Миков не ще с партии, които само се представят за леви

Имаме траен ръст в доверието към БСП, радва се той
21
Миков не ще с партии, които само се представят за леви
Михаил Миков. Снимка: архив, БулФото

Коалициите на БСП с други партии за предстоящите местни избори ще бъдат базирани на политики, а не на съюзи с партии, "които само се представят за леви", обяви соцлидерът Михаил Миков пред bTV.

"АБВ е само една от партиите с претенциите за лявост. Но са възможни коалиции на места", допълни той.

По думите му БСП е единствената партия, при която се наблюдава траен ръст на доверието в социологическите проучвания и това се дължи на провежданата опозиционна политика на партията.

В последното изследване на „Алфа рисърч” доверие в партията бяха изразили 10.2% от анкетираните. "Вижте управляващите – общо правят 40%, а искат да правят промени в Конституцията", коментира Миков.

Той заяви още, че правителството много говори за реформи, но такива не се виждат. Соцлидерът даде за пример предлаганите промени в пенсионното и здравното осигуряване и съдебната реформа.

По думите му една истинска реформа е свързана с икономиката, а в момента само се променят параметрите "при една и съща ситуация".

"Защо като се събират повече пари, са замразени 16 социални плащания", попита Миков.

Каквото и да се променя, след години ще дойде моментът някой да поиска възрастта за пенсиониране да се вдигне на 70 години”, подчерта той, но отказа да коментира предложенията на социалния министър Ивайло Калфин за вдигането на пенсионната възраст, тъй като бил свикнал да оценява законодателните идеи по тяхната реализация.

"Никой не позволи на Орешарски, правителството и крехкото мнозинство да реализира икономическа политика, която да даде друго усещане сред хората", заяви лидерът на БСП и допълни, че е крайно време да се помисли за доходите, защото богатите стават по-богати, а бедните - по-бедни.

За разследването за имота на кмета на Пазарджик Тодор Попов, Миков каза, че очаква реакции от различни институции.

"Това трябва да бъде ежедневна работа на институциите, които получават заплата за това", коментира той и допълни, че чака реакция и от Сдружението на общините, на което Попов е председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: БСПМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
4epa преди 8 години
DA IMA TRAEN RASTEJ OT 0 NA 00 !!!!!!
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наздраве батка, като пийнем, може да ти ударя и една п ка!
17
1
 
1
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
Ха-ха-ха, значи с "Батака" става.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я как е загладил косъма др.Миков! Миналия месец в Москва сигурно са му дали 2 щайги с рубли и каса водка :)
15
2
 
1
 
! Отговори
Анили преди 8 години
Трябва да има коалиция не от партии, а от можещи хора, които имат ясна визия и идея за изваждането на България от ситуацията, в която се намира в момента. Трябва да имат ясно виждане за повишаване стандарта на живот на хората, да имат представа кое и как да направят. Омръзна ни 25 години да се упражняват всякакви екземпляри върху българина. Поздравления господин Миков. Това е правилния начин и път да върнете доверието на хората
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме траен ръст в доверието към БСП, радва се тойне в довериято, а в броя на некролозите имате :)
13
3
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Относно доверието- мисля, че правилният подход е именно това- подмладяване на кадрите, влизането на млади и кадърни хора в политиката, хора не обременени от досегашните управления. Поздравления г-н Миков. На прав път сте
12
1
 
8
 
! Отговори
Kuncho преди 8 години
Тоя къде живее!? :)))))
11
1
 
4
 
! Отговори
недоумяващ преди 8 години
десният примиер на "" лявата " бсп проведе краино дясно управление тия не са никакви наи обикновени плоски крадци и лъжци
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв ръст в доверието на бСП?! Колкото има доверие в герб и РБ, толкова и в БСП. Вие сте едно и също гнусно ероатлантическо гнездо змии с червени корени.
9
1
 
8
 
! Отговори
Rote Kapelle преди 8 години
БСП е класически пример за псевдо лява партия.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е другаря Миков. Обедняха другарите - и Георги Гергов , и Манджуков , и Станишев , и мими Виткова , и Емилия Масларова ,и още хиляди и хиляди честни труженици- социалисти.
7
1
 
14
 
! Отговори
РЕМ преди 8 години
Направо ми се повръща от думата "ляво". Кой им дава право да делят народа на "лява България"? Явно"лявото" наследство на СерГей СтаниШеф е неизкоренимо. Защо Миков не се покая за атентата в "Света Неделя", лагерите в Скравена, Белене и т.н.? Защо не каза нищо за безпринципната коалиция с ДПС и АТАКА за да са на власт на всяка цена? Ти го плюеш, а то вика "дъж вали". За нищо не са виновни през тези 25години. Кога една партия ще постави България пред лично партийните си интереси? Закрийте БСП!
6
1
 
5
 
! Отговори
Георги Ламбуров преди 8 години
КОЙ ! МИКОВ ЛИ Е ЛЯВ ?!КОЙ ! РАДАН ЛИ Е ДЕСЕН ?!ЧЕ НАЛИ БСП и РБ ЗАЕДНО РЪКА ЗА РЪКА, ДАДОХА РАМО НА ТУРЦИТЕ В СЪРНИЦА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,И ПОСЛЕ ЗАЕДНО, ПАК РЪКА ЗА РЪКА ГЛАСУВАХА В ОБЩ. СЪВЕТ НА НЕДЕЛИНО ЗА ТУРСКИЯ КМЕТ РУСАНОВИ ТАКА " КОМУНИСТИ и АНТИ-КОМУНИСТИ " ПОДАРИХА НА ТУРЦИЯ ПРЕДПОСЛЕДНАТА БЪЛГАРСКА ОБЩИНА В ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ, БЕЗ ИЗБОРИ
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българския политик няма идеали. Той не е ерудиран, дисциплиниран, трудолюбив, честен, няма скрупули, нагъл е. Той е плевел, който живее на гърба на другите и се настройва спрямо средата. За него нямат значение цветовете и програмите на партиите защото всичко е театър, за него е важно да оцелее в политиката.
4
4
 
14
 
! Отговори
алекс преди 8 години
Я хванете 5-6 % на следващи избори я не.Писнали сте на всички.КОЙ?
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо ми стана мъчно за "краварката в левия ъгъл" Мая Галева Костинбродска(къде ли се покри тази "харна" женица ),а от другаря Миков вече ми се доповръща...
2
3
 
14
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Абе ръста на доверие е малко отрицателен, ама е траен :))
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Миков,я си се гушнете пак с вашата голяма любов ДПС и не ни занимавай с глупостите ти.Той сергича ти показа как се прави-цуни-гуни на Орлов мост и това е.