Местан припозна Куневия кмет Паси: Либерал е!

Допусна, че ДПС може и да го подкрепи, за да оглави София
18 май 2015 20:48,
99
Местан припозна Куневия кмет Паси: Либерал е!
Снимка: архив, Булфото
Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви, че е възможно партията му да подкрепи кандидатурата на Соломон Паси, издигната от лидера на "България на гражданите" Меглена Кунева за кмет на София.
 
"Няма нищо по-естествено от това ДПС като либерална партия да подкрепи яркия либерал Соломон Паси за кмет", каза Местан на пресконференция в Момчилград.
 
Той обаче се застрахова, че няма за цел да се бърка във вътрешно-партийни предизборни ходове на партиите у нас.
 
Местан допълни, че ДПС ще излезе с позиция за номинацията на Паси едва, когато тя стане факт.
 
Той каза още, че ще се яви на утрешното заседание в Районния съд в Момчилград по делото, с което обжалва наложената му с решение на ЦИК парична санкция, за предизборна агитация на различен от официалния български език. 
 
Местан допълни, че се чувства длъжен да отнесе делото в Страсбург и да го спечели заради огромната маса избиратели на ДПС. 
 
"Това са 600 000 избиратели. Всеки един от тях ще бъде част от делото в Страсбург", каза още лидерът на Движението, цитиран от БТА.
 
"Движението за права и свободи подкрепя безусловно тезата, изказана от Реформаторския блок, да се разкрие цялата истина за КТБ - както за вложителите, така и за "кухите фирми",  каза още той. 
 
Лютви Местан припомни, че още преди осем месеца, по време на предизборната кампания за 43-о НС, ДПС е излязло със същата позиция и допълни, че "съзнателно предоставят авторските права за тази политическа теза на реформаторите". 
 
Според него, с излизането на истината реформаторите ще загубят основен източник за изграждане на партийна идентичност. Той допълни, че не знае какво ще излезе от сейфовете и кого ще засегнат истините за Корпоративна търговска банка, но когото и да засегнат, трябва да понесе отговорност и да се срещне със справедливия български съд. 
 
Той обясни, че от партията му първи са поискали да бъде наета авторитетна външна фирма за разследване.
 
"Дори бих искал днешното управление да се заеме с избора на тази фирма", заключи Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Орбитал преди 8 години
Всички партии се бият в гърдите, че подкрепят разкриването на цялата истина за източването на КТБ, а вече почти една година по-късно няма нито един осъден.
41
0
 
4
 
! Отговори
WHITE POWER 14/88 преди 8 години
Няма нищо по-естествено от това ДПС като партия да подкрепи еврейския Соломон Паси
40
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Да припомним на мераклийте за коалиция с Паси:"Майната му на православието".Край на цитата.Преди да гласувате за автора на това "поучение",помислете с главите и сърцата си,кого ще изберете....
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kak nqma da go priznae!!! Ta nali takiva kato Pasi mu durpat koncite!!!!!
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писна ми от продажни управници
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продажниците се сдушват.
36
3
 
8
 
! Отговори
Магнолия Банкянска преди 8 години
Мършите от Бостан искат да задушат България.Тук доносник Павел ще подкрепи доносник Буда,във Варна примерно ще стане обратното.Тая *** само с тояги ще се оправи.
35
1
 
9
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
Н.В. Българския народ има поговорка: КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА СЕ ПОДУШВАТ!
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Враговете на България се наконтват.
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Устдавмик за сламка се хваща....
32
3
 
22
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Който си е бил предател, си остава винаги такъв. ДС мекерето- Местан.
31
1
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
trqbva vsi4ki balgari da glasuvame da maxnem turcite ot parlamenta ina4e 6te berem qdove ,te ve4e nablijavat nadolu balgarin ne moje6 da vidi6 i samo na turski se prikazva
30
4
 
6
 
! Отговори
СИД преди 8 години
На снимката се вижда прекрасно как вертолета МИ-8, с който тиквата с картофи лети до Домуса Разградски и обратно, е военен, и е оборудван с ехо и радио сонари за военни цели и с фотокамера дажеНа цивилен вертолет за превоз на 28 пътника за какво са му военни радари, камери и оборудване, че се не сещам?Аз не съм ***, както си мислят някои други, за да вярвам на написаното и казаното като лъжа от медии, Министерски съвет, Военен министър и всякакви други ***, опровержение, че вертолета е на авиоотряда 28, а не военен и видите ли полета бил струвал 2300 лева само.Алооо скъпи
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха егати мечешката услуга. ДПС нямат никаква поддръжка в София, така даже повече ще се сплоти електората на ГЕРБ да излезе и без реформаторите да спечели.
28
0
 
3
 
! Отговори
СИД преди 8 години
На цивилните вертолети в авиоотряда 28 цвета е бял с трите цвята на българското знаме и нямат никакви военни номера, а имат международният знак LZ с последващ номер или букви по световните изисквания например правителственият ни самолет джет Фалкон -F2000 SN 123″ е с номер LZ-OOI, а правителственият вертолет Augusta A109 E е с номер LZ-MBMНа снимката се вижда пре
27
1
 
13
 
! Отговори
Lala преди 8 години
Еврей и турци се подкрепят срещу българи! Тази Гергана жената на Паси каква е? Предполагам еврейка, те се женят само помежду си! Защо не си отидат в Израел и Турция и не ни остават на мира, че един ден метлата ще ги подмете!!!
26
2
 
3
 
! Отговори
СИД преди 8 години
И на двете снимки ще видите един и същи боен вертолет МИ-8 от авиоотряда в База Крумово, гр.Пловдив.На първата снимка, Тиквата с картофи и останалите тикво-компири, се качват като пияни и н*ни бежанци, тайно на арабска гемия, във вертолета МИ-8 с бордови номер 712 F- ZVLG и знака, трицветният, на Българските военно въздушни сили, а на втората снимка e същият този вертолет МИ-8 със същият бордови номер 712 F-ZVLG и същият военен знак на Българските ВВС, по време на демонстрационен полет на летище Крумово през 2013 година.Само напълно завършен *** или член на ГЕРБ и техните пишкопод
25
3
 
3
 
! Отговори
Сергей преди 8 години
Много ми идва в повечко едноседмичната пропаганда на ГЕРЖБ и платените им полит проституиращи медии и синьогъзи лесули, че видите ли, нарочно оцапваме добричкия и мил и честен Бойко Тиквата, с помия и *на заради някаква си трибунка селска и едно вертолетче, което той, малкият мъж непораснал, ползвал само за играчка!Обачеее от играчка стана плачкаРазгледайте много внимателно, двете снимки които съм прикачил!Много внимателно!вър
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв либерал е, прилича на ***. Местан го подкрепя запади израза му- Майната му на православието.Пфу!
23
0
 
6
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Абе знаех си че Пръмова пак е намислила нещо.