Депутатите няма да обсъждат арменския геноцид

Правите се на ни лук яли, ни лук мирисали, обвини ги националист
73
Депутатите няма да обсъждат арменския геноцид
Снимка: Reuters, архив

Въпреки че вчера депутатите одобриха искането на "Атака“, в петък, като точка първа Народното събрание да обсъди решение за признаването на арменския геноцид в Османската империя, изненадващо днес подмениха дневния ред.

Неочаквано те одобриха предложението на председателя на комисията по земеделие Румен Христов /РБ/ утре в началото на заседанието да приемат на второ четене промените в Закона за ползването на земеделските земи, а след това решиха, че точка втора ще е обсъждането на Закона за финансовите инструменти.

Това на практика означава, че до решението за арменския геноцид въобще няма и да се стигне поради недостиг на време, защото в петък от 11 ч. започва традиционният парламентарен контрол.

"Атака“ пък настоява освен да се приеме решение за признаването на арменския геноцид, да се обяви и 24 април за ден за отбелязване на паметта на жертвите му.

След като обаче стана ясно, че до обсъждането на предложението въобще няма да се стигне, националистът Станислав Станилов обвини, че поведението на парламента е позорно.

"Скандално подменяте точката и се правите на ни лук яли, ни лук мирисали", обърна се той към народните представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *** АминОт 28 страни членки на ЕС , 3-4 страни са признали такъв геноцид и всичките те са на хиляди км , защо Гърция не го признае , защо ние трябва сами да си влошаваме положението с измислена декларация която нищо няма да промени.Ти ще приемеш ли в къщата си десетина бежанци
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мустака явно е звъннал на Тиквата да му набива канчето, че ще си развалят приятелството, после сигурно и Доган му е пъшкал по телефона.
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не бяхте нарязали SS 23 , от които фесовете се посираха, сега нямаше да сме на това дередже предатели гнусни !
17
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Анонимен И ПРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ----ОБАМА СЬЩО ОТРИЧА ГЕНОЦИДА ВЬРХУ АРМЕНЦИТЕ ОТ ТУРЦИТЕ НАШИТЕ СЬЩО МЬЛЧАТ И ЗА 500 ГОДИШНИЯ ТУРСКИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЬГАРИЯ--НЕ СЕ УЧУДВАМ ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА НЕ Е БЬЛГАРСКИ А ,,ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ,, НАЗНАЧЕН
16
3
 
9
 
! Отговори
истината преди 8 години
Точно турците ако решат да ни направят мръсно , за два дни са ни сринали ...В момента всеки ден около 100 бежанци се опитват да влязат в България и около 20 от тях успяват ...В Турция има над 2 мнл бежанци, всички от които искат да тръгнат за Европа , а това минава през България, какво ще стане ако турците се направят на луди и ги оставят свободно да преминават границата им в посока България.За една седмица в България ще влязат над 1 мнл бежанци , тогава тогава предвиждам такъв живот , че ..
15
4
 
21
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
"Въобще не е малка работа , че Турция ще се разсърди."Този тип мислене, скъпи съграждани, е породен от вид петбуквен характер, започващ с "пу" и завършващ на "ка". Турция щяла да ни се разсърди - ми те утре ако поискат да признаем Възродителния процес за геноцид, пак ли ще гледаме да не ги ядосаме ? Истинските, уважаващи себе си народи излизат с рогата напред в името на справедливостта. В случая - да признаем едно брутално престъпление. Останалите се крият по дупките, както са правили 500 г.
14
2
 
5
 
! Отговори
С БРАНЕКЕ преди 8 години
ще останат само пера от ВЕЛИКИ ЯСТРЕБИ И НАЙ-ВЕЛИКИ ЯСТРЕБИ. А С 300, доставени на ИРАН ще разхвърчи перушина от УСА и ЮДО ЯСТРЕБИ, дето са свикнали да цвъкат БОМБИ където им падне
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такааа всички клекнаха пред Доган, да не вземат да наранят нежната му турска душа с разни арменски геноциди.
12
15
 
9
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Не му е работа на българския парламент да взима решения отностно исторически събития! Затова си има историци. Без да има решение от съдебен процес с международен статус, че това е геноцид, политиците не могат и не трябва да се бъркат в тези неща. Пред българския парламент има къде-къде по належащи проблеми, засягащи настоящето и бъдещето на страната. Да използват няколкото функциониращи клетки в празните си тикви да ги разрешат тези проблеми, а не кой какво е направил преди 100 години!
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те, т.нар. "депутати" вместо да мислят за това как да оправят държавата, как да възвърнат заводите към нормален ритъм и да построят нови, за да има икономически прогрес - те моля ти се, се занимават с маловажни неща. Първо оправете нашето си - държавата и тогава се занимавайте с чужди неща и проблеми!
10
1
 
20
 
! Отговори
Под прикритие преди 8 години
Нормално, масовият нашенски депутат е еничарин, башибозук или прокрит евреин.
9
4
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ и ДПС преди 8 години
са си ПЪРВИ ДРУЖКИ, въпреки че се правят на непознати
8
2
 
23
 
! Отговори
45- roko преди 8 години
А на майчин Език ли обсъждаха Депутатите или на чужд Език
7
16
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 8 години
До NOrdВъобще не е малка работа , че Турция ще се разсърди.Вчера са отзовали посланика си от Австрия .Но Австиря е на 1000 км от тук ,а ние сме ама много зависими от съседна Турция.Нямаме никакъв интерес да влошаваме отношенията си с тях. Когато всички страни от ЕС вземат отношение ,тогава и ние ,а не да бързаме да влошаваме нещата.Какво ще стане ако Турция започне да толерира 2 мнл сирийци които са в Турция да тръгнат към Европа , точно за една седмица ще се сринем... само това ни трябва
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо няма и дума за геноцида на индианците в Америка? Стига с тези еврейски номера!
5
3
 
18
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
След като плюжидента и великият вожд от Банкя спряха Южен поток и оплюха Русия сега единственият щанс да получавяме газ е от Турция (макар и руска). Затова логична парламент и всички останали смешници (политици) ще стоят в поза диван-чапраз.
4
3
 
16
 
! Отговори
АРКАДАШИТЕ преди 8 години
в БАНСКО и АНКАРА барабар с РОСКО МЮФТИЙСКИ са си плюли в устите.
3
3
 
26
 
! Отговори
zeus преди 8 години
От американското посолство са казали, че предвид стратегическите им интереси в региона такова обсъждане не е приемливо за САЩ.
2
3
 
26
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е преди 8 години
от такива наведени в кръста , целуващи на ПОРОБИТЕЛЯ САЩ краката
1
2
 
22
 
! Отговори
NOrd преди 8 години
Срам ме е от тия "мишоци". Много важно че големия съсед ще се разсърди.