След Гърмен гръмна и в парламента

Валентин Касабов нарече Сидеров "перхидролен пудел"
Обновена: 27 май 2015 13:57 | 27 май 2015 11:26,
190
След Гърмен гръмна и в парламента
Снимка: архив Булфото

С остри реплики, обиди и изгонване на депутат - парламентът отбеляза напрежението в Гърмен. Там в събота се стигна до ескалация на отношенията между роми и българи заради зачестили битови кражби.

Разправията тръгна от изказване на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

"Защо отричате, че в Бълария се води гражданска война?", попита той. Националистът обвини някои от депутатите, че когато той е говорил за проблемите с ромите, те "хабер са нямали, казано на майчин език".

Сидеров припомни, че сега в програмата на Патриотичния фронт има предложение ромите да бъдат пращани в лагери.

"Представям си картина - коалиционното правителство на ГЕРБ праща ромите в лагери и вътрешният министър Румяна Бъчварова с камшик в ръка". Според Сидеров справка от гласуването в ромските махали показвала, че те гласували предимно за ГЕРБ.

"Знаете, че ако разрушите няколко незаконни постройки, ще дойде чичо Сорос да ви се скара. Единственият изход е скъсване с евроатлантическото колониално робство", каза още Сидеров.

Изказването му беше репликирано от патриота Валентин Касабов - "Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк".

Репликата силно ядоса шефката на парламента Цецка Цачева, която изгони Касабов от залата. Това пък възмути Димитър Байрактаров от ПФ, който попита Цачева къде в правилника пише, че са налагат наказания за метафора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тука много герберски ***! Нали подписахте декларация, че няма да тролите вече из нета?! Стягайте си багажите, свършва вашата!
39
23
 
4
 
! Отговори
! преди 8 години
Ще гласувам за тия двамата от ПФ, пуделите на Путин да си гризат топчиците, ако изобщо ги намерят хехе :-)
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЛЕЕ НЕДОВОЛСТВО СРЕЩУ РОМИ И СРЕЩУ ПОЛИТИЦИ ! В ЕДИН КЮП СТЕ. ЕДНАКВО НИ КРАДЕТЕ И ТАКЪВ КОЛ ВИ ТРЯБВА И НА ДВЕТЕ БАНДИТСКИ ГРУПИРОВКИ АКО ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА Я ИМА !
37
10
 
6
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Сидеров щял да прави протест пред руското посолство срещу монопола на руските енергийни корпорации!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!
36
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Касабов е обикновен *** и пияница!
35
13
 
22
 
! Отговори
Мдаа, преди 8 години
Като гледам как вървят нещата у парламента, май атакистите ще управляват скоро. На народа му писна да го разиграват.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 48НЯМА КАК ДА ЗАБРАВИШ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ СЕ Е СЪСТОЯЛО :) НЕ СИ СЪЧИНЯВАЙТЕ ПРОСТОТИИ!
33
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забравихте ли докладната записка от Ахмед Емин до Доган за това, че са били отпуснати пари за предизборната кампания на Атака?
32
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В АТАКА е истината! Няма друго спасение, ПРОУМЕЙТЕ ГО НАЙ-ПОСЛЕ!
31
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- Защо в България няма опасност от гражданска война?- Защото цари пълна селяния...
30
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВОЛЕН Е МНОГО ПРАВ! ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ ОВРЕМЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ!РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ, НЕ САМО НА ДПС!ТЕ СИ ГИ ПАЗЯТ, КАТО ОЧИТЕ, ЗАТОВА НЕ ПРАВЯТ НИЩО ПО ВЪПРОСА! ТОЛКОВА Е ЯСНО, ЧЕ САМО *** ИЛИ СЛЕПЕЦ НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ СИТУАЦИЯТА! ГЕРБ БИХА ПРЕДАЛИ БЪЛГАРИТЕ, ОТКОЛКОТО ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ *ТЕ!
29
9
 
11
 
! Отговори
Vans преди 8 години
Тоя с неговите *** глупости...ей не се научихте, че проблема е отвтъре, нито на САЩ, нито на Русия и пука за България, ако ние сами не отстояваме държавните си интереси, никой няма да го направи вместо нас! Нима тия постройки и своеволия са от днес и от вчера?!
28
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС и Атака са двете най-вредни за България партии
27
2
 
20
 
! Отговори
tangra преди 8 години
Само искам да поясня, че в Гърмен всички са помаци, и то от тези дето се мислят за турци.Така че Депесето ми е интересно кой ще защити.Да питат унгарците как се справят. В Будапеща не можеш да видиш, в Прага също. Крайно време е да се вземат мерки. Изсякоха Западен парк. Нали бяха забранили каруците ?Докато гетото не стигне до Борисовата градина никой няма нищо да направи.
26
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНа следващите избори Сидеров ще събере мнозинство._____________________________Или ще продължим бавно да затъваме в колониалното блато.
25
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На следващите избори Сидеров ще събере мнозинство.
24
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българомразещият руски патриот отново се развихри. Особено след като изритаха аверите му от ДПС извън управлението окончателно побесня. А освен русофил, перхидроленият *** е бил и туркофил през 90-те. Статии е написал в подкрепата на правата на ДПС. Атака - единствената "националистическа" партия на планета която вее знамена на чужда държава (Русия) на алкохолизираните им митинги.Това да си атакист е чиста диагноза.
23
0
 
12
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
Всички се смятаме за много умни, но народът е по-умен,той казва:"ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ СТРАХА".Но същият този народ си избира късогледи управници..................
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре - за пред хората добре се карат, а на общата маса с безплатните кебапчета ще рещат ли все пак някой проблем на избирателя и ще продължат да го позлват само за гласове и да правят театри в парламента. Лошото е, че някои хора им се връзват на театрите и взимат нещата за реалност. А в крайна сметка проблема с *е си съществува и не виждам някой депутат да е направил нещо по въпроса, освен да се мъчи да извлича дивиденти на гърба на хората.
21
18
 
20
 
! Отговори
*** преди 8 години
Човек за който путин е по важен от България не трябва да бъде наричан националист.