Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!

Симеонов беснее, че Местан и Сие не почели арменския геноцид
77
Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!
Снимка: архив, Булфото

ДПС е заплаха за човечеството и се намира в мрачното Средновековие на Османската империя. Такова обвинение отправи от парламентарната трибуна съпредседателят на ПФ Валери Симеонов, ядосан на поведението на депутатите от движението, които в петък напуснаха пленарна зала, докато останалите им колеги отдаваха почит на паметта на жертвите на арменския геноцид с едноминутно мълчание.

Според него депутатите от ДПС са демонстрирали  арогантна проява на безчовечност и липса на морал.

Симеонов се закани, че патриотите "ще продължат борбата си ДПС да бъде извадено, изстъргано от властта на всички нива, защото не е само вредно и опасно за българския народ, за неговите наплашени и манипулирани избиратели, а е заплаха за човечеството".

Той се възмути от факта, че депутатите от ДПС пренебрегнаха решението на парламента, с което 24 април бе обявен за ден на възпоменание на невинните жертви.

"В такъв момент, на всеки който е останала капчица съвест и зрънце човечност, би станал на крака и би свел глава. Но – не, народните представители от ДПС, които непрекъснато говорят за либерализма, европейските ценности и човешките права, напуснаха залата и заради това питам кои сте вие, на кой кумир се кланяте и кого представлявате?", заяви Симеонов.

Според него отдавна се знае, че ДПС не представлява българския народ, но явно не е и Турция, защото дори турски интелектуалци се извиниха на арменците в декларация, а настоящият президент Реджеп Ердоган е поднесъл съболезнования на внуците на избитите арменци.

"Но вие представителите на ДПС в този парламент отхвърлихте дори този елементарен жест – покой за душите на покойниците и съболезнования към потомците им. Така ДПС свали окончателно своята маска и показа озъбеното, дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация, на една мафиотска структура съставена от феодали и обезкръвени крепостни, една мафиотска структура, за която времето върви назад. В този проход към миналото ДПС вече се намира някъде между мрачното и кърваво Средновековие на Османската империя", продължи с упреците патриотът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 4 декември 1963 г., Тодор Живков в качествата си на Генерален секретар на ЦК на БКП и Министър-председател на България към този момент, лично внася предложение по време на пленума на ЦК на БКП, България да отправи към ЦК на КПСС въпроса за по-нататъшно най-тясно сближаване и в перспектива сливане на Народна република България със СССР, превръщайки я в 16-та съюзна република на СССР и така застрашава националната независимост на страната. Пленумът на ЦК оценява предложението като "забележителна проява на патриотизъм и интернационализъм", което ще издигне на качествено нова степен братската
50
8
 
3
 
! Отговори
cCc преди 8 години
В такъв момент, на всеки който е останала капчица съвест и зрънце човечност, би станал на крака и би свел глава заради забраната за използването на майчин език.
49
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И с какво право тези патерички на ГРАБ са Патриоти, а онези от Атака са Националисти? Боко ли определя КОЙ кой е?
48
6
 
6
 
! Отговори
Опит преди 8 години
Няма дпс няма българия тя е гарант
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kompleksari що тъй ва *** от всичко разбираш всеки оправяш една жена имаш па чакаш комшията да я оправи що тъй
46
9
 
8
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
ДПС трябва да се забрани, както и да се въведе подобно на в Япония забрана за влизане в страната на изповядващи ислям. Само че вие г-н Симеонов сте от шайката предатели на българския народ. Заедно с пожарникарчето, Радан, Кунева, Плевнелиев и т.н.
45
7
 
2
 
! Отговори
Бай ви ганя преди 8 години
Просто племе туи то
44
4
 
4
 
! Отговори
Тоя ... преди 8 години
... *** изпусна като управляващ шанса, Народното Събрание да излезе официално и да признае, че е било Геноцид 1915-1920 година.Вместо това, управляващите изчетоха една декларациика, че не било Геноцид в пълен унисон със САЩ, които не искат да ядосат Турция, имали най-грлямата войска в НАТО и най-стратегическите военни бази.
43
13
 
8
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Симеонов, вашата измислена партийка също не е стока. И Вие както и ДПС гледате да се намърдате и да глозгате народа. Същите *** сте като ДПС и ГЕРБ
42
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 8 години
ДНЕС,вие да не се спонсорирате от балевски,че триете всички отрицателни коментари .
41
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За седмица и бг ще е на хартия пиклъовци
40
2
 
18
 
! Отговори
Просто решение преди 8 години
Да се криминализира отричането на арменския геноцид. Наказанието да е изселване в държавата на произход. Така за кратко време ще останем не само без депутати от ДПС, но и без турци.
39
3
 
21
 
! Отговори
ДПС? преди 8 години
ДПС бе създадена от Турция, с подкрепата на ДС и БКП ,като опонент на СДС! Но много бързо ,със западна и южна помощ, завзеха властта в България и нямат намерения да я пуснат!Разбиранията на ДПС са от времето на Мохамед, облечени в съвременния "либирален морал" на Доган и Местан!А целта им е една -ислямизацията и ликвидирането на България!
38
1
 
13
 
! Отговори
nik преди 8 години
Dolu DPS
37
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САМО ДУМИ И ДУМИ ОТ ТОЯ "ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ".Защо отбягнахте да определите като "геноцид" масовите убийства от страна на османците спрямо Армения?До кога ще продължите да замазвате очите на хората с глупави вербални нападки в парламента? Какво стана с премахването на турските новини? Кога ще направите нещо конкретно в тоя парламент?
36
6
 
4
 
! Отговори
gogo преди 8 години
Да така еДПС са виновни за глупостта на нацистите!
35
8
 
1
 
! Отговори
Бозкурт преди 8 години
Аиде грабни автомата да те видим патроните са без пари
34
3
 
24
 
! Отговори
SAUER преди 8 години
ДПС нищо груго няма да ги оправи освен автомата. Тези кърлежи ще се откачат само ако ги избесим по дърветата като мартеници и после в масови безимени гробове. Автоматична стрелба докато се разкапят цевите по тези анадолци. Зандан завсички ,които са им *** задните части през годините.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те скат не са против дпс против турците са това няма да продължи много всеки мълчи ама всичко си има граници
32
17
 
10
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Тиквун Борисов също е заплаха за човечеството. Мутрата подлага на геноцид вече пета година българския народ