Следващ ход: След магистралите – заводите!

Премиерът преряза лентата за ново производство в Стара Загора
Обновена: 28 май 2015 17:07 | 28 май 2015 16:41,
143
Следващ ход: След магистралите – заводите!

След магистралите премиерът Бойко Борисов обеща да се захване със заводите. Според него това е начинът да се вдигне икономиката на страната.

Още по темата
За следващия си ход Борисов съобщи в Стара Загора. Там той откри нов завод за производство на автомобилни уплътнения. Основни клиенти на фирмата са световни автомобилни гиганти, разказа премиерът в профила си във Facebook.

Инвестицията в новата производствена база е 10.5 млн.евро. Очаква се до 2016 година работещите за тази международна компания в България да достигнат 1600 души.

"Щастлив съм, че успяхме да осигурим добри бизнес условия и политическа стабилност и все повече големи, международни инвеститори започват да избират България. След инфраструктурата са заводите. Така се вдига икономиката”, написа премиерът.

По време на откриването Борисов призова да се използват европейските програми  до 2020 г. и да се откриват нови мощности в страната.

Премиерът, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, областният управител инж. Георги Ранов, посланикът на Турция Сюлейман Гьокче и представител на международната компания за автомобилни уплътнения прерязаха лентата на новия завод.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
19
 
! Отговори
Федор преди 8 години
Сватба. Сватове, рода, гости, както и обикновени кибици вече са се събрали на мегдана в центъра на селото. Тъпанджията бие с всички сили тъпана, демек - булката е честна. По-встрани върви бавничко един млад юнак, гледа си върховете на обувките и леко се подсмихва. Аз, мисли си той, на тъпанджията ли да вярвам или на оная си работа да вярвам, честна ли е булката или не...Та така и аз, приятели, на медиите ли да вярвам или на очите си относно това, колко хубав е животът в нашата татковина...
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18Другия път отиди при собствениците и кажи ти да режеш лентички , ще ми канят някакъв си премиер , вместо да поканят троловете от нета амааа хааа
19
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ ЗАВОД Е ЧАСТЕН!!!!А БУДАЛИТЕ ВИКА УРА НА БОРИСОВ!!!!ЗАВОДИ СЕ ЗАКРИВАТ ЗАВОДИ СЕ ОТКРИВАТ!!!БОРИСОВ Е УБИЛ ТОЛКОВА МНОГО ЗАВОДИ И ФИРМИ ПРЕЗ ПРЕДИШНИЯ СИ МАНДАТ, ЧЕ И 100 ДА ОТКРИЕ НИЩО НЯМА ДА КОМПЕНСИРА!!!!1 *** ГЛАСУВАХА ЗА ТОЗИ ЗА ДА ДОУНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО ДОКРАЙ!!!!
18
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
firmata e turska ,tova e nov cex kam firmata koqto raz6irqva proizvodstvoto za6to mi zaplatata e 500lv a kade drugade 6te namerqt balami da im rabotqt za tolkova
17
2
 
23
 
! Отговори
боклук преди 8 години
тоя не отчита едно, в ниско платените му фабрики, щото само такива има и ще има, ще трябва да научи на бач маймуните от гетата, те да плащат данъци тук и винетки. махам се от тази проклета държава, хората в която не се усещат че ей този башибозук им пие кръвта българска
16
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да попитам чий е заводът и Бойко в качеството си на какъв реже лентата.Вариантите са :1.Заводът е негов и има интерес.2.Той е построил завода и затова го открива3.Прави си отново евтин ПР с чужда пита.
15
21
 
17
 
! Отговори
хахаааа преди 8 години
Абе другаринаправиха ви разногледи , Погледнеш отгоре , Бойко открил Музей , погледнеш в ляво открил магистрала , сега пък и завод ...Кой статия първо да оплюете мъкаааааа , не може да се разкъсате яяяя
14
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже уплътненията не са за Москвич и Лада и е голям проблем, а? Ако открие завод за *** ще се радвате ли?
13
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма почивен ден, няма почивен час. Цирк БАНКЯ изнася всеки ден представления на територията на страната. Главният клоун е неуморим. Материалът гледа с широко отворени очи и зяпнала уста.
12
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бойко размажи ги. Няма значение кого важното е да мачкаш!
11
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За заплати от 3-4 хиляди евро на работник е добре, но за евтин аутсорсинг и жестока експлоатация като в Африка с 500 лева заплата в шивашките цехове си е мизерия и робство. Печалбата от ниските заплати се източва към Турция и ЕС.
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво прави там турският посланик?
9
2
 
24
 
! Отговори
Лентички преди 8 години
Ко стаа неска бре, лента след лента, майчи три станаа - лувъри, магистрали, заводи,
8
3
 
30
 
! Отговори
Изумен преди 8 години
Ако и заводите се строят 40 години за да се завършат напълно, като магистралите..... значи скоро работа няма да видим. Нова магистрала и на 2-та година дупки, трябва много да се внимава със заводите, че след втората година да не фалират!
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taka li te Pisa Erbschaft USA parvo magistr. S posle savidi i teb. Raka abe pojarnikar vsemi edin Pat Sam erscheint i go ispalni vij ot gerb mutrite milizionerite kato zz i togava govori
6
3
 
20
 
! Отговори
И преди 8 години
на кого ще са тези заводи?
5
1
 
20
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
И сега има заводи ,но никой не работи в тях
4
2
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
"разказа премиерът в профила си във Facebook."Не знам защо държавен вестник не се закрие и МС да си публикува всичко на страницата във Facebook.
3
4
 
35
 
! Отговори
Веселин преди 8 години
абе то хубаво да има работа ама ....да я .... в работата.Този нов-стар завод дава по 450лв заплати...тази работа що не я работят политиците ,ами се хвалят ,че открили завод.Такава работа не ни трябва..........само с работа не става господа,трябва да има и заплащане....
2
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тотален популист! Кога ще се избавим от него, от БСП-та, АТАКи, Патриоти, Реформатори, ДПСта и прочие .... Кога ще му дойде на *** акъла и спре да гласува за едни и същи и за едни и същи от кръга на първите ...