Кунева към Местан за Паси: Мерси!

Соломон Паси обаче още не бил приел номинацията ѝ
19 май 2015 17:13,
60
Кунева към Местан за Паси: Мерси!

Хората не се нуждаят от инструкция, те ще решат кого да подкрепят, иначе по-добре г-н Местан да подкрепи промените в Конституцията и в законите за съдебната власт и за борба с корупцията.

Това заяви вицепремиерът Меглена Кунева в коментар за изразената подкрепа от ДПС за номинацията на Соломон Паси за предстоящите кметски избори в София.

Още по темата

Късно снощи, на пресконференция в Момчилград, Местан обяви, че е възможно партията му да подкрепи Паси, защото "няма нищо по-естествено от това ДПС като либерална партия да подкрепи яркия либерал Соломон Паси за кмет".

Той обаче се застрахова, че няма за цел да се бърка във вътрешно-партийни предизборни ходове на партиите у нас. Местан допълни, че ДПС ще излезе с позиция за номинацията на Паси едва, когато тя стане факт.

Днес Кунева добави, че Реформаторският блок (РБ) ще се яви с много ясна визия за профила си, за кандидатите си (на местните избори - бел.ред.) и ще се опита да събира все повече хора.

"Това е нашата цел и съм оптимист, че ще успеем да постигнем единна национална регистрация, поне такова е желанието, изразено преди два месеца от "България на гражданите", добави тя.

"Чувствам се сигурна, че РБ много цени евроатлантическите достижения на страната и нямам никакви притеснения, че ще определим кандидат с такъв профил. Соломон Паси не е казал дали ще приеме, но при всички случаи това е профилът на РБ", отбеляза Меглена Кунева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
29
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
А сега за благодарност нека Паси издигне Вол.Сидеров за кмет на Тел Авив.
14
1
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Ползата от подкрепата на Местан едва ли ще е по-голяма от вредата. Дали ще осигури повече гласове, отколкото ще отблъсне. Аз например никога няма да гласувам, за някой, подкрепен от Местан, пък бил той и Бойко Борисов....
13
0
 
21
 
! Отговори
sdf преди 8 години
Куневаааа...Който се е заиграл с тоя башибозук "местан" хаир не е видял,а и от мерси не му става.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kuneva blagodari na bkp na zara na gerb Sega na dps tipi4no sa kunevaKoito sa na vlas kuneva e s tjah
11
4
 
3
 
! Отговори
всите са боклуци преди 8 години
Дупничани забелязали т. нар. братя Галеви на Червения площад в Москва по време на парада по повод Деня на победата, съобщи "Вяра". Двамата били сред тълпата, развяваща знамена и пееща победни песни.
10
0
 
27
 
! Отговори
Станка Грозева преди 8 години
Кунева, всичко в главата ти е на чорба. Ти не разбрали през изминалите 25 години, че който се е захванал с ДПС винаги е стигал до дъното ? Кунева, твоята работа е не да искаш подкрепа от ДПС , а да искаш забраната на тази търговска партия. Преди да вземеш някакво решение бива да ми се обаждаш на тел 160, защото по всички личи, че главата не те слуша.
9
1
 
17
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
Ха, да видеме сега Рамадан, ще се заиграе ли с Местан?
8
0
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Бая дънене ще носи :) А за Местаня просто иска да очерни Паси пък таз му вика мерси ..........
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И след всичко това нека пак някой недоумак ме убеждава, че Местан и ДПС са опозиция на Буда Тиквоний и на наследниците на СДС.
6
0
 
31
 
! Отговори
Истината Боли!!! преди 8 години
И тримата са Политически ИМПОТЕНТНИ!!! Нищо не могат да направят за България само и вредят с присъствието си и решенията си!!!
5
0
 
24
 
! Отговори
h преди 8 години
Какъв иска нека е Евреин е ?Няма работа тук прееба отбраната на българия сега от Гълъб неможе да се защитим
4
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан Кънев е рядко добро явление в българската политика, но Кунева е продажница, а Лукарски пък горкия хал хабер си няма какво прави.
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мунева не и пука изобщо с кой е важното е да се докопа до властта абсолютна продажница !!!!Плю по Борисов като за световно после се целунаха с него! Нищо по различно от Рамадан не е мунева!!!
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази какво се вълнува от паси?
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гуспужа Йес каза Мерси Боку.