Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички знаем колко просто и алчно е момчето. Две мнения няма. Един ден когато вече не е премиер, избягал, убит или се скрил, ще се узнае какви поражения е нанесъл на един малък и смазан от грабене народ. Чудно е друго, кой гласува за това шимпанзе, какво има положително в него или всичко е платено? Много вероятно второто. Едно ми кажете, гея вече го няма, никой не му пречи, какво изпълни от обещанията преди да ни се изтресе отново?
192
1
 
5
 
! Отговори
Невярващ преди 8 години
Къде ги видя този псевдопремиер тези 10 000 работни места?Четох за тази линия , "автоматизирана" значи намаляване на броят работници и сигурно така ще стане и там в Девня!А тоя Бойко само хвърля прах в очите на хората.Прилича ми на 1 000 000 работни места дето ги обещаваше Бареков.Срамно е да се говорят подобни неща и да се лъже народа!!!!!!!!!!!!!
191
0
 
6
 
! Отговори
до 232 преди 8 години
Ти или си болен или нещо не разбираш? Не може да държавата да бъде роб на частния сектор.В нормалните държави за които ти претендираш,че има частен сектор си има регулатор и това се нарича ДЪРЖАВА.Не може да работиш на държавен пост и да обслужваш частни интереси.Пример за това е откриването на стадиона на приятеля МУ бизнесмена Домусчиев,нашия държавен премиер се възползва от народни пари да обикаля по частни събирания.Това да не ти е бащиния? НАГЛЕЦ БЕЗПОДОБЕН!!
190
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Борисов ще му задам една гатанка! При 90% частна собственост и 10% държавна собственост в България,Той на кого работи,като държавен премиер?
189
3
 
13
 
! Отговори
Тетка Мара преди 8 години
Това му е любимото занимание на Боко - да реже ленти. И не му стига да резне един път, ще му се да я накръцка цялата, всеки път едвам се сдържа, завалията. И хич, ама хич не му пука какви ги плямпа - 10 000 работни места, 10 000 км магистрали, 10 000 лв средна заплата - матрияла си кюта и си трае ...
188
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво господин Борисов!Добре че Ви има, Вие сