam za negovoto dvigenie toi govori premereno,vazpitano i kazva tova koeto misli vseki ot nas
29
3
 
4
 
! Отговори
do 36 преди 9 години
A ne obigdai..chom taka pichech znachi si ot Gerb prostotiata vi e ochevadna..ama primera vi podraganie taka kazva...Bog da vi nakage vsichkite vednaga
28
28
 
19
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Велизаре , Велизаре скрита лимонка на БКП-БСП-ДС , а сега активирана да прави политическо инженерство , защото Бареков се провали . На стари години да се правиш за резил не е добра идея , но явно ти си си такъв . Загуби най скъпото на този свят -сина си , просто трябваше да се спреш и толкова .
27
17
 
18
 
! Отговори
БГ преди 9 години
На тоя, няма ли кой да му тегли една цветна майна и да се реши въпроса.
26
17
 
14
 
! Отговори
отвратен преди 9 години
Бог да ни пази от такива като Енчев и бат бочко.
25
13
 
20
 
! Отговори
ист преди 9 години
Велизар Енчев бил джентълмен. Това вече е световна новина. Някой може да повярва.
24
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не че съм от ГЕРБ, но Мая Манолова и аз бих я обиждал всеки ден, даже по няколко пъти!
23
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какъвто Министър председателя, такива и депутатите.Когато на управлява мутра и законотворците са мутри
22
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветомир като бебе са го измъдили при повиването, затова е толкова злобен и мрази жените.Не му връзвайте кусур, съжалете го.
21
28
 
16
 
! Отговори
Поплювко преди 9 години
Очевидно застарелия ДС агент Велизар Енчев е новото рубладжийско популистко превъплащение на износения Сидеров образ на вечно гневния революционер-критикар. Важното е да яхнем гнева на масовия читател, критикувайки всеки и всичко в тази страна. Друг е въпросът, че както Сидеров, така и Енчев освен да драскат и да плюват, никога през живота не са били в състояние да направят нищо градивно ! Една тухла не са надстроили в какъвто и да е зид !
20
27
 
10
 
! Отговори
Велизар Рубльов преди 9 години
Очевидно застарелия ДС агент Велизар Енев е новото рубладжийско популистко превъплащение на износения Сидеров образ на вечно гневния революционер-критикар. Важното е да яхнем гнева на масовия читател, критикувайки всеки и всичко в тази страна. Друг че въпросът, че както Сидеров, така и Енчев освен да драскат и да плюват, никога през живота не са били в състояние да направят нищо градивно ! Една тухла не са надстроили в какъвто и да е зид !
19
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина комунизите не са цвете но в ГЕРБ има страхотни ***. С тези в НС които са сега България няма шанс за по-добър живот. Народа е казал, след бръмбар да тръгнеш на л...о ще те заведе.