Новият шеф на военното разузнаване - Йордан Бакалов

Предишният директор на спецслужбата Веселин Иванов бе уволнен
18 май 2015 20:40,
21
Новият шеф на военното разузнаване - Йордан Бакалов
Йордан Бакалов. Снимка: Булфото
Йордан Бакалов е назначен за директор на служба "Военна информация", съобщи "24 часа" като се позова на свои източници. Заповедта на министъра на отбраната Николай Ненчев вече е подписана.
 
Бакалов, който бе шеф на МВР в служебното правителство на Георги Близнашки, сега трябва да бъде представен на служителите на военното разузнаване.
 
Предишният директор на спецслужбата Веселин Иванов бе уволнен от военния министър най-вече заради отказа му да предаде на Комисията по досиетата архива на агентите - чужди граждани. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното доказателство, че държавност в нашата страна няма! Изключително непрофесионално, политически мотивирано решение за поредната стратегическа служба, която би могла да защити националният интерес! Вече се продадохме тотално и то на смешна цена, както навремето хванаха един предател - за кутия нескафе и кола.....Падение, жалки сме и затова никой няма да ни уважава - нито Европа, нито Турция, нито ... Македония...Продажници нещастни!
14
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
най после след 25 години най после сдс яхна специалните службитова им беше идеала въртяха сучаха все около тях се въртят ами то не е останало нищо всичко е разбито
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
80% ot razuznavatelnite slujbi se zanimavat edinstveno s harchene na darjavni pari. Ima takiva koito s godini otivat na rabota za da im mine vremeto i da izpolzvat komunisticheskite prava.Svartalishte na danakoiadci.
12
1
 
7
 
! Отговори
демокрация преди 8 години
комунистите узакониха мафията и това се нарича демокрация
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време беше да раскарат мускалите
10
2
 
5
 
! Отговори
оооо преди 8 години
Има и едни военни в БАН, които крадат пък пари от наука и от учените. Шапкари!
9
13
 
9
 
! Отговори
Военнослужащ преди 8 години
Браво на ГЕРБ , всички другари верни на КГБ-Русия вън от МНО .
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aааанннааааааааа!!!!....
7
11
 
19
 
! Отговори
boc преди 8 години
Този *** е достойния избор на другия такъв - Борисов!И двамата са отявлени ду**лизци на хамериканците и за пари са готови да продадат не само държавата, но и майка си!Бог да Пази България!Боже отърви ни от тези антибългари!
6
5
 
17
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
Служба Военна дезинформация е едно от свърталищата на агентите на ДС, които се укриват там под формата на български разузнавачи. Там получават големи заплати, отчитат дейност (която не са извършили) и харчат безразборно парите на данъкоплатеца. Там професионалистите са не повече от 10%, другите са връзкари и синчета (щерки) на разни бивши и настоящи величия.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече няма да има и военна разузнаване или най малко ще изпълнява чужди поръчки , ясно на кого.На външни сили им трябват мекотели, наведени и пр. за да ги манипулират и управляват. Целият ни преход и сега е осеян с такиви " умни" личности и издигнати по този начин. Няма Бългяария и нацианална кауза, има външни интереси с партийни назначения.Димо Гяураов 2.
4
3
 
23
 
! Отговори
alfachange преди 8 години
BOGE PAZI BULGARIA !!!!
3
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До zeusа ти професионалния близач на руски *** Волен ли очакваше да назначат?
2
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Деформаторите - лапкат го на мутрата и получават постчета. Това са си живи РИФОРМИ, ако някой случайно не е разбрал още. Продадоха се за 30 сребърника ...
1
8
 
22
 
! Отговори
Зъбльо преди 8 години
Хората няма какво да ядат, тия с шефове ни занимават!