Кунева към Местан за Паси: Мерси!

Соломон Паси обаче още не бил приел номинацията ѝ
19 май 2015 17:13,
60
Кунева към Местан за Паси: Мерси!

Хората не се нуждаят от инструкция, те ще решат кого да подкрепят, иначе по-добре г-н Местан да подкрепи промените в Конституцията и в законите за съдебната власт и за борба с корупцията.

Това заяви вицепремиерът Меглена Кунева в коментар за изразената подкрепа от ДПС за номинацията на Соломон Паси за предстоящите кметски избори в София.

Още по темата

Късно снощи, на пресконференция в Момчилград, Местан обяви, че е възможно партията му да подкрепи Паси, защото "няма нищо по-естествено от това ДПС като либерална партия да подкрепи яркия либерал Соломон Паси за кмет".

Той обаче се застрахова, че няма за цел да се бърка във вътрешно-партийни предизборни ходове на партиите у нас. Местан допълни, че ДПС ще излезе с позиция за номинацията на Паси едва, когато тя стане факт.

Днес Кунева добави, че Реформаторският блок (РБ) ще се яви с много ясна визия за профила си, за кандидатите си (на местните избори - бел.ред.) и ще се опита да събира все повече хора.

"Това е нашата цел и съм оптимист, че ще успеем да постигнем единна национална регистрация, поне такова е желанието, изразено преди два месеца от "България на гражданите", добави тя.

"Чувствам се сигурна, че РБ много цени евроатлантическите достижения на страната и нямам никакви притеснения, че ще определим кандидат с такъв профил. Соломон Паси не е казал дали ще приеме, но при всички случаи това е профилът на РБ", отбеляза Меглена Кунева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
За жалост преди 8 години
Оплакваме се от БКП , но бяха последните "професионални" политици , и се вижда резултата , на колко години беше Паси през 89-та и освен да повтаря каквото му се каже ат САЩ- посолството , какво друго направи . Същите като БарекОФф и компания - аматьори .
34
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля да гласувам за Паси. Истински привърженик на западната цивилизация, либерал, враг на азиатщината. Е, Кунева е с комунистическо потекло (и мислене), но никой не е съвършен.
33
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Кунева, *** си в Израел! Вземи и Соломон и Софиянски и всички спасени от българите евреи! Оставете ни да дишаме спокойно, без вашата задушаваща ни благодарност!
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси. Може да го проверите....Страхотна държава!
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОСТА ОФЦЪ
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо герберугите плюваха Кунева пред а сега не адее
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казва се БЛАГОДАРЯ *** кукумявке!!!!
28
0
 
8
 
! Отговори
Lala преди 8 години
Ал, наша Кунева и тя срещу Местан и ДПС. Ами сега ко ще правим, брей найстина го изолират резаноият недорезан!! Май че си бега у Турция този кокундур!Кат си иде бай Ердуган болен от рак на топките, тои ще им казва на турчулята за кои да гладуват !!
27
1
 
5
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
До Василев.Виси и защото си пере сутиена редовно.( четох днес за тия сутиени)
26
12
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
каква красива жена на снимката :)
25
0
 
11
 
! Отговори
Кунева не знае, че преди 8 години
когато е в коалиция, първо трябва да обсъди с партньорите си предложенията от такъв тип.Но тя се самоосмисля преди всичко като снаха на Политбюро.Започнах работа в края на соца.Сред колежките ми имаше такива,чиито съпрузи са много далечни роднини на жената или снахата на някой от членовете на тогавашното Политбюро на ЦК на БКП и още на един-двама други велможи.И до ден днешен ми е трудно да преценя те ли направих най-големите поразии в областта, в която работя или жените на обикновени АБПФК
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кукунева окончателно изкука !Така е,защото е птица с "ясен" произход ,възпитание, манталитет, образование и дела!И бъдещето й е ясно- в "кукурилника"- заедно с другите евро-американизирани перестроечни бандюги- по украински- в кофите за *** и директно в "кукурилника" !
23
0
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
ще плюна на бюлетината!
22
0
 
15
 
! Отговори
Софка преди 8 години
Стига с тоя Паси, бе!Нито ти, нито той е с подходящ профил за РБ! Недей така!Вие служехте верно на мигащия и на една партия, която се провали с гръм и трясък.Точно тая партия разби дясното пространство и беше пълна с ***!Не чувствате ли неудобство????Какъв имидж имате, ами срамно е!
21
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шест без десет гьобек сати вижте сеа нищо неразбирате бойко още един път ша е премиер чак тогава ще е кандидат за президент и ще е вие джавкайте не пречите още нешто балами ще има задължителен вот дето герб ша са първи втори дпс ша са коал и то много успешна и така боко ша печели президенските избори нм първи тур убедително вий си плянпаите колкото искате НАЗДРАВЕ
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мегелена Кукувица не отговаря на профила на РБ
19
0
 
22
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 8 години
едни демократични *** номинирали други демократични *** и си викали мерси... и други демократични *** с плоски мозъчета ръкопляскали с празни шепи и още по-празни главички (***) и викали с пяна на уста: СВОБОДА. И демокрация вяла косите им. И най-важното, че НАТО-вските казарми били добре измазани, а дънди прешъс изнасяли българско злато срещу 0,75% комисионна. Нищо че 3 милиона българи изчезнаха завинаги, овчите демократични главички това не ги впечатлява. *** идилия
18
0
 
19
 
! Отговори
АХи преди 8 години
Кунева намигнала на Местан свойски и го потупала с думите .Ще имам лично с вас реванш в Дупница -н Лютфи понеже цветната ми саксия е пукната и цветята и миришат на лошо вее на изгнило.В Дупница ще дойда подмита и с бял пешкир та да развеем след масрафа и кафето Байряка на свободата.Все пак рядкост е Турски член да влезе в Дупница заради един Евреин
17
1
 
9
 
! Отговори
целувката на юда преди 8 години
всички бивши и настоящи спасители, месии и пророци бягат от Местан, що тъй, да не е прокажен нещо. като каже този ще подкрепя, или този, пиши го у ряката, София накрая без кмет ще остане
16
0
 
21
 
! Отговори
gatyu.gatev преди 8 години
Кмет на Сф - Сюлейман Фаси ?