Воеводата Джамбазки: Груевски ще си ходи!

Евродепутатът твърди, че той ще бъде принуден да сдаде властта
18 май 2015 09:38,
20
Воеводата Джамбазки: Груевски ще си ходи!
Снимка: БТА

"Никола Груевски ще бъде принуден да отстъпи, не толкова заради уличния натиск, колкото заради международната изолация, в която се намира, заради икономическата хватка около Македония, която той сам е създал", коментира евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Изключително важна вечер предстои в Македония", каза той пред Нова тв, визирайки протеста на подкрепящите Груевски довечера.

Още по темата
16 май 2015 22:29
113

"Ще видим дали Груевски иска да хвърли напрежение в контрапротеста и дали ще има опити за нападение на хората от палатковите лагери. Самият Груевски е заявил, че не е страхливец и няма намерение да подава оставка", добави той.

"Излезе един сценарий за така наречената "Малка война", разработвана от правителствени PR-и с цел няколкочасови контролирани сражения, които да върнат събитията в разговорите от 2001 година и да кажат: "Протестиращите са предатели, нека да застанем зад властта, която пази държавата", коментира Джамбазки.

По думите му нищо в Македония не е такова, каквото изглежда.

"Това, което може да обърне е един запис, който опозицията не посмя да пусне. Става въпрос за коментар на случая в навечерието на Великден, при който невинни момчета бяха избити на един язовир, докато ловяха риба. Моите съмнения са, че има записи, които доказват връзка на високопоставени хора от тайните служби с тези събития", каза още Джамбазки.

Според него нашият национален интерес изисква защита на териториалната цялост на Македония. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Воеводи в България няма ако имаше нямаше да сме на това положение .Тук има само апаши .Така че променете си заглавието
17
0
 
5
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Тоз пък на коя чета е войвода, че и Каракачанов. Стига сте злоупотребявали с това "войводите". От колко години се подвизават на политическата сцена и каква е ползата. Те са като профсъюзите ни. Имаме си ги, а заплатите 6 пъти по-малки от средноевропейските. И болшинството от работещите ги осигуряват на минимална заплата. Войводи са, колкото Киро е цар.
16
3
 
4
 
! Отговори
македонац преди 8 години
Ова шо се прави на македонац па он два сбора не може да рече на македонски македонац бил.И фамилиата са е опитал да напише по македонски па он ако е македонац море да биде Джанбаски а не джамбазки ако си македонац встински фамилиата море да ти заврашува на "СКИ"
15
1
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
На "патриота" му е мъка че все не успява да прокара заключения в съобщението за напредъка на Македония към ЕУ които да му спечелят някоя и друга точка тук та като се върне някога да се ударя в гърдите колко голям патриот е. *** и Станишев вчера нито веднъж не каза "македонци" докато говореше на протестиращите. Докато не разберем че нашите политици всичко правят и говорят само за келепир и печалба , дотогава няма да видим по-добри дни за България.
14
3
 
7
 
! Отговори
123 преди 8 години
ВМРО винаги са били терористична организация - прочетете историята.
13
1
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Дали "патриота" знае че от 4600 дето щели да останат пред сградата на правителството на лагер има само 20 човека? Дали знае също че се напъваха за 100000 присъстващи на протеста а са били под 18000? Дали знае че бившия лидер на тези дето организират протеста е събирал далеч повече хора? Дали знае че на едно македонско знаме се падаха по няколко албански такива, да не говорим за хора носещи тениски с карта на голяма Албания? Ей за това Груевски ще бъде подкрепен от народа и няма да си ходи.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде, и този седна на "Стола на богатството " в Брюксел и започна да пее в хора! ВМРО ли!?
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Воеводата Джамбазки - Какъв войвода какви пет лева. Роден в София , потомък на шопи ще ми се пише македонски войвода. Какво знае той от македонският край. Егати подлизурковците и слагачите които се уредиха на разни длъжности в държавата .Чисто и просто хрантути изпълняващи чужди нареждания. Това ВМРО няма нищо общо нито с целите нито с идеалите на хората които навремето са го създали.Тези само гледат как да пребарат останалата собственост от тогава. Това не са войводи това са хрантутници
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре, в други ден, ДПС ще опънат палатки пред НС и ще настояват да управляват България.Ще покажат как хора на ДПС са убити от други хора - агенти на правителството.Ще дойдат още 1000 автобуса от селата и ще напъплят НС.А ние цял народ - милиони хора само ще гледаме. Защо?Ако това се случи в САЩ, ще има полицаи да бият и да пръскат с вода!Погледнете как в САЩ се справят с такива неща!Там защо ги бият?Защото иначе трябва ние, милионите да отидем на площада с бухалки и да има много жертви
9
4
 
19
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
"Воеводата джамбазки" ... какви са тия смехории, не мърсете понятието воевода-човек борил се против турската власт, с този тарикат уредил си тлъста заплата в европарламента!? От къде на къде той ще решава кой ще управлява в Скопие ... или просто си "разтяга локуми" по студиата срещу съответния хонорар за участие в предаването ... такива дърдорковци само влошават отношенията между двете страни!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демек като си ходи нема да си получи проценто за името и хайде другия да дойде да му чуят името и туй дето ще ги кръстят,че и името на кръстника,пушилка ще да е това и то яка за як процент.
7
0
 
3
 
! Отговори
кщш преди 8 години
мъжа ми не ме гони
6
3
 
19
 
! Отговори
1 преди 8 години
Какъв воевода,може да бъде педро джамбазки.
5
10
 
10
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Бойко Борисов- бащицата на всичко българи !
4
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
АМИ АКО НЕ ПОДАДЕ ГРУЕВСКИ ОСТАВКА ДЖАМБАЗКИ ЩЕ Я ПОДАДЕ ЛИ
3
3
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Със С се пише Сбогом бе,ех не го научиха този български македонците!
2
6
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Джамбазки не е никакъв...воевода.Щеше да види Европарламент през...крифф макарон,ако не беше ракетата...носител Бареков,за който в последствие не си...спомня.Тръгнал да оправя Македония;този много на...сериозно се взе.
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати, най - големият македонец е роден в Русе казва се Каракачанов.. Интересно