Бареков брани на думи ТV7: Но от година ме плюете!

Когато той бил в телевизията, тя имала лице, сега била "кръгла нула"
Обновена: 30 апр 2015 15:35 | 30 апр 2015 15:03,
52
Бареков брани на думи ТV7: Но от година ме плюете!
Снимка: архив, Булфото

Eвродепутатът Николай Бареков, който навремето оглавяваше TV7 и NEWS7, обяви в нарочна декларация до медиите, че застава зад работещите в двете медии и настоява, че журналисти, оператори и техници нямат вина за натрупаните дългове.

В същото време той вини настоящите собственици на медията, че използват лицата на телевизията, за да "крият мръсната си съвест и да мият мръсните си ръце през вас".

Още по темата

"Много добре помните, че когато бях изпълнителен директор на телевизията никога не съм се крил зад вас, а винаги съм излизал с лицето си на екран и сам съм водил всичките си битки", пише той в коментар на вчерашната акция на частните съдебни изпълнители, обявено от страна на работещите в медията за "посегателство към свободата на словото".

По думите на екс журналиста, TV7 изкупва стари дългове, но не само към банките, а и към днешните управляващи.

"Омразният Бареков го няма от почти две години в ефира на ТV7, а през последната година бях единствено обект на злостна атака от вашата медия в синхрон с тезите на политическите ми опоненти. Като дългогодишен телевизионер трябва да ви призная, че точно през това време ТV7 загуби физиономията си и се превърна в кръгла нула", заявява eвродепутатът.

Той се обръща към журналистите с молба да не се унижават и да не се извиняват за скандала с Костинброд.

"Вие наистина нямате нито сърцата, нито силата, за да имате нещо общо с Костинброд. Костинброд беше лично моя заслуга в ефира на ТV7 и не съм действал като Ваш изпълнителен директор, а като колега - редови репортер, когато застанах с лицето си и показах този пореден опит за конституционна измама с бюлетини", допълва той и се обръща с молба към премиера Бойко Борисов да не съди бившите му колеги по казуса.

За пореден път евродепутатът се оплаква как през последните 12 месеца много хора се били облагодетелствали покрай него и водели безметежен живот, после се продавали и го изоставяли.

Накрая Николай Бареков завършва с това, че няма да причина да се срамува, че е събрал прекрасен екип от журналисти, а някои дори "жадували" да бъдат поканени от него в TV7 и NEWS7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
С Бареков беше две нули (00), а сега е просто кръгла нула, но мен не ме е еня, защото още като излезе я преместих в дъното, за да не попадам на нея и случайно.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каратисте, от събахлян ли пиеш Ва?
27
3
 
3
 
! Отговори
каракуда преди 8 години
Ташунко сапа идва с големио САП и треа ва почва наред,вий явно не искате България да се развива,а само мислите за задниуците си бесепарски.КОМУНИСТИ,ЧЕРВЕНИ ПРЕВРАТАДЖИИ И ДРУГИ КОНГЛОМЕРАТИ ДА ВИ Е ЯСНО ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ И НЯМА ДА СТАНЕ НА ВАШЕТО.И ДА НЕ Е ГЕРБ,ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ,НО НЯМА ДА ОСТАВИМ ШЕПА БАНДИТИ ОТ БСП И ДПС ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ В МИЛА РОДИНА.БЕСИПЕ,НАЛИ НАТРУПАХА МИЛИОНИ,КВО ОЩЕ ТЪРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ,МАХАЙТЕ МИ СА ОТ ТУКА И НЕ ДРАЗНЕТЕ ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА .
26
1
 
4
 
! Отговори
bez преди 8 години
Koremonogo mekotelo s 6 krainika
25
9
 
2
 
! Отговори
каратиста преди 8 години
Слушайте ,аз искам да живея тука,искам да ми е саниран блока, искам магистрали,искам нормален живот,Апа вий бесипету мислите само за *** СИ и затова България е на това дередже.МАХАЙ ТЕ СЕ ОТ МИЛА РОДИНА ВЕДНАГА.
24
3
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
"Отмъщението на Боку" -филм в четири ...части.Първа част -Омразният Барек(мина с ...огромен интересс),втора част -Синдиците атакуват сървъра на ТВ-7,но не го...намират(явно са...неуки Калинки).Трета и Четвърта част...предстоят.
23
3
 
9
 
! Отговори
селяндуря преди 8 години
До недоволните от БОРИСОВ:Явно ва я засегнал и ви е спрял кранчето.То иначе няма друга причина да го мразите.А искам да кажа на политически ориентираните ''медии'' като ТВ7.Сами сте си виновни,защото нямате морал и съвест.Живеехте на кредити,с високи заплати по 8-10 лева,така ви сепада.
22
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
30, ти А извинявай, той Тиквата не е червен *ик, бивш пожарникар комунист. ***!
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се наливаха основите и парите беше лесно. Сега няма пари, телевизията чака следващия си олигарх, комуто да служи и който да я храни от незнайни източници. С частните телевизии е като с българския футбол.
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
22, аз нещо да съм казал за Слави Трифонов? Казах ,че добре осмя чрез Краси Радков за пореден път Бареков. Нищо друго.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина е омразен!
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бюрека е престъпник както и всички политици в Бг.
17
3
 
18
 
! Отговори
. преди 8 години
Барек, докато ти свиреше на дудук ние изкарахме по някое друго high education и започнахме да гледаме програми на английски без субтитри. И като знаем кой беше главния във въпросната телевизия не щяхме да я гледаме заради тебе. Така труда на кадърни журналисти отиваше на вятъра. *** си и такъв ще си останеш. Не щем да ти виждаме мутрата - противен си ни.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 21Ми хубууу...ентелегент!
15
4
 
13
 
! Отговори
мъдрец преди 8 години
До 19Човек който гледа Слафчу чалгаря, не заслужава да му се обръща никакво внимание на това което пише и казва
14
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слави Трифонов оня ден пита Краси Радков в образа на Тиквата: Витае слух, че вие от Герб и ДПС сте в негласна договорка и се подкрепяте. Ще се изразя метафорично- тази ваша близост ще роди ли нещо добро в крайна сметка? Краси : Малко е вероятно да се роди каквото и да било защото аз и Местан използвахме безопасни средства, а именно оня Бареков!
13
2
 
26
 
! Отговори
густо майна преди 8 години
От града под тепетата провеждаме АНКЕТА. Кой от двамата ни видни съграждани владее по-добре английски:а) *** /+/б) Къмътъ /-/
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Yesterday I buy Limon tree from the neighbour magazin.
11
1
 
9
 
! Отговори
8 преди 8 години
фАли *** ,Усто,или ке *ам у тебе,както казват македонците!
10
2
 
16
 
! Отговори
до бареков преди 8 години
бареков упрей си енглиша.В Кройдан Лондон има училище за точно такива като тебе,които измислят несъществуващи английски думи.Училището е точно до една община в район Кройдан.учителят по английски може да те набие ,но поне ща научи що годе да се оправяш и да не се излагаш така.целият курс струва 500 пауда за една година.изгодно е .