Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7

Парите на КТБ обаче трябва да се съберат, твърд е Борисов
Обновена: 29 апр 2015 21:51 | 29 апр 2015 21:47, Камелия Цветанова
205
Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7
Снимка: Булфото

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да си събере парите, но полицията действаше "по най-тъпия, глупав и брутален начин", и затова ще понесе пълна отговорност, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка със случилото се днес в TV7.

Още по темата
„Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът“, увери обаче той.

Борисов припомни, че заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ подадоха оставки след суматохата, която се създаде около сградата на телевизията днес заради засиленото полицейски присъствие.

„Има Фонд за гарантиране на вземанията, който трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната. Полицаите действаха по най-тъпия и глупав начин и затова си понесоха пълните наказания - просто оставка и се махат от постовете си”, коментира премиерът.

 „Това се прави с двама полицаи, отиват казват „Добър ден” и започват по списък да оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в тази работа. Нямат работа да ходят в студиото и нямат работа да ни въртят по медиите по света”, заяви Борисов.

„Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт", заяви обаче Бойко Борисов.

"Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът.

Заради глупостта на полицията помолих да бъде отложено с една седмица, каза Борисов по повод на изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи, че този едноседмичен срок е даден по изключение. Той призова собствениците на медиата да намерят техника, с която телевизията да работи, или да изплатят дълговете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TV 7 prosto e neudobna...tam se kazva istinata...a ta ne se haresva na BB.a sega i toka pak iskat da digat...kato narod sme mazohisti..stoim i gledame..BB oprava givota na sofianci...da si traat..a drugite...Bog da ni spasi ot nego i pasminata mu
140
0
 
3
 
! Отговори
кой какъв е и преди 8 години
Какво представлява *** днес всеки дори и малките тиквунки го разбраха. Много злоба и елементарност и както казваше Марио Пузо : Глупакът дори и да не е свързан с организация трябва да бъде премахнат, защото е ***.
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на мен като дойде съдия изпълнителя да ми описва имуществото щото не съм си платил тока Боко тиквата къде беше за да ги спре. А за скапаните журналисти се намесва а? Сакън да не се развикат че им нарушавали правата. За кучета и котки може а за прасета не. Нищо не се е променило от бай Тошево време.
138
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така беше.Действаше тъпо,глупаво и брутално.Всички го видяха.Ама като си им взел страха как да действат.Дори така наречената министърка Румяна Бъчварова не посмя да се намеси преди ти да и наредиш.Това не е полиция,а мишки.Пфу.
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Борисов,нали тая полиция точно ти я ръководиш вече повече от 10 години.Тя е твоя рожба.Да оставим подставените лица които се правеха на министри,а без твоя заповед и до ден днешен не смеят гък да кажат.
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябваше да им направи баница и да ги помоли учтиво да се грьмнат .
135
12
 
1
 
! Отговори
преди 5 мин. преди 8 години
Полицията е куха защото са навряни от БСП.Един конкурс немаше проведен като нормална държава.И сега много ясно че ше прявят сечено на всеки различен от бсп дошъл на власт.Ей тва е българската ''полиция''
134
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бокич , отново доказа че си куха лейка . Сега заради интереси на частни лица ще наказват полицаи . Ми защо тогава закона за събираемост е обвързан с нуждата да присъства полиция !?!? Да беше отишъл този с мутри да си прибира задълженията , а защо въобще тези от телевизията не са си върнали бакиите - имали са срок . Накрая полицията виновна ,а те агънца . Не журналисти , а *** , списвачи и драскачи .
133
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Софийски университет дължи такса смет вече 4 млн.лв,ФК ЦСКА 10 млн на НАП -неплатени данъци,то списъка е доста дългичък и как никой не ги закрива,напротив -гробно мълчание.Преса,Стандарт,Труд и други близки до Герб дължали към ЦКБ 40 члн лв.Е значи за едни може и няма закони,за други има закони и полиция дал бог.Ето това е "демокрацията"на Герб-защо ли нищо ново под слънцето,вече май сме го виждали.
132
0
 
