Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mного ме кефи, когато русофилите са *** и пропускат факта, че в Първа световна война се бием с Русия.---------------Ето това е ***.Нека сега всеки прочете за сраженията при Дойран и при Добро поле и как България губи войната. Кои са били съюзниците ни. И после погледнете този какво е написал.Ето това е ***!
113
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Втора световна война:САЩ бомбардира София и унищожава театри и други културни ценности както и прави хиляди невинни жертви."Много ме кефи, когато русофилите са *** и не знаят как Русия ни напада през Втора световна война, в период в който ние се бием на нейна страна. И заради тъпата Русия умират 30 000 наши войници в бой с Германия. Малко ли са?!После викат "ден на победата"... ква победа като други държави са си пращали синовете, за да кажете после, че само вие руснаците сте умирали?!
112
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Първа световна война:Франция, Англия, Гърция, май и Румъния пропускам нападат и избиват Българските войници в неравностойни сражения с огнехвъргачки и газ и т.н. да не обяснявам"Mного ме кефи, когато русофилите са *** и пропускат факта, че в Първа световна война се бием с Русия. Даже Русия капитулира пред България през тази война. Като сме мачкали руснаци, които ни нападат на 2 фронта - в Добруджа и в Македония.
111
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Факт е че Русия е агресор и винаги е бил, дори и срещу България-------------Първа световна война:Франция, Англия, Гърция, май и Румъния пропускам нападат и избиват Българските войници в неравностойни сражения с огнехвъргачки и газ и т.н. да не обяснявамВтора световна война:САЩ бомбардира София и унищожава театри и други културни ценности както и прави хиляди невинни жертви.И какви сега, трябва да ги псувам като теб ли?Ама аз не съм *** като теб! ***! Безродник, за 5 ст. се продаде
110
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славянин, "Сити центъра" близо ли ти е?
109
4
 
18
 
! Отговори
до 157 славянин преди 8 години
И къде го тоя факт бе ? За 20 стотинки си продаваш българщината дето уж защитаваш. Аман от такива "националисти"Скапани ***.Факт е че Русия е агресор и винаги е бил, дори и срещу България - докарването на танкове и свалянето на царя да не би да не е агресия? А ревете, когато САЩ подкрепя свалянето на разни тоталитарни лидери избиващи собствения си народ в изтока нали?Долни червей.
108
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега още някой да ми каже, че сме близки по бит и култура с руснаците? Има ли?!-------Така е! Ние сме много по-близки по бит и култура със САЩ, отколкото с Русия.И това е доказано!
107
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волене мачкай *** плъхове.
106
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До славянинКак се казваш? Искаш ли да излезнем да пием по бира?
105
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега още някой да ми каже, че сме близки по бит и култура с руснаците? Има ли?!---------Това може да се нарече мозъчно изхождане
104
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля *** да не изтрива коментара! Все пак пускам линк, който си е от днес.бг! Не пускам външни препратки!dnes.bg/mish-mash/2014/06/19/snimki-na-carska-rusiia-predi-vek-cvetni.229380Разгледайте галерията!Тия турци и монголци ли наричате славяни? Даже на една снимка се вижда и джамията!Сега още някой да ми каже, че сме близки по бит и култура с руснаците? Има ли?!
103
2
 
20
 
! Отговори
до 140 преди 8 години
Само тоя *** свързва Куманово със САЩ----------------------Всички помним, че САЩ подкрепиха с въздушни удари Косово - косовските албанци.А косовски албанци са въпросните терористи.Затова и Сидеров използва случая да си направи малко пиар.
102
1
 
19
 
! Отговори
до Славянин преди 8 години
Ти мислиш ли, че син на американски президент би казал подобно нещо?Това няма как да се случи сеш се? Трябва да се целите в много *** хора, че да ви вярват на глупостите.
101
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мале тука тия драскачите на Воленчо даже цели истории и конспираций са измислили и драскат ли драскат.Що не вземете да заснемете някоя холивудска продукция с вашия сценарий, като гледам ще в жанра КОМЕДИЯ.
100
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя дето се пише с псевдонима "славянин, що просто не се напише като "руснак"?То не че първите руснаци са славяни де, ама нали така им е промит мозъка.
99
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oще ли има хора, които да слушат какво говори тоя?
98
5
 
22
 
! Отговори
баджанака Яне преди 8 години
Честито на Волен. Деница е бременна. Браво на приятелите ...ха..ха
97
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само тоя *** свързва Куманово със САЩ, а цял свят се чудят дали това не е помощ от страна на Русия за режима на техния "вожд" и семейната му държавна администрация...Волене извини се бе!Извини се за всички пари взети от Русия против България, извини се за всичките вреди, които донасяш на БЪлгария!***!
96
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 131Волен, мачкай *** плъхове.абе мачка той, ама чаршафите в сараите
95
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТБрачед, нито съм от партия Атака, нито вярвам в Господче кога се отказа от атака? Вече не дават ли пици?