Кунева издига Паси за кмет на София

Ще го предложа за кандидатура на РБ, така ще обединим гласовете вдясно
Обновена: 16 май 2015 14:37 | 16 май 2015 14:10, Анисия Иванова
191
Кунева издига Паси за кмет на София
Снимка, архив Булфото

Вицепремиерът и лидер на "България на гражданите“ Меглена Кунева предлага за кандидат-кмет на София да бъде издигнат Соломон Паси.

"След номинацията му от нашата структура в район Витоша, ще предложа Паси за кандидатура на РБ за кмет на София – именно такъв профил за кандидат ще донесе мобилизация на доверието в РБ", съобщи Кунева пред "Радио К".

Паси бил номиниран за кандидат-кмет на София от структурата на "Движение България на гражданите" в район "Витоша".

Кунева подчерта, че намира за много подходяща и зряла кандидатура на Паси като човек, който е донесъл резултат за България и ще допринесе за резултат с подчертано европейски профил и за столицата. Много зряло и точно в профила, в който РБ търси, коментира Кунева по-късно в Туитър и Фейсбук, където потвърди, че номинацията от името на ДБГ тя ще предложи на РБ.

Кунева обясни, че коалицията е стабилна – и управляващата, и вътре в РБ.

Нашата кандидатура ще обедини гласовете вдясно. Като се гласува за ГЕРБ и РБ, се гласува в една посока, на места ще се подкрепяме в ОбС  и при кандидатите, но ние сме конкуренти, подчерта Кунева, като добави, че уважава настоящият кмет на столицата и приноса й за реализацията на европейските проекти.

По думите й обаче собствена кандидатура на РБ е важна за консолидацията на максимално доверие и подкрепа за реформаторските политики от гражданите на столицата, на което РБ държи много.

Вестник "Преса" обаче твърди, че предложението изненадало не само коалиционните партньори на Кунева, но и част от съпартийците й. Пред изданието Паси е потвърдил, че с него са водени такива разговори.

„Г-жа Кунева говори с мен дали съм готов да подкрепя РБ в предизборната надпревара в София. Понеже съм гласувал за тях на парламентарните избори, отговорих, че съм готов. Тепърва ще се уточнява под каква форма ще е тази подкрепа. Тя може да се изразява по много начини – от подобна номинация до застъпничество за кандидати за общински съветници”, коментира Паси пред „Преса”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
5
 
! Отговори
Абсолютно преди 8 години
Еднакво ги мразим и двамата...
93
0
 
7
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Боже, прости и! Тя е главозамаяна от поредната порция власт, налапала като прекалено голям за нея кокал, и не знае какво прави! Вън, вън, вън от политиката и от България!
92
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Кунева и Паси, са национални предатели и анти българи и трябва да бъдат осъдени от народен съд поне до живот. Струва ми се, че и двамата нямат никаква връзка с действителността.
91
1
 
26
 
! Отговори
пффффф преди 8 години
Същия тази паси, който каза, че Аспарух бил БЕЖАНЕЦ по тези земи ще се цъка за кмет!?!?!?!?!?!?!?!Пуста сопаа. ........
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си кой ще издигнат "България на селяните", щом гражданите издигнаха достойна конкуренция на Миков по чашка, т.е. със селски маниери!
89
0
 
27
 
! Отговори
Ха-Ха преди 8 години
ГРОЗНИ ХОРА! Явно има още да се краде от тази опустошена държава.
88
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХОРААА КВА СТАВА С НАШАТА ДЪРАВИЦА?
87
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Яга предлага Пиникио за кмет
86
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева издига Паси за кмет на София. ЩО ***?
85
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя се объркала и не знае какво говори.
84
0
 
35
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Откога такива стари фрегати решават кой да е кмет на София?Абе лоша работа е когато на една жена и свърши хлъзгавото......почва да прилича на тая хубавица.
83
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
abe hora tolkova li ste tapi be maoma mo stara tazi i neinata familia ograbiha BG vie ili ste ludi vsichki ili za njamam dumu ......... loso mnogo loso....
82
0
 
17
 
! Отговори
НАТОООООООООООх преди 8 години
Щаб-квартирата на НАТО ще се премести от Брюксел в София в такъв случай и тогава половината руски ракети ще бъдат пренацелени в свалената петолъчка на бивишия партиен дом, а другата половина ще следят денонощно прословутия Трабант.
81
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева окончателно "изкука"...Добре е да "доуточни" фамилното си име -за адекватност с умствените си възможности - примерно "Кукунева"...А след очакваното спиране на американските "стипендии" заради провала на американската политика в България по вина на българските соросоидчета, политически *** и обикновени хомосексуалисти във властта и други "гъсеници и ***" ще "изкукат"...Диалектика...
80
0
 
12
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 8 години
До ккк: В НАШЕ СЕЛО ИМА ЕДНА МАЙМУНКА И АЗ МИСЛЯ ДА Я ПРЕДЛОЖА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ -ЩЕ СЪБЕРЕ 70 % И ДЕМАГОГА -БЕЗРОДНИК С ТРАБАНТА ЩЕ И ДИША ПУШАЦИТЕ !
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора от цяла България се надпреварват да се кандидатират за кметове на София, така е било на всички избори, така и ще бъде. А после техните съграждани и съселяни се сърдят, че цяла България работи за София. Сигурно защото не могат да се докопат до нея.
78
0
 
6
 
! Отговори
ЛЕЧО преди 8 години
До анонимен: ЗАБРАВИЛ СИ ПЪРВАНОВ И ТО НА ВАЖНОТО МЯСТО -ПРЕМИЕР ! СЕГА ТОВА Е БОРБАТА -ПЪРВАНОВ БУТА БОЙКО НАПРЕД КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ ,А БЕЗХАБЕРНИКА ЩЕ ГО БУТА КЪМ ПРЕМИЕРСКИЯ СТОЛ !ХАЙДЕ НА БАС ЗА ПЕТ ЛИТРА ТРОЯНСКА !
77
1
 
14
 
! Отговори
СТАНЧО преди 8 години
СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ ОПИПВАТ ПАК ПОЧВАТА СЪС СТАРИ МУЦУНИ ,НО НАРОДА НЕ СИ Е ИЗПИЛ МОЗЪКА ЧАК ТОЛКОВА ,ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕ КОЙ НИ НАСАДИ В НАТО И ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ - С ТРАБАНТА !СОФИЯНЦИ ,АКО СЕ ЧУСТВАТ ЗА ЕВРОГЕЙЦИ ,ДА СИ ГО ПРЕДЛОЖАТ И ИЗБЕРАТ !
76
0
 
14
 
! Отговори
Lala преди 8 години
Паси да пасе в Израел но не в България. Евреин е националност и религия и на нас не ни трябва.... Пример- Хитлер половин евреин, Сталин цял еврейн- побъркаха света! Сумати хора избиха но както винаги се оплакват само еврейските жертви а пък другите да го. Паси да го също! Софиянски ни беше достатъчен, цял самолет изработихме на жена му. А на Паси какво ще му купим като кмет????
75
0
 
20
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Тая на снимката, завалийката, направо е превъртяла! Нищо чудно! То, наистина, престъпленията й не бяха малко, нормално е да изпуши! Предателството с АЕЦ "Козлодуй", което извършиха с кандидата й срещу много милиони, ГАБОНската афера, от която доста пари смъкна, банка Париба, пък и, като си помисли човек колко само *** изблиза, за да се добере отново до властта, свят да му се завие - догановски, ГЕРБаджийски, сатнишевски, мадридски, европейски и пр.А свирките не ги броим!