Борисов на Великден: Христос да ни е за пример!

От Facebook премиерът призова да обичаме ближните си
Обновена: 12 апр 2015 12:06 | 12 апр 2015 08:39,
238
Борисов на Великден: Христос да ни е за пример!
Снимка: архив Булфото

Делата на Христос трябва да ни служат като пример, който винаги да следваме. Това послание публикува премиерът Бойко Борисов в страницата си във Facebook в първите часове на днешния празник.

Още по темата
12 апр 2015 00:01
72
Министър-председателят написа и че Великден е от особено значение за всички православни християни. „В различни периоди от историята ни именно непреходните ценности на християнството са помогнали на нашия народ да съхрани своята идентичност и култура”, отбелязва Борисов.

„Нека тези светли дни ни вдъхновят да вършим повече добрини и да ни припомнят колко важно е да обичаме ближните си. Христос Воскресе!”, завършва поздравът му за празника.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sw.Същия *** си нали?? Същия който написа и пост 118. От сега да знаеш, че Великден се пише с главна буква. Понимаеш?
87
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам защо ме трият. Просто написах, че трола 118 е ***. Само *** и безбожник може да напише Во"З"кресе. Нещо излъгах ли?
86
3
 
16
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
Днешният светъл празник съвпада и с деня на космонавтиката а продажните ни медии никаде не отбелязват че България има 2 *** космонавта ви а иначе за Мутрата търсят повод да го забележим до втръсване !!!!
85
3
 
16
 
! Отговори
Неграмотен преди 9 години
А аз прочетох - Христос да ни е премиер.
84
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добре, че не трябва да следваме твоите дела.
83
5
 
23
 
! Отговори
Христос Возкресе ! преди 9 години
Бойко, спри да постваш като някоя КИФЛА, ами вземи свърши нещо полезно ако може. Много си ми антипатичен станал. Ако може да не ни вкарваш във война тази година, ако може само .., а и някак си да върнеш руските туристи, щото като умрат от глад това лято по морето пак ще трябва да подаваш оставка. Не вярвам да си толкова глупав , по- скоро искаш тотално да ни съсипеш. И сега пак трета тарифа за тока , кога успя кажи, това подарък за Виликден ли беше ?
82
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубави слова г-н Борисов, но и дела трябват.,Верно,защо не построите една нова и модерна детска болница със свои средства ? пък и ако поне 12 ви последват ! Христос Воскресе !
81
3
 
16
 
! Отговори
sw. преди 9 години
весел великден,най-светлият презник на хрисиянството,то ще обедини хората срещу злото наречено нато,а тоя предател в ада да гори-цру_кска долна пионка!!и неговият ден ще дойде да отговаря,но затвор ще му е мн.малко!!БГ народ не си ли взе поука че пак го сложи на власт??!!!*** човек прости действия,но народа страда!!!
80
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този болен мозък ограбил къде какво може, лъгал, мамил и предавал, затрил народа си да е милиардер е тръгнал да се слага за пример на Христос. Ако наистина Христос възкръсва и види маймуноподобния веднага би го прибрал на Онзи свят да не мърси България.
79
4
 
11
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
До Ясен от 113 пост.Бре Ясене, к'в затвор бе бачовата.Няма да храним пандисчии и мизерници.Направо на дървото и на кръст с пирони.То Христос е бил разпнат, та нашия виден футболист и по-малко премиер го искаш в затвора.
78
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит празник , на вярващите Българи , Господ да е със нас в труднят път към истената , и наказание за тези който обраха ,продадоха ,почерниха държавата ни заедно със нас без да ни попитат
77
2
 
29
 
! Отговори
rtt преди 9 години
да ни е за пример на нас.ами на вас,политиците кой ви е пример-ал капоне май?
76
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тоя Сретан докога ще се бави ?
75
1
 
22
 
! Отговори
Бармалей преди 9 години
Не съм убеден, че този *** може да си служи с компютър или смартфон. Най-вероятно за постовете на Слънцеликия се грижи Митя Тролът Герберастки или някоя човка от младеШкото герп.
74
1
 
12
 
! Отговори
etyj преди 9 години
До Анонименно разминаването не пречи на еврейския бизнес - два пъти да палят благодатния огън...Ако им дойдат на крака и представители на всяко друго вероизповедание - и да тях ще го запалят. Главното е търговийката да върви...
73
1
 
23
 
! Отговори
Бармалей преди 9 години
Гавазинът на Тиквунья е с часовник от царевични пръчици с подарък "За момиче", хи-хи-хи!
72
1
 
24
 
! Отговори
hsdgfq преди 9 години
за какъв пример става дума? Да чакаме да ни разпнеш ли?
71
1
 
20
 
! Отговори
Куарк преди 9 години
Дори и на стари години Тиквун да се сети за Христос, то няма да му помогне и ще гори в пъклото. Наказанието е неизбежно...
70
2
 
33
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Боко вземи пример и ти! Спазвай поне една Божа заповед : Не кради!Христос Воскресе на всички които посрещат днес този светъл празник!
69
1
 
24
 
! Отговори
L.K. преди 9 години
Колко ли му е струвало да запомни тези изречения наизуст....