Успехът на Патриотите – извадили ДПС от властта

Постижение е и започналата ревизия в енергетиката
22 апр 2015 11:54,
27
Успехът на Патриотите – извадили ДПС от властта
Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт обяви за свой основен успех изваждането на ДПС от властта. Според лидера на НФСБ Валери Симеонов това е успех за целия парламент, а и за обществото като цяло.

Сред другите постижения на Фронта националистът изброи започналата ревизия в енергетиката и предоговорените цени от американските централи. "Така голяма част от кранчетата, с които се източваше благополучието на българския народ, ще бъдат затворени", каза Симеонов.

Успех на управлението, в което участва и ПФ, бил и новият състав на КЕВР, в който нямало хора от предишните членове на енергийния регулатор. Налагането на мораториум върху износа на дървесина също било сериозно постижение на Патриотите, което е записано и в предизборната им програма.

Симеонов обаче не спести и критики към кабинета, който подкрепя. Те са насочени предимно към политиката на образованието и здравеопазването, както и към липсата на промени в изборното законодателство.

Лидерът на НФСБ изчетка ГЕРБ и БСП. ГЕРБ – че са забравили диктаторския си подход и са станали по-диалогични, а БСП – че се отнасят отговорно към важните въпроси на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
алоян преди 8 години
Какъв успех какви пет лева. Народът тъне в мизерия а вие си мерите... достойнствата
13
1
 
5
 
! Отговори
Стоилов преди 8 години
Уважаеми "ПАТКИРИОТИ", успех ще е ако вкарате в затвора Ахмед Шейтан, брат му близнак Лютви Шейтан и техния генетичен *** Демон Пеевски, основните виновници за източването и убийството на КТБ! Това ще е УСПЕХ! Всичко друго е.... поза от Ваша страна драги ми подлизурквци!
12
3
 
6
 
! Отговори
красимира преди 8 години
Така наречените патриоти не са нищо друго, освен шайка разбойници. Крадливи и нагли, успяха да се вмъкнат във властта, благодарение на Тиквата и останалите тиквени слуги. Може и шепа глупци да са гласували за тях, но по-вероятно "успехът"им се дължи на изборни манипулации.
11
2
 
8
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Кой, кого и как сте извадили от властта, че ми е интересно господа смешници? ДПС продължават да ни манипулират и управляват вече 25 години "демокрация". По Кърджалийско, Шуменско, Смолянско, Разградско и т.н. НА БЪЛГАРСКИ НЕ СЕ ГОВОРИ. В заведенията поръчаш ли на български ти викат преводач.
10
1
 
13
 
! Отговори
Войводата преди 8 години
Кви патриоти, кви 5 лева, тези не мислят за нищо друго само да лапат от държавата. Каракачанов обиколи всички партии само и само да влезе като депутат, а Симеонов бяга при Борисов със списък за назначения на техните "кадърни" кадри във властта за да даде подкрепата си за заема. Те това ако са родолюбци, жална и майка на България!
9
4
 
13
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Никого не сте извадили смешници. За 6 месеца НС само лижете *** на лъжепророка Борисов и богатеете за сметка на обикновения българин
8
7
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Да не се окаже Патриотичен фронт бъдещ коалиционен партньор на ДПС? И Атака проведе кампания против ДПС, но видяхте всички какво се случи и как Волен стана златен пръст на коалицията БСП и ДПС, която издържа една година.
7
2
 
18
 
! Отговори
И кога ги извадихте? преди 8 години
Ела да видиш местните бейове какви ги вършат в смесените райони.
6
13
 
5
 
! Отговори
да-м преди 8 години
За това е прав. Все още поддържат предателя Бойко, но за ДПС е напълно прав.
5
3
 
16
 
! Отговори
Баце преди 8 години
Поредният виц
4
4
 
11
 
! Отговори
Tankist преди 8 години
ко не , и тоя не си е пил хаповете. Абе тия хора или са отковенни *** или си мислят , че народа е сътавен от такива. Дано изборите са по скоро да се отървем от тая напаст.
3
3
 
16
 
! Отговори
тъ- тъ-панар преди 8 години
Ако провала се смята за успех! То нека така си мислят.
2
1
 
22
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Дрънкаш глупости, "патриоте"...ДПС властват в цялата страна чрез местната власт.В НС само се джавкат наужким.Когато разкарате ДПС от местната власт, тогава се похвали...
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извадиха ДПС-то и се намърдаха на тяхно място, голям успех, няма що. Да не говорим, че за всички национално-отговорни въпроси гласуват като продажници.