Бизнесът според Борисов: Ниша, план, помощ

Премиерът откри цех за преработка на зеленчуци в Долна Диканя
Обновена: 28 апр 2015 13:32 | 28 апр 2015 13:26,
50
Бизнесът според Борисов: Ниша, план, помощ

Така разбирам бизнеса - да намериш ниша, да си направиш проектите, да си направиш бизнес план, и след това държавата да ти помогне, коментира министър-председателят Бойко Борисов, по време на официалното откриване на новосъздаденото предприятие за преработка на зеленчуци в село Долна Диканя.

"От своя страна това води до няколко други събития. Изкупуват се зеленчуците от Самоков до Петрич, а и се осигурява работна ръка. Дойдох специално, защото в този регион нищо не е инвестирано от 80-те години, а и за да видят другите бизнесмени какви огромни възможности има фонд "Земеделие", посочи премиерът.

По думите му подобни инвестиции дават възможност, а земеделският сектор в България има голям потенциал и трябва да бъде възроден.

Общият размер на инвестицията е 8 милиона, като 4 милиона са осигурени по Мярката 123 "Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти" от Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г.

"Това, което зависи от държавата е направено. Магистралата е на 1 километър и продукцията може да се кара директно за Гърция", отсече Бойко Борисов.

Премиерът посочи, че страната ни вече е задала проектите по плана "Юнкер" и са впрегнати силите на експертите за максимално усвояване на средствата по европейските програми.

В отговор на въпрос за уволнението на митничарите на Капитан Андреево премиерътпосочи, че подобна участ очаква всеки, който пречи на събирането на приходи.

Той призова за човешко отношение към пристигащите в страната ни имигранти, като посочи, че крайната цел е те да бъдат върнати по родните им места.                                      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Я, СЕ СКРИЙ... преди 8 години
ТОЧНО ТИКВУН ДА НИ ОБЯСНЯВА СМИСЪЛА НА БИЗНЕСА, Е ТРАГИЧНО. ОТКОГА "ТЪПИТЕ АМА ЯКИ" ЗАПОЧНАХА ДА РАЗБИРАТ ОТ ТОВА. ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ СКРИЕ, ЗА ДА НЕ НИ ДРАЗНИ С ПРОСТОТИЯТА СИ. ВИЖ ОТ МУТРЕНСКИ РЕКЕТ - РАЗБИРА. ТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ОПОСКА ЗА ИМА - НЯМА 4-5 ГОДИНИ.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не, Боце, ти иначе го знаеш - рекет, пари в брой, хотелче на Цветелинка, парички извън България!
32
1
 
7
 
! Отговори
жоро с. преди 8 години
сетила се мутрата за дребния и среден бизнес, същия, който системно унищожава и то, целенасочено. това и в-к стършел няма да публикува, нъл' тъй.
31
6
 
0
 
! Отговори
жоро с. преди 8 години
така е, тиквата е велик. на тебе колко ти бецалват да тролиш в прослава.
30
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЙ КАЧЕСТВЕНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРЕХОДА,А ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО НАРИЧАТ ТИКВА..,ЩОМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ВИ Е ТИКВА ВИЕ КАКВИ СТЕ НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ....И СЕМЕ ЗА ТИКВИ НЕ СТЕ.....,НАИСТИНА КАКВИ СТЕ ВИЕ
29
0
 
9
 
! Отговори
memom преди 8 години
Тези пари са 100 % финансирани от европейския съюз. Не са пари от данъкоплатците ни. Не ги отпуска парите Бойко Борисов отпускат ги от Брюксел. А нашата система е такава че от това финансиране може да се възползват само приближени хора на герб. Защото се сблъскваш с министерство на земеделието което е в ръцете на Герб. За да направиш бизнес проект в момента ти трябва много пари а не е сигурно дали ще те одобрят. Първо го правиш със собствени пари после чакаш да ти ги преведат АКО ИМАШ ХОР В ГЕРБ
28
1
 
9
 
! Отговори
memom преди 8 години
Аз съм земеделски производител. Този човек само лъжи обществото и простите българи все още му вярват, че спасението на България е в негови ръце. Този човек с Бойко Борисов за краткото си управление накара малките земеделци да фалират с осигуряването на земеделците да е задължително. Хора които обработват между един и 30 декара са пред фалит защото субсидии не им се полагат или взимаш субсидии после ги даваш на бюджета на Бойко или не ги взимаш. Този лъжец подкрепя само големите зърнопроизводител
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много и различни Тикви има по света. Но Магнолиева Тиква се среща единствено в село Банкя.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя с магнолиите ли беше? А къде са те сега?
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време в Политбюро имаше уникални *** но верни на Партията и СССР. Смеехме им се но Тошара им даваше по един апартамент, вила и Волга. Този бодигард с необяснима енергия се натресе на народа с помоща на САЩ за втори път. Първият си беше дизастър и народа го разкара с камъни. Но награбил милиарди успя да купи корпоративния вот, ще купи и още държ.служители и общини за да властва докато е жив за сметка на един малък но *** народ който го избирахи си прави сепуко. Сега не плачете а търпет
24
0
 
12
 
! Отговори
жоро с. преди 8 години
5. за митничарите, не беше ли техен контролиращ ръководител оня, дето звънеше на ЕГН-та6. крайната цел на мигриращите е чрез тях да се генерира сив приход от каналджийски услуги.
23
1
 
12
 
! Отговори
жоро с. преди 8 години
1. рапона е пропуснал съществена част от схемата, а именно, чиновници рекетират, администрации бавят, мутри правят първото отново.2. магистралата е на 1 км, но до нея на гръб ли влачат3. магистралата е на 1 км, но дали продукцията е конкурентоспособна на гръцкия пазар4. хвала на такива бизнисмьени, дето чакат субсидии, които да инвестират я в жип, а в жьет.
22
1
 
13
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
Съчетайте този гениален "бизнес план" с гениалната според Ненчев практика да предлагаш проценти и след два месеца ще си пиете кафето с *** Кук. Гарантирано от ГЕРБ !
21
1
 
15
 
! Отговори
Подлизурковци преди 8 години
Всички медии ще се смачкат от натискане, коя да ме излиже зад-ика на наглеца. И голяма работа, че му насинили окото. Някой да сцепи тиквата по-добре, ама де тоз късметЛъжи и измама - навсякъде...............
20
1
 
12
 
! Отговори
it's still earl преди 8 години
Не знам тоя за какъв БВП на София говори при положение , че от четири години се въртят едни и същи измислени обяви за работа и то при положението всичко да се концентрира в столицата от поне десетилетие ........
19
1
 
16
 
! Отговори
по кабеларките преди 8 години
Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.
18
2
 
14
 
! Отговори
зад теб преди 8 години
Благодарим ти, пожарникарю, всички сме зад теб. За да те изритаме!
17
0
 
13
 
! Отговори
бачкатор преди 8 години
Мутрата открива частен цех.Това е потресаващо.Нищо,че беше назначил щерката на шефа на пожарната за н-к на Фонд "Земеделие",защото му бил приятел.Що пари са окрадени от този фонд-държавата ни воглаве с мутрата плаче за истинска прокуратура,която да подхване маса народ и да го накара данъци да плати и в затвора да отиде тази маса грабители,подпомогнати от министри и висши чиновници.Нямам надежда,че ще се превърнем в нормална д-ва.
16
0
 
15
 
! Отговори
работник преди 8 години
ББ отлично знае,че по плана Юнкер е одобрен проект,свързан с Гърция-всичко друго,ако има е отхвърлено.Но той манипулира,журналистите мълчат-къде информирани,къде инструктирани.Винаги се сравнява с Меркел,но тя не ходи да реже ленти на цехчета,зали,пътища.Уж мутрата се била променила.Тъжната истина е,че д-вата изостава тотално от др.евр.д-ви,но ББ се хвали колко добре управлява,защото има още шарани.
15
0
 
11
 
! Отговори
държавата на мафията преди 8 години
Тоя какъв е да открива каквото и да е, собственик на бизнеса, инвеститор, какъв е ? А, той е КАПУ ДИ КУПИ КАПИ, и без неговата благословия не става нищо. И си прави пиар, човека ???? Открил е той, а знаете ли колко е ЗАТРИЛ !!!! Той и тия около него дето 25 години окрадоха и съсипаха всичко !