8
 
! Отговори
Народна поговорка преди 8 години
Ни лук ял, ни лук мирисал.
131
0
 
7
 
! Отговори
Иванч0 преди 8 години
Има си закони. щом някой дължи пари на друг - трябва да ги връща.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имало едно време ТВ7 с директор Бюреков и собственик един мустакат престъпник, който надмина учителя си другаря агент на ДС - Ив. Костов! Комунистическата люпилна на кадри не спира да ги произвежда! Лошото е, че те са навсякъде и са на важни постове! Това е не Триглава червена ламя, а Хилядоглава! Шефове на съмнителни фирми, на големи предприятия и заводи, банкери, съдии, прокурори, средни и висши милиционери, депутати и т. н., та сигурно над 95 % са комунисти или са свързани с тях!
129
6
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ТВ 7 в момента е най точната телевизия-в нея се казва истината от независими анализатори.Докато по БТВ и НТ всичко се манипулира.Особено по НТ и днес сутринта поканили някаква от СЕМ мисля,че била назначена с мандата на президентчето ни -ама тя жив фюрер горката и една нервна и истерична такава,че чак ти става жал да я слушаш.Асо това са съвременните"демократи" жална ни майка.А Борисов отново си показа рогцата-никой не се съмнява предполагам кой е сценариста на тази"случка"
128
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Кръглата Нула (МВР Пишман-министърката) и на Банкянската Мутра им беше спретнат Показен Цирк от подставен човек на Мустакатия Банкер от Белград, от когото Кльощавата Очилата *** (юристката на КТБ) Мутрата Бирник получаваха инструкции по телефона! И Полицайските Катили се хванаха в капана! Това е!!!
127
0
 
5
 
! Отговори
АСД преди 8 години
Написах само какво трябва да направи полицията по закон при искане на съдействие от ЧСИ или ДСИ. Подразни ме изказването на Боцко породено от очевидната липса на интелект у него. Нали иска всичко да е законно ? Действали са по закон . Какво има повече да говорим?
126
0
 
1
 
! Отговори
АСД преди 8 години
По статии на днес.бг"Вчера се стигна до напрежение, след като частен съдебен изпълнител се опита да вземе техниката на телевизията" "възникнала около появата на полиция при оказване на съдействие по изпълнително дело от страна на частен съдебен изпълнител, който отиде в телевизията по искане на синдиците""Частният съдебен изпълнител Кристина Димитрова, група хамали и много полицаи са пред студиото на медията. Те имат заповед да спрат телевизията и да изнесат имуществото й"Ето , имало е.
125
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До aПомия се изливаше и върху други министър председатели,но никой,не е тръгнал да затваря телевизии.А борбата на Ц.Ц. с наркоразпространението я видяхме,в пъти по-малко заловени наркотици
124
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен145Бойковите фенове,все неграмотни ли сте?Имаш четири правописни грешки в едно изречение.Най-добре си пусни "Планета" и щракай с пръсти.
123
7
 
5
 
! Отговори
a преди 8 години
За съжаление , в медиите на мамин Делянчо и Цв. Василев има доста продажни *** , които изливаха прекалено много помия по адрес на бившия вътрешен министър Цветанов, зам. - главния прокурор Ася Петрова и президента Плевнелиев ! Ако в тв 7 има съвестни журналисти, нека да се разграничат от продажните си псевдо - колеги и да ги назоват поименно !Тяхното не е свобода на словото и печата, а слугуване на мафията , свързана с наркотици, проституция и мокри поръчки .Да не забравяме, че точно по тв 7 открито си защитаваха главатаря на бандата за мокри поръчки 'Килърите' Пешо сумиста !Какво ст
122
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА ЗА СКАПАНАТА ВИ ТВ7,ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ КОИТО МАНИПУЛИРАТ И ЛЪЖАТ ОТ ТАЗИ МЕДИЯ,ЗА ТУРСКИТЕ ВИ СЕРИАЛИ ?ТЕГЛЕЛИ СА КРЕДИТЕ ,ЦВ,В И НИКИ *** СЕГА ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