ДСБ не ще Паси, иска свой кандидат за кмет на София

Имаме няколко подходящи имена, единият е Вили Лилков, обяви Атанас Атанасов
17 май 2015 11:02, Красимир Ангелов
56
ДСБ не ще Паси, иска свой кандидат за кмет на София
Атанас Атанасов не хареса Паси за кандидат-кмет на София. Снимка: Булфото, архив

ДСБ е партията от РБ с най-голяма тежест в София и затова точно тя трябва да издигне кандидат-кмет на столицата, който трябва да бъде подкрепен от другите партии в коалицията, обяви депутатът от РБ ген. Атанас Атанасов пред bTV. Повод за коментара му стана намерението на вицепремиера и лидер на "България на гражданите“ Меглена Кунева да предложи за кандидат-кмет на София да бъде издигнат Соломон Паси.

"Всеки има право да предлага, важното е накрая да вземем общото правилно решение", заяви ген. Атанасов, като се обяви категорично против авторитарния подход вътре в коалицията.

Още по темата
Все пак той подчерта, че основната сила на ДСБ и РБ е точно в София и целта трябва да бъде гласът на реформаторите да се чува след местния вот. По думите на Атанасов това няма да стане с предложения от Кунева Соломон Паси, при който става дума за ситуация, в която "търсим на един човек работа".

Сигурен съм, че Соломон Паси не е подходящ за поста, подчерта депутатът от РБ и призна, че ДСБ имат няколко варианта за кандидат-кмет, като един от тях е депутатът и дългогодишен общински съветник Вили Лилков. Според Атанасов обаче още е рано да бъде назовано само едно име.

Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред коментира и нападките от страна на лидера на ДПС Лютви Места, който заяви преди ден, че е по-правилно  Реформаторите да бъдат наричани деформатори на демократичните ценности, защото са се "прегърнали с ултранационалистите и фашистите в България".

"По безплодно дърво камъни никой не хвърля”, отговори Атанасов и  подчерта, че целта на РБ е изхвърлянето на партията на Лютви Местан от властта и именно затова тя в момента има особено благосклонно отношение към ГЕРБ.

Депутатът от РФ отбеляза, че "правят лошо впечатление" едновременните атаки на ДПС и хората на Борисов срещу здравния министър д-р Петър Москов.

Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред не пропусна и темата КТБ, като според него "проблемът на КТБ не е с внасянето на пари, а с изнасянето на пари от тази банка”. По думите му контролирано се спуска "фризирана" информация, за да се отклони вниманието на обществото от въпроса кой е откраднал близо 3.5 млрд. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демократи за Слаба България си имат кандидат. Малко са, слаби са, от софия са. Реститутки и бакали.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вили Лилков е много интилигентен, но го използват. Не може тясно партийно обвързана кандидатура да спечели срещу Фандъкова /Борисов - трябва силно популярен човек с широко медийно присъствие извън партиите - един Н.Овчаров би имал повееч шансове от В.лилков
31
1
 
1
 
! Отговори
f преди 8 години
Пак разни неудачници *** срещу Костов! Минаха 14 години ама помнят как Костов им разпра гъзовете!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо искаш да жертваш Вили Лилков. За всеки е ясно че след приватизацията на Костов ДСБ няма никакви шансове
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във властта трябва да се избират само етнически чисти българи до 9-то коляно, иначе сме загубени, като наиция. Трябва да се гласува закон забраняващ участието във властта на чужденци и хора с различен етнос от българския. А на евротолерастите ще им кажа да вървят на майната си.
28
2
 
6
 
! Отговори
Ив.Костов да подходи преди 8 години
по-човечно към проблема, който създаде преди повече от 15 г. Не може да поправи белята, но нека направи едно официално изказване-разкаяние, заради това, че разпертушини СДС.Няма значение дали наистина се кае. Важното е извинението.След това може би отново ще дойдат под партийните знамена онези десетки хиляди някогашни седесари. Ще бъдат привлечени и поне част от гласовете на някогашните симпатизанти на СДС.Ако Ив.К. не се покае, а Куневица продължи да се пъчи в РБ, избори няма да спечелят!
27
1
 
17
 
! Отговори
Кой да бъде преди 8 години
Не щем нито Паси, нито ДСБ, нито ГЕРБ, искаме кмета на Доха, та да и оправи. Може и на Пекин, или на Лондон, само не наш! Нашите са некадълни и сами си пишат хвалебствените оди.
26
2
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Евреите от 26 г насам , са навсякъде в властта - затова сме на това "дередже" обрани и умиращи
25
3
 
12
 
! Отговори
Мето преди 8 години
Хайде да минават и тези избори и да се закрива ДСБто, че са само луди и ченгета, а това е мамата си джаза и комбинация. Акъл нямат и не считат за необходимо да имат. С кряк-вряк разчитат да правят каквото и да е. Палячовци
24
1
 
4
 
! Отговори
Юри преди 8 години
Не са само астролози, то мани ама са бъкани и с нумеролози! Един договор да решат да сключат и си смятат час, дата и място! И говорят някакви съвсем ненормални щуротии. Откачалки! Но то от ръководството идват хахавите изяви и другите подражават кой по-духовен, кой по-разбирач на астрала и аурите и какво ли още не. Разправяха ми и за някакво изцерение, ама аз до аурите слушах
23
1
 
6
 
! Отговори
до Христо преди 8 години
Не, пич, тотално луди са. Под строй са вегани и вярно за всяко нещо тичат да питат астроложките си, те пък са едни дърти ченгета и им спускат нареждания. А са и *** и вярват , че астролозите им били изчислявали някакви там формули. Тъпички, послушнички и дребнички. Всеки, който си е имал работа с тях се е отвратил.
22
1
 
10
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 8 години
До Анонимен: ДЕМАГОГ, СДС-ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИ "ПОЛОЖИТЕЛНИ КАЧЕСТВА " ! САМО ЧЕ ,НАРОДА НЕ ЗАБРАВЯ ТАКА БЪРЗО МРЪСОТИИТЕ НА СДС И ХОРА ,КАТО СОФИЯНСКИ !
21
2
 
9
 
! Отговори
Christo преди 8 години
Вярно ли, че в ДСБ определяли кандидатите си с астролог? Знам,че едно време при Костов така взимаха всички решения. Не са съвсем с всичкия си
20
0
 
0
 
! Отговори
za rodinata преди 8 години
predatelia i izmenik evreina pasi kmet na sofia hahaha edna banda ste hunta ot prestapnici vragove na naroda i rodinata komuniago fashagi komuniago kapitalisti predateli i izmenici v sofia i podlogite vi v provinciata .samo besilkata za vas.
19
2
 
10
 
! Отговори
До гнома преди 8 години
Ген. Атанасов : Проблемът на КТБ е не кой какви пари е внасял, а какви пари е изнасял Многоуважаеми г-н Атанасов, важно е г-н Костов, дъщерята и семейството му какви пари и за какво получиха от КТБ , на какви привилегировани депозити ги внасяха и как финтираха , нарушавайки закона като използваха връзките си с властимащите , за да си ги получат обратно , след като банката бе затворена и поставена под особен надзор? Така че не ставайте безочлив , неморален и нахален!
18
2
 
9
 
! Отговори
Лъжци преди 8 години
За какво се карат тези смешници като нямат никакъв шанс дори в София. Видяхме ви какви сте лъжци и как станахте *** на мутрата. Никога повече няма да гласувам за ДСБ или РБ. Тотално ми паднаха в очите !
17
0
 
10
 
! Отговори
Даола преди 8 години
Няма ли някой млад, умен и порядъчен кандидат ? Стига с тези " стари муцуни".
16
1
 
2
 
! Отговори
Психодясното ... преди 8 години
... има свой кандидат. Най-хубавото от цялата работа е, че Борисов ще го отнесе.
15
8
 
5
 
! Отговори
Георги Александров преди 8 години
веднага отговарям АКо сега излезе Бойко Борисов срещу фандъкова ще я помете, въпреки всички негови грешки. Просто Фадъкова е безлична, но зад нея стои държавата ако спре да стои или управлението се смени нещата ще станата други. Един д-р Москов лесно би могъл да я пребори - но трябва да е *** за да падне на такова ниско ниво.
14
4
 
4
 
! Отговори
hahah преди 8 години
До студент от СофияОще на първия тур си избираме г-жа Фандъкова и приключваме .*********************************************************Доживотно само Фандька освен ако бат Бойко не кае нещто друо...hahahhah