След Гърмен гръмна и в парламента

Валентин Касабов нарече Сидеров "перхидролен пудел"
Обновена: 27 май 2015 13:57 | 27 май 2015 11:26,
190
След Гърмен гръмна и в парламента
Снимка: архив Булфото

С остри реплики, обиди и изгонване на депутат - парламентът отбеляза напрежението в Гърмен. Там в събота се стигна до ескалация на отношенията между роми и българи заради зачестили битови кражби.

Разправията тръгна от изказване на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

"Защо отричате, че в Бълария се води гражданска война?", попита той. Националистът обвини някои от депутатите, че когато той е говорил за проблемите с ромите, те "хабер са нямали, казано на майчин език".

Сидеров припомни, че сега в програмата на Патриотичния фронт има предложение ромите да бъдат пращани в лагери.

"Представям си картина - коалиционното правителство на ГЕРБ праща ромите в лагери и вътрешният министър Румяна Бъчварова с камшик в ръка". Според Сидеров справка от гласуването в ромските махали показвала, че те гласували предимно за ГЕРБ.

"Знаете, че ако разрушите няколко незаконни постройки, ще дойде чичо Сорос да ви се скара. Единственият изход е скъсване с евроатлантическото колониално робство", каза още Сидеров.

Изказването му беше репликирано от патриота Валентин Касабов - "Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк".

Репликата силно ядоса шефката на парламента Цецка Цачева, която изгони Касабов от залата. Това пък възмути Димитър Байрактаров от ПФ, който попита Цачева къде в правилника пише, че са налагат наказания за метафора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гражданска война е заветната цел за която му плащат от Москва.Изобщо всякаква мрасотия, която би могла да отслаби България и да я напрви в тежест на ЕС е му е добре дошла.
19
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха перхидролен пудел, това беше добро - и аз не можех да го измисля така описателно, кратко и точно.
18
20
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
В Пазарджик в секции гласовете бяха поделени между ДПС и Атака. Предлагаха едни и същи надници за гласуване. Така, че това, да се държат диви имат полза путлеристките партии. БСП, Атака и ДПС.
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров ли е по- голям проблем или *ите ?
16
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам каква истина казва Волен,но знам,че е част от жестоката истина,за" импотентните "политици.Не само безполезни,но и вредни.Могат да го приемат него и себеподобните му ,само ония ,за които омразата е водещо начало.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.
14
24
 
28
 
! Отговори
123 преди 8 години
хахахаха "Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк". ! Това е култово !!!!!!!!!!!!!!
13
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че Волен не е с всичкия си никой не спори, но в случая е напълно прав. Още когато се появи всички го наричаха луд и фашист. Но в тази държава трябва да си малко луд, за да кажеш истината. Какво ще им направите на ром-ите??? Ще ги изселите или ще ги затворите? Къде? Ще ги глобите? Ще ги накарате да работят принудително??!? Вече е твърде късно. Мога да ви пожелая само успех! Когато можеше да се направи нещо ни наричахте луди, сега си сърбайте попара, и по-лошо ще става.
12
14
 
22
 
! Отговори
Иван Иванов преди 8 години
Атака и Патриотичен фронт са фалшиви националисти. Ако тези се наричат патриоти, то тогава Левски и Ботев трябва да се наричат предатели, но в случая е обратното. Истинските патриоти това са Левски, Ботев, баба Тонка и всички, които са си дали живота за освобождението на България. Разни псевдо патриоти, които си играят политически игрички, са за екзекуция. Тук няма място за политически дивиденти и лъжене на хората.
11
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перхидроления пророк е на една крачка да защитава интересите на *те. Мина през комунист, националист, русофоб, русофил, само това му остана.
10
17
 
50
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
Другарят Сидеров не винаги е бил русофил. Допреди 8 години беше върл русофоб. Искаше даже да събаря паметника на Съветската армия.
9
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи не съм комунист, ама в сравнение с тая препикана демокрация всичко друго е цвете за мирисане! То бива извращение, ама тия са се самозабравили! Само да крадат и да плюят знаят! А нещо за народа да свършат - само на думи...
8
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На много хора не им е мястото в парламента. Каква законодателна власт упражняват??? Освен да усвояват милиони чрез обръчи на фирми? Затова президентска република или монархия, да се знае КОЙ носи отговорността...
7
11
 
46
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 8 години
Касабов пияницата и неговия Паричен фронт са третото краче на БОСТАН.Точно тия да не ми говорят против, защото вече 1 година са част от управлението !
6
32
 
46
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Волен винаги казва истината. После го оплюват. А, след време всички започват да повтарят това, което той е казал. Факт !
5
28
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велик е Путин и перхидроленият пророк е неговият пудел!ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА
4
1
 
48
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Работа може и да не вършат, но поне е весело с нашите депутати. :)
3
0
 
18
 
! Отговори
Александър преди 8 години
'...правилника пише, че са налагат наказания за метафора', господа журналисти пише се '..., че СЕ налагат....'. Много Ви моля пишете грамотно.
2
28
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перхидролено човече на тревата мил дрогарс червеникаво елечеи далечен государь...
1
32
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да освободим перхидроления пудел от руска зависимост, че води към пристрастяване!