Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
23
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 8 години
Много злоба, много нещо са излива тука. Вай, вай, вай...
73
4
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До 115Брачед, нито съм от партия Атака, нито вярвам в Господ, Исус или там каквото и да е. А На Такивакато теб никой на тази земя не може да ме спре да им казвам истината за самите тях. Надявам се, брачед, че съм ти бил полезен с изяснението си.
72
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре,че от време на време се пускат материали за Русия и Сидеров по форумите,че надрусаната *** триполова гмеж да изкара по някой и друг долар от милионите които се превеждат от фондация америка (за) България .радвайте се соросоиддни триполови ***,че ги има Сидеоов и Русия,че ако се налагаше да си изкарвате парите по друг начин освен да плюете заучени от равините ви клишета по форумите щяхте да пукясате от глад.
71
7
 
26
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
Ако стане, напечено в България, другарите Сидеров и Десито Чуколов, първи ще се скрият под масата. Те се правят на отворени само, докато могат да се крият зад депутатския си имунитет. Затова и си позволяват да се репчат и да крещят на хората.
70
3
 
28
 
! Отговори
кали станкова преди 8 години
Сащ е много опасна държава . Сащ е терористична държава . Тя убива и унищожава всичко пред себе си . Те са много опасни и безпощадни .
69
0
 
25
 
! Отговори
жгтн преди 8 години
Боико винаги е бил келнер и слуга в политиката,затова го спасяват всеки път.Затова го и съзадоха. Едно бедно картофено пожарникарче.
68
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 124Знаеш ли колко ме интересува откъде Волен смята, че изгрява слънцето?
67
1
 
22
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
Значи, другарите, които още не са ходили до Варадеро, да побързат да го направвят. Братска Куба, вече се отваря към Запада и скоро ще спрат да приемат рубли.
66
3
 
23
 
! Отговори
Анти Атакист преди 8 години
Македония се създава 30те години, а не през 90те!!!! Има един коминтерновски докумнт за това, ама няма кой да го прочете и понеже половината *** като вас няма да ме разбера, братя руснаци създадоха Македония.Живи и здрави, кланяйте им се !!!!
65
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината е казал.
64
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много хора са се "зомбирали" и като чуят името Волен Сидеров изобщо не слушат какво говори,защото го смятат за какъв ли не луд, сбъркан .. и т.н.Даже човека да е луд сбъркан и прочее това по никакъв начин не означава че не може да говори истини, е например ако утре Волен каже че слънцето изгрява от изток Вие няма да се съгласите ли ?? Ако автоматично се отказвате от идеи, понеже някой който смятате за луд говори същите неща и ви е срам и вие да си отстоявате идеите това не е правилно никак !
63
3
 
20
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До РумбоАко социалистите бяха на власт,а ВМРО опозиция,щеше да стане пак същото!Американците не се интересуват от това,кой е на власт и какъв е,а от това дали е послушен.И най-големите диктатори,терористи и всякаква *** са техни хора,стига да изпълняват поставените им задачи.Горко обаче на тия,които милеят за страната си и следват интересите и!Гневът на САЩ към тях е страшен и само най силните могат да оцелеят!Иначе в Македония проблеми-бол и не е трудно да се дестабилизира.
62
3
 
24
 
! Отговори
Луд за връзване преди 8 години
Луда за връзване и корумпиран до костите е Болен Сидеров. Да припомня--Това е редактор на в. "Демокрация", послре стана "националист", сега пък е руска ***.....направо е гнусен.....
61
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофилистичния , Сидеров :)
60
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сащ ще ни изтребят ?
59
7
 
21
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
До vargДругарю, помоли регионалния координатор на ПП "Атака" за гр. Шумен, да ти помогне, да се научиш да пишеш грамотно на родния си език.
58
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Македонските юнаци смачкаха шорошоидите. Демокради, иде време разделно...
57
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** тролеи бая са се оплюмчили..ха..ха..Ама не забелязахте ли, че Кери вече коленичи пре Русия?
56
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАХАХАХА
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фондация Хамерика за българия сега се скъсва да превежда парички на соросидчетата, за да пишат срещу Волен, но техните писъци на умряло само радват.