Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С нами Бог. Соросоидчетата пищят на умряло, това е музика за ушите.
53
4
 
19
 
! Отговори
citizen преди 8 години
КОЛКОТО И ДА НЕ МИ Е СТРАННО, ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО КАЗВА ЛЪЖИ И СЕ Е ЗАВРЯЛ В МИША ДУПКА.ПРЕДИ ВРЕМЕ НЕ МИ Е И МИНАВАЛО, НО ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ - ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ИЗБОРЪТ НА ДПС И БЪЛГАРСКИТЕ *И.ЕДИНСТВЕНО СИДЕРОВ ГОВОРИ И ДЕЙСТВА ЛИЧНО ОТГОВОРНО И СЕ ВОДИ ОТ ИНТЕРЕСА СИ.Yo bro, fixed it for you....
52
4
 
18
 
! Отговори
Анти Атакист преди 8 години
Чакам отговор!!!!
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анти Атакист-----незнайко--точно нашето демократично правителство-първо призна Македония---а кой беше на власт тогава--а сети се бе с....
50
10
 
23
 
! Отговори
ХА ХА преди 8 години
Този *** и от сън да го бутнеш, скача и започва "да живее Русия! САЩ са империалисти! ***!, Колониална политика!". Воленчо хабер си няма за какво става въпрос, но иначе ръси мозък пак!Клоун!
49
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мачкай соросоидете!
48
5
 
22
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Какво представлява В.Сидеров е ясно,няма смисъл да се спори.Важното е,че в случая е прав,както и за много други неща.И не защото е "голям"политик или нещо друго,а защото са очевидни истини,които никой друг не смее да каже.Иначе между думите и делата му зее огромна пропаст,но то е друга тема...Та за Македония.Определено,това,което става там е американска работа и протестите,и терористичните нападения.Да не мислите,че САЩ смятат социалистите в Македония за демократи?Ако те бяха на власт а ВМРО-
47
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав както винаги! Трън в очите на соросидната ***!
46
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100% е прав-Адмирации.
45
7
 
24
 
! Отговори
Анти Атакист преди 8 години
Искам само да попитам атакистчета, коя държава създаде измислената Македония и тя не е ли на изток от нас?
44
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2013 Сидеров не отправя заплахи, а предупреждава за съществуващи такива, ама ти това много добре го знаеш, щото заплахата идва точно от господарите ти, дето ти плащат да тролиш.
43
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно казано от Сидеров.Той в момента е единствения политик,говорещ истината.Досега не съм му симпатизирал,но той говори "право куме в очи"
42
5
 
23
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
До Tulski има нормални хора, които хем не са от малцинствата, хем не са фенове на оня мишок Воленчо, който си сменя ориентацията през 2-3 години.
41
4
 
20
 
! Отговори
Pesho преди 8 години
Често се случва това, което си мисля, да го чувам след това и от Волен. За всички незомбирани българи е ясно кой стои зад конфликта в Македония и , че това е Обама бин Ладен и господарите му масони!Нещата ще вървят на още по-зле, докато продажниците продължават да съучастват на тези престъници и убийци в името на своя бог мамона.
40
5
 
26
 
! Отговори
Б.Ю преди 8 години
Не харесвам Волен Сидеров-но в случая е прав.
39
5
 
21
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
До АТАКИСТДругарю, виждам, че стриктно спазваш новата линия на поведение, а именно, да се говорят само хубави неща за комунизма и Съветския съюз. А имаше времена, когато нашят Вожд другаря Сидеров, плюеше и бясно против комунизма и стоеше наведен и благоговеещ пред всичко западно. Мед му капеше от устата, като говореше, колко добре би било "да ни управляват американските момчета."
38
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЛКОТО И ДА НЕ МИ Е СТРАННО, ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА И НЕ СЕ Е ЗАВРЯЛ В МИША ДУПКА.ПРЕДИ ВРЕМЕ НЕ МИ Е И МИНАВАЛО, НО ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ - ТОЙ ЩЕ БЪДЕ И МОЯТ ИЗБОР.ЕДИНСТВЕНО СИДЕРОВ ГОВОРИ И ДЕЙСТВА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО И СЕ ВОДИ ОТ ИНТЕРЕСА НА ИЗСТРАДАЛАТА НИ РОДИНА.
37
9
 
21
 
! Отговори
sostin преди 8 години
Това джудже що не заминава направо при Путиня да му смуче макарите , ми ни занимава с душевните си проблеми???
36
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това си е руска работа от всякъде. Пазят си техния човек на власт. Точно преди общонационалния простест се даде нагледен пример защо трябва да е баш тоя на власт, и оправда военното положение.
35
1
 
25
 
! Отговори
me преди 8 години
Горката Македония успя да попадне в полезрението на "миротворците". А след нея, вероятно ще попаднем и ние. Целта на задачата е да се прецакат руските проекти, пък ако може и да се вкара Русия и/или ЕС във война, най-добре. Надявам се хората да виждат сценарият с протестите, които се случиха и тук. Една година безспирни протести срещу правителството, само защото на ЕС му беше по-симпатично друго правителство. Толкова за независимостта ни.