Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
24
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
ДО 200 АМИ ИМА И ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ ДА СЛОЖИМ ***, САМО, ЧЕ МАЛКО ХОРА ГО ЗАБЯЛЯЗВАТ. НАТАМ СМЕ ТРЪГНАЛИ, НО ЗАБЛУДЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МНОГО. КОГАГО СТАНЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ, НО ЩЕ БЪДЕ ТВЪРДО КЪСНО БЪЛГАРИНО.
133
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не ме разбирайте погрешно, аз уважавам САЩ!Не съм битов хейтър!----------------Искам само да си продължа мисълта:Както уважавам Русия, така уважавам и САЩ и приноса на САЩ в борбата през 2-рата световна война.Също така уважавам Путин и Обама и не ми харесва Буш!Искам това да го уточня, преди милионите *** да ме заклеймят като американомразец и *** долен.
132
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не ме разбирайте погрешно, аз уважавам САЩ!Не съм битов хейтър!
131
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли Иван Вазов е написал следното:Но вълни по-нови от орди дивашкигълтат, потопяват орляка юнашки...Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Радецки пристигна със гръм.Този Радецки сигурно е американец, няма начин да е Руснак!
130
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уикипедия:"Заедно с Обединеното кралство, Италия и Франция се обявяват силно против излаз на България на Бяло море""Австро-Унгария изявява недоволство от създаването на голяма славянска държава, което е противоречало на предварителните договорености с Русия.""Великите сили ограничават териториите на българската държава, Санстефанска България се превръща в символ на националното единение и основен национален идеал на българите за години напред."Хайде сега тролчетата да опровергават
129
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бля бля бля.Отваряте книга, може и за по-лесно уикипедия и четете там какво пише за "Санстефански мирен договор"Аз знам, че искате Русия да се яви окупатор на България, защото сте безродни ***, ама в книгите друго пише.Слагайте по една *** и сядайте да четете. Може и нещо да ви влезе в главите, знам ли ...
128
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И виж там пише ли, че Русия настоява България да заема Балканите"Като настоява, защо тогава е против Съединението?
127
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Хайде сега като много умен, прочети във Укипедия за "Санстефански мирен договор"И виж там пише ли, че Русия настоява България да заема Балканите и виж там запада разрешава ли и кой разделя Балканите."Санстефанския мирен договор, не е договор! Това е проектодоговор! Който никога не влиза в сила. Този договор е направен от руснаците за да може после години наред да втълпяват на *** мозъци, че едва ли не нещо много са им дали. То и аз искам лек автомобил, а не само брошурата за него!
126
0
 
19
 
! Отговори
сет преди 8 години
Хаххахаха!!!!!!! Верно ли!!! Има хора които не знаят че Българската армия се е сражавала в полза на Русия през 2 световна война?????
125
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на страната на Русия ли да застанем, след като Русия подарява наши земи на Сърбия и Румъния?!---------Хайде сега като много умен, прочети във Укипедия за "Санстефански мирен договор"И виж там пише ли, че Русия настоява България да заема Балканите и виж там запада разрешава ли и кой разделя Балканите.И после ми говори колкото си искаш.
124
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Много историци станахте. Затова накратко:И през 1-вата и през 2-рата България е във война с Русия."Това изказване е като на онази от Стани богат, която твърди, че сумистът е нечифтокопитен бозайник!Нищо не знаеш за Втора световна война! И ако бях на твое място щеше да ме хване срам и да залягам над учебниците. Ама руснаците срам нямат. Те са прасета.В края на войната, когато сме на страната на Русия губим най-много хора. И то напразно!!!
123
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми кажи кой е бил на страната на Русия и ще ти разкажа за него.---------Добре :)Например САЩ през 2-рата световна война!Примерно ...
122
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Който е заставал на страната на Германия винаги е плащал скъпо и прескъпо!"А на страната на Русия ли да застанем, след като Русия подарява наши земи на Сърбия и Румъния?!
121
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами това всеки може да го провери с няколко щракания по клавиатурата, ама ти ни кажи кой е печелившият и кой губещият в тази война, и от кои е България!?-----------Много историци станахте. Затова накратко:И през 1-вата и през 2-рата България е във война с Русия.От там нататък мисля, че няма смисъл да говорим.Значи гледах една дето обяснява на стани богат, че Сумистът е нечифтокопитен бозайник, защото няма копита. Мисля, че по-нормалните хора ще схванат какво имам в предвид.
120
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от Уикипедия: "Въпреки показаните от Българската армия високи бойни качества на териториите на Унгария и Югославия и приноса ѝ за окончателния разгром на Нацистка Германия, страната остава в международна изолация и попада в съветската сфера на влияние."На мен като не вярваш и като те мързи... ето! Кажи сега кой пишел нова история и кой е малоумния, който старата история нарича "нова"?!
119
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 184--------- няма смисъл да разговарям.
118
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който е заставал на страната на Русия - винаги е свършвал зле.---------Така ли?Я обясни малко кой е свършил зле и кога?
117
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ето го! Пак някакъв *** си пише нова история.България през втората световна война воювала на страната на Русия.Смятай ... нямам думи просто да изкажа възмущението си от такива изказвания.Не знам даже въобще защо си пиша с такива хора."Кажи КОГА България спира да сътрудничи на Германия!Кажи точна дата!Аз знам коя е, ама нека те науча на нещо,щото май си изпуснал часовете по история! Искам да те науча да мислиш и да четеш! После кажи България не изпраща ли войски да се бият срещу Хитлер?
116
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ето това е ***.Нека сега всеки прочете за сраженията при Дойран и при Добро поле и как България губи войната. Кои са били съюзниците ни."Кво общо има Дойран?!Ти като си скапан руснак и само за Дойран си чувал! Щото не познаваш нашата история!Много добре знам кои са съюзниците! Ти кажи кои са ПРОТИВНИЦИТЕ!Сега ще видят хората кой крив и кой прав! И сами ще видят, че трола СИ ТИ!
115
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ме кефи, когато русофилите са *** и не знаят как Русия ни напада през Втора световна война, в период в който ние се бием на нейна страна.------Ето го! Пак някакъв *** си пише нова история.България през втората световна война воювала на страната на Русия.Смятай ... нямам думи просто да изкажа възмущението си от такива изказвания.Не знам даже въобще защо си пиша с такива хора.