Следващ ход: След магистралите – заводите!

Премиерът преряза лентата за ново производство в Стара Загора
Обновена: 28 май 2015 17:07 | 28 май 2015 16:41,
143
Следващ ход: След магистралите – заводите!

След магистралите премиерът Бойко Борисов обеща да се захване със заводите. Според него това е начинът да се вдигне икономиката на страната.

Още по темата
За следващия си ход Борисов съобщи в Стара Загора. Там той откри нов завод за производство на автомобилни уплътнения. Основни клиенти на фирмата са световни автомобилни гиганти, разказа премиерът в профила си във Facebook.

Инвестицията в новата производствена база е 10.5 млн.евро. Очаква се до 2016 година работещите за тази международна компания в България да достигнат 1600 души.

"Щастлив съм, че успяхме да осигурим добри бизнес условия и политическа стабилност и все повече големи, международни инвеститори започват да избират България. След инфраструктурата са заводите. Така се вдига икономиката”, написа премиерът.

По време на откриването Борисов призова да се използват европейските програми  до 2020 г. и да се откриват нови мощности в страната.

Премиерът, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, областният управител инж. Георги Ранов, посланикът на Турция Сюлейман Гьокче и представител на международната компания за автомобилни уплътнения прерязаха лентата на новия завод.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откриването на подобен обект е все едно да теглиш кредит,който и децата ти ще изплащат и да викнеш Бойко да отреже лентичката,защото си му много благодарен?! А на около да пърхат разни журналисти и да се правят,че нищо не разбират!!!Да ти таковам скапаната държава и скапаняците,дето му се радват!
60
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След магистралите OCTABKATA HA TИKBATA
59
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Инвестициите са изцяло турски-на 100%! Тогава какви лентички реже Боко,не ми е ясно?!Заплатите са мизерни-около 400-450 лв.Работи се с преси за изпичане на каучук,лепила и други гадости от менделеевата таблица,които няма как да са полезни за здравето! Работещите-предимно роми,нискоквалифицирани,има и такива с физически увреждания,за което ако се не лъжа,се приспадат от данъците на фирмата,българи-тук таме! И за какво се радваме,ако беше много хубаво,производството щеше да си е в Турция!
58
21
 
10
 
! Отговори
Мима Рижата преди 8 години
Бойко е най- великият политик на съвременна България! Един голям българин и патриот, като Левски и Ботев!
57
12
 
10
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
До Анонимен 67При липса на достатъчно Български инвеститори, чуждите са добре дошли.... никой не те кара насила да им работиш.
56
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чуждите инвеститори какво им се радвате толкова не мога да разбера??? Нищо няма да остане тука освен едни мизерни заплати. А къде е българския бизнес, защо го уморихте??? ***!
55
9
 
17
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Ако ще почва заводите, както започна с Кремиковци, по-добре Боко нищо да не пипа. Да си гледа контрабандата с Ваньо и да целува ръка на САЩ - това от което разбира човека.
54
6
 
6
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Борисов като се видите с Йоць Амстердама от югославия с мноо пари да му кажеш по социалистически и солидарно да плати външния дълг на социалистическа гърция само няколко милиарда са .....
53
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако и заводите са ти като магистралите ......
52
3
 
15
 
! Отговори
Смех преди 8 години
България мяса на един голям психодиспонсер. Къде са психиатрите?
51
4
 
17
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
"-Ще ви направим мост,а до него едно училище!-Ама нямаме деца!-И деца ще ви направим!"
50
11
 
8
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
... лоша новина за злонамерените! :)
49
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо заводи за полупроводници, после за цели проводници
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tаpa rabota *** народ на балканите нияма една нормална държава прости,прости,простотия до шия
47
14
 
10
 
! Отговори
АФЕРИМ НА ДПС! преди 8 години
ЕВАЛЛА НА ТУРЦИЯ!ДОГАН Е ПРАВ--ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕВРОПА , МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА!ОТ РУСИЯ --САМО СТУД ,ГЛАД И ПРОСТОТИЯ...БЕЗ ВСЯКАКВА ПРОКОПСИЯ.А,БЕ ...*** Я ...!!!!!!!!!!
46
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе щом министър председателя ходи да реже лентата на инвестиция за 10 млн., значи ситуацията е много зле, това е незначителна инвестиция даже и за някоя африканска страна
45
4
 
8
 
! Отговори
за Сидни -Австралия. преди 8 години
...ти кво искаш ,бе..да береме катго тебе кокосови орехи по плажа и ....да ни плащат за голите *** ли..?За дупе --пари не дават никъде!КАТО ИСКАШ РАБОТА "ЕКО"---садиш кукуруз или домати ....И ГИ БЕРЕШ ЛЕКО!/...за килийно образование --толкова дават../
44
12
 
20
 
! Отговори
2020 преди 8 години
2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!
43
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата финансова и икономическа политика на ГЕРБ е сбъркана, доколкото може да се каже че има някаква такава политика :) Едно време като беше Царя на власт, немога да си спомня да е ходил да реже ленти, ама колкото и да го псувате по негово време в страната влизаха по 4-5 млрд евро на година чужди инвестиции
42
5
 
27
 
! Отговори
КНСБ преди 8 години
ЩОМ ТУРСКИЯТ ПОСЛАНИК Е ТАМ ФАБРИКАТА Е ТЮРКЮЕ , А ТАМ СЕ РАБОТИ ЗА 400 ЛЕВА НА АМНАЙСЕТ СМЕНИ .