ГЕРБ изключи от партията съмнителен кмет

Градоначалникът на Ботевград бе уличен в злоупотреби
12 май 2015 16:32,
40
ГЕРБ изключи от партията съмнителен кмет
Снимка: Reuters

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на кмета на Ботевград Георги Георгиев. Решението е взето след като самият Георгиев подал заявление за напускане.

Това се случва ден след като в интервюто си пред bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че никога не би застанал до Георгиев и че кметът няма да бъде подкрепен за втори мандат.

Още по темата

Градоначалникът на Ботевград наскоро беше уличен от Сметната палата в злоупотреби за над 1,3 млн. лева, платени при строителството на депото за битови отпадъци в общината. Оказа се, че фирма вози пръст на 500 метра, а получава пари за 10 километра.

От ГЕРБ съобщиха, че решението им да се разделят с Георгиев е в синхрон с принципите на партията да не разпъва политически чадър над когото и да е, когато са на лице сигнали за нередности или когато предстоят или текат проверки на правоохранителните и всички останали компетентни институции.

"От ГЕРБ заявяваме, че решението на ИК за прекратяване на членството на кмета на Ботевград в партията е поредното доказателство, че няма да позволим съмненията около работата или личното благосъстояние на когото и да било да оставят отпечатък върху принципите на партията и нашите членове и симпатизанти", се казва в съобщението от централата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
И какъв е проблема? Може би, че от тези злоупотреби не си е дал процента на тиквата? Предполагам и за това са проверките от Сметната палата
28
0
 
3
 
! Отговори
fred13 преди 8 години
Не е Важно на какво разстояние пише че вози, а на каква цена вози!Във всяка тарифа на превозвач е отразено "минимално превозно разстояние - 10 км."Може да вози дори от тротоар до тротоара от другата страна на улицата , пак се взема за 10 км. , или е необходимо да се договори цена за машинно смяна на превозно средство.Пишете коректно, не откривайте топлата вода... !!!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше един цирк Буш навремето. Разлика няма с герберастите.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния циркаджилък на Тикваров. Няма да го подкрепят официално но неофициално защото кмета краде от години и заделя тлъст процент за Тиквата. Как Тикваров ще остави паркичките да ги *** друг.
25
1
 
4
 
! Отговори
ЛИЦЕМЕРИ И ЛЪЖЦИ преди 8 години
КАКТО СЕ КАЗВА - СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. ТОЯ КМЕТ ЯВНО Е СПРЯЛ ДА СИ ПЛАЩА НА КОГОТО ТРЯБВА В ГЕРБ И ГО ОТСТРЕЛЯХА. КАКТО Е ИЗВЕСТНО ЖУРНАЛЯТА "РАЗСЛЕДВАТ"ПО ПОРЪЧКА. ТАКА И С ТОЯ КМЕТ И ДРУГИТЕ НЕУДОБНИ. БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВИ ДАЛАВЕРИ ВЪРТЯТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И КАК НА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ С НАШИТЕ ПАРИ, НА Т.НАР. СЕМИНАРИ, СИ УРЕЖДАТ БИЗНЕС ДАЛАВЕРИТЕ.ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ ФАНДЪКОВА И ПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ С ХОТЕЛИ И ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ И ДАЛАВЕРИТЕ ИМ ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА.ЩОТО НЕ СМЕЯТ
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
герберастки тролчета, защо браво на мутрата ББ, затова че повече от 5 години е подкрепял кметове като ботевградския и сега се е сетил да се откаже от него.А този кмет колко пари е наливал в гербаджийската каса бе *** смотани
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ изключи от партията съмнителен кмет - останалите за награда в Белене!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ изключи от партията съмнителен кмет - Грешка! Сал оставете го един останалите ги разстреляйте!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов пази се от петата колона на БСП в редиците си.До месец ще те ударят чрез някой от кметовете избрани избрани с твоята бюлетина.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Хахаха! Цв.Цветанов много знае за бледоликият Б.Б. и държи бледоликий на изкъсо.Б.Б.не може гък да каже срещу Цв.Цв.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ГЕРБ как носи политическата отговорност за която Борисов толкова настоява ?
18
0
 
9
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Ако проверят и останалите кметове ще се разбере как не се прави нищо , как бързо се забогатява, как се краде.
17
0
 
8
 
! Отговори
Лумпенщилцхен преди 8 години
"Решението е взето след като самият Георгиев подал заявление за напускане."Бухахахаха...
16
1
 
5
 
! Отговори
МАЙНА 01 преди 8 години
На мамин ваню отдавна му е ред.....ама пуст гербер.
15
0
 
2
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
Баф маумуу, 10км и 500м.Разлика 20 пъти.Само,че де са парите от далаверата.В партийната каса или в джоба на кмета.Щото в моя джоб няма нищо от Ботевград.
14
1
 
10
 
! Отговори
Той е преди 8 години
Че ако трябва да се изключат всички "съмнителни", партия ГРОБ трябва да се закрие, няма да и останат хора!
13
1
 
15
 
! Отговори
герберакис преди 8 години
Питам аз, ако не бяха "осветлили" от бтв дали ще ше да се стигне до оставката му. Има още много но чакат първо медиите да си свършат работата, после те. Дайте власт на журналистите да ги задържат и съдят... ще спестим от корумпирани полицаи, съдии и спящи служби. Прокурорите са достойни за шофьори на журналистите!
12
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените *** пак се разлаяха. Ще си заработят рубличките и днес.
11
1
 
12
 
! Отговори
peshko преди 8 години
Сега да видим кога от риформаторския апартамент ще изгонят аскюфския кмет
10
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички кметове са съмнителни, а тия на герб особено съмнителни. И понеже работата на този се разсмърдя, та затова го гонят. Ще го компенсират, ако се е отчитал по-горе.