Кунева си държи на Паси: Той е енергичен български политик

Способните хора трябва да бъдат ползвани в българската политика, смята тя
17 май 2015 15:05, Красимир Ангелов
78
Кунева си държи на Паси: Той е енергичен български политик
Снимка: ДБГ

Ангажиментът на Соломон Паси към РБ е знак, че  Реформаторският блок е привлекателен за подобни ценни и доказали се политици. Факт е, че в център-дясно има способни хора, които трябва да бъдат ползвани в българската политика, обяви в Ловеч вицепремиерът по европейските политики и председател на „"Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Още по темата
Тя подчерта, че Паси е енергичен и талантлив български политик, с огромен принос за влизането в НАТО и ЕС, който несъмнено ще допринесе за доброто управление на столицата. "Той е в профила на РБ, бил е в средите на СДС и депутат от СДС, бил е във Великото народно събрание, работил е със Зеленогорски и има висок кредит на доверие в тези политически среди”, подчерта Кунева.

"Като зает човек, посетил 3 континента за 5 месеца, той работи по конкретното производство на единните зарядни устройства в ЕС, като така също помага на страната”, каза Кунева. Тя определи номинацията му като знак, че РБ и ДБГ разпознават приноса на Паси за България.

Той самият беше изненадан, но коректен. Каза, че се е ангажирал да помага на нас, на Реформаторския блок. Приема за нормално, че е издигнат", каза Кунева и допълни, че Соломон Паси не е член на нито една от формациите в Реформаторския блок, но е великолепна гражданска кандидатура.

Като шеф на предизборния щаб гарантирам, че РБ ще направи максималното да влезе в местното самоуправление със силни кметове и общински съветници, обяви от своя страна Найден Зеленогорски и допълни, че за него Плевен и Ловеч са на изключителен фокус.

Кунева и Зеленогорски бяха категорични, че ще настояват РБ да се яви с централна регистрация на местния вот през есента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I ti li se pishesh ot sposobnite polititsi,Pramovitse!!?? Sposobna si zashtoto sluguvash na geiovite otBruksel.Sashtiqt e i tvoq priqtel Pasi.*** prodajni-enichari,srebrolubtsi!!
56
0
 
1
 
! Отговори
hajvanko преди 8 години
Verno bil nadaren - s tri tashaka!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Натовска база София. Управител: Паси, Сюлейман Паси. Ползва се за столица на БГ, защото е много добре охранявана от НАТО.
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 56Точно защото е ревлив натовец, клоун с "Трабант", евреин, когото в Израел няма да приемат, интелигентец колкото за беля (той е седмо индигово копие на баща си, големия български интелектуалец от еврейски произход Исак Паси) и не на последно място, защото го предлага Меглена Куневица, по-рано Пръмова! Плянкало, което няма никакъв опит с градско стопанство, управление, урбанистика, транспорт, естетика и всичко, което е нужно да бъде кмет!
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, но защо ползваме само неспособните?
52
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паси може да направи от София една истинска натовска база. Ние сме натовска държава и НАТО трябва да пази столицата ни. С кмет като Паси, София ще стане добре пазена столица.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паси ще вкара София в НАТО. Ще построи натовски бази в центъра на София, ще разхожда с трабант из софийските улици генералния секретар на НАТО. Ще въведе натовско универсално зарядно и натовски безплатен интернет във всеки хотел и кръчма.
50
0
 
7
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Той е енергичен ЕВРЕЙСКИ политик..................
49
0
 
12
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Щом лисицата Пръмова го предлага значи има нещо гнило.Е аз няма да подкрепям нейните мераци.
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 52 - Паси има консултански фирми всяка от които печели поне около 50 000 лева месечно. Жена му също не е бедна, така че няма да умре гладен. Въпросът е искам ли човек със силон лоби в Европа да ни представлява или не!
47
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в крайна сметка - защо да не е Паси. натовец, европеец, демократ интилигентен, известен. Сега някой ще каже че е крадлив - моя да ми се каже каже един политик който не краде. С. Паси е супердоказан човек с качества.Кого ще предложите като негова алтернатива?
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пръмовица се е запънала като магаре на лед и Паси та Паси!Считам, че безумието на тази кривоуста жена ще бъде обуздано и софиянци няма да позволят да имат мазен продажник за кмет.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kuneva da si gi vzeme na rabota vav frenskata banka deto ya slojiha za shef. i tya da si hodi zaedno s tyah.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следва и на Гергана Паси да се намери по-подходяща работа и заплата. Зер и тя е енергична, и талантлива! Няма отърваване, драги сънародници! Пък вие си легнете отново да подремнете!
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, те са незаменими-най-способните, най-подходящите. Единият стане, другият седне и отново. И най-важното, имат подкрепа отвън. А ние всички сме блейоци и ***, щом търпим.
42
0
 
17
 
! Отговори
Fan преди 8 години
Някой може ли да ми каже, съвсем нормално питам - какво работи г-н Паси през последните 5 години примерно? С какви доходи от какъв бизнес живее?!
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кУнева и Паси, са за народен съд и за бесилото, веднага, и не само те още около 1000 продажници, *** и ционистки марионетки. Това, са екзекуторите на българския народ.
40
1
 
21
 
! Отговори
ес преди 8 години
И Миглена и Пасито са гадни продажници на БЪЛГАРСКИТЕ интереси.Вън от БЪЛГАРИЯ.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добре е правителството и парламента да се преместят в провинцията, за да управляват спокойно. В София протестират, когато техните партии - деформираните герберии - не печелят властта. Не е справедливо. Нека си избират само кмет, но не и да пречат на правителствата от други партии.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София сваля правителства чрез протести, избрани от цялата държава и целия народ. Затова цялата страна трябва да избира кмета на София. Един град си позволява да се меси в политиката на цялата страна.