След Гърмен гръмна и в парламента

Валентин Касабов нарече Сидеров "перхидролен пудел"
Обновена: 27 май 2015 13:57 | 27 май 2015 11:26,
190
След Гърмен гръмна и в парламента
Снимка: архив Булфото

С остри реплики, обиди и изгонване на депутат - парламентът отбеляза напрежението в Гърмен. Там в събота се стигна до ескалация на отношенията между роми и българи заради зачестили битови кражби.

Разправията тръгна от изказване на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

"Защо отричате, че в Бълария се води гражданска война?", попита той. Националистът обвини някои от депутатите, че когато той е говорил за проблемите с ромите, те "хабер са нямали, казано на майчин език".

Сидеров припомни, че сега в програмата на Патриотичния фронт има предложение ромите да бъдат пращани в лагери.

"Представям си картина - коалиционното правителство на ГЕРБ праща ромите в лагери и вътрешният министър Румяна Бъчварова с камшик в ръка". Според Сидеров справка от гласуването в ромските махали показвала, че те гласували предимно за ГЕРБ.

"Знаете, че ако разрушите няколко незаконни постройки, ще дойде чичо Сорос да ви се скара. Единственият изход е скъсване с евроатлантическото колониално робство", каза още Сидеров.

Изказването му беше репликирано от патриота Валентин Касабов - "Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк".

Репликата силно ядоса шефката на парламента Цецка Цачева, която изгони Касабов от залата. Това пък възмути Димитър Байрактаров от ПФ, който попита Цачева къде в правилника пише, че са налагат наказания за метафора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До АТАКИСТслуша ли как вейцарският посланник е извикал Сидеров преди 10 години----------------Това е най-обикновена лъжа, Сидерката може да си вади такива колкото си иска. Швейцарския посланик първо няма никакво право да "извиква" някого. Второ, Сидеров фактически му е казал, че не знае решение на проблема, нали така? Помолил го е да гледа и да си записва. Румпелщилцхен може да е идол само на истерични *** като тебе, атакистче.
99
3
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До оцеляващаОСНОВНИЯТ ВНОС Е ОТ ТУРЦИЯ,Т.Е.БЪЛГАРИЯ СЪДЕЙСТВА ЗА РАЗВИВАНЕ НА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА И ТЪРГОВИЯ,А ЗАКОПА СВОЯТА!------------------ Точно обратното е. Основният износ е за Турция, основният внос е от Фашистка Русия. Ако не е Турция и ЕС, съвсем щяхме да се спихнем.
98
8
 
3
 
! Отговори
www преди 8 години
ПУДЕЛА НА ПУТИН...
97
8
 
2
 
! Отговори
2013 преди 8 години
За атакиста, който явно е пропуснал:dnes.bg/sofia/2015/05/02/antiromski-protest-v-centyra-na-sofiia.262306Повечко чети, мисли - ако можеш, и по-малко използвай думи като *** и ***. Тогава може и да се излеуваш от атакизма.
96
4
 
4
 
! Отговори
оцеляваща преди 8 години
До ШопКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ОЩЕ КАКВО ПЕЧЕЛИ ТУРЦИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ?АМИ ОСНОВНИЯТ ВНОС Е ОТ ТУРЦИЯ,Т.Е.БЪЛГАРИЯ СЪДЕЙСТВА ЗА РАЗВИВАНЕ НА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА И ТЪРГОВИЯ,А ЗАКОПА СВОЯТА!ЧАНТАДЖИЙСКАТА ТЪРГОВИЯ ОТ ТАМ НА ВНОС НЕ Е СПРЯЛА.ОТДЕЛНО БЪЛГАРСКИТЕ ПСЕВДО БИЗНЕСМЕНИ ОСНОВНО ТЪРСЯТ ТУРСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО...АМИ ЧЕТЕТЕ НА СТОКИТЕ В МАГАЗИНИТЕ-ПРОИЗВЕДЕНО В....ОТЧАЙВАЩО Е!ДОРИ ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ ХУБАВИ ВЕЧЕ НЯМА ПРОИЗВЕДЕНИ В БГ!Ами то е много сложно!Къде са българските ?
95
7
 
7
 
! Отговори
2013 преди 8 години
Волен като твърди че се води гражданска война, защо се обяви против протеста срещу беззаконие в София преди няколко дни? Щото не го е организирал той, затова, и го е страх някой да не му вземе позиционирането на "патриот". И тогава ще разчита само на псевдо русофилията. Дребен популист, който се прави на много принципен.
94
5
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Междувпрочем, великото изказване приключи рязко, без да се чуе нищо градивно и изобщо нищо логично. Потокът махленски заяждания и плямпане на ангро изведнъж заглъхна и все едно никой не е говорил. Къде беше поантата на словесната му диария, така и не разбрах...
93
8
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
В момента слушам изказването на Сидеров и говори абсолютни празни приказки. Неща изсмукани от пръстите. Самият той няма ниаква идея как да се решат проблемите. Неговата работа е да преекспонира нещата и да прави от мухата слон и да пуска в обръщение изрази като "гражданска война". За това му плащат от Москва.
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do sega nikoga ne sam glasuval za Ataka sega che go naprava samo ot Ataka kazvat istinata..a zad BB stoi Dogan to e asno ot vsakade
91
5
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Реалист Досега не съм видял Турция да е спечелила нещо от всичките изброени неща...
90
7
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
За съжаление това което Сидеров говори години ,става. И затварянето на Бургас- Алексондруполис и затварянето на АЕЦ ,,Белене ,, и ,,Южен потк,,днес ,,Турски поток,,направено от ГЕРБ-БКП ,респ. от Тиквата, е в полза на икономиката на Турция.Явно ГЕРБ са още по турска партия от ДПС . А че Сидеров е прав ,ако ще и от ада вода да донесете -ПРАВ е!
89
10
 
6
 
! Отговори
Валери преди 8 години
А бе, този сайт да не е филиал на ТВ "АЛФА"?
88
3
 
11
 
! Отговори
филия мас преди 8 години
Тиквуня и Ердоган са аркадаши ,щото се прегръщаха и цункаха, и рязяният Гербер се подмазваше и,, МОЯТ БРАТ ,ЕРДОГАН ,,го зовеше. И щрак ,,Турски поток ,,за аркадаша Ердоган ,армаган от брата Бойко -комуниста .
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп Като гледам,как Тиквата опакова в целофан всяка д,ария. Червеният Урунгел от Банкя- е баш майстора на тези опаковки .
86
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne go haresvam no do tuk kakvoto kaza Volen tova stana...
85
6
 
4
 
! Отговори
Газ мас и фас преди 8 години
Путин и Ердоган аркадаши Волен баш аркадаш от болгарсково меджилсо аферм траба ест едново края Волен баш кунсултант будет-таба бей ефенди бугатир
84
9
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Волен наистина е отличен оратор и може да опакова всяко лйно в словесен целофан. Но всеки, който има малко мозък в главата, може да хване слабите му места, защото красиво оформената голяма лъжа винаги се крепи на една или няколко грозни, но умело завоалирани дребни лъжи. Това е като фокус-мокус. Балъците вярват, че има магия, умните знаят, че всичко е въпрос на техника и ловкост на ръцете.
83
7
 
4
 
! Отговори
Dortonan 555 преди 8 години
Siredov da dokaje s DNK 4e e balgarin , ako ne da napuska Parlamenta
82
3
 
9
 
! Отговори
9 преди 8 години
До Анонимен Всичко, което е казвал преди се случва!
81
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пополист?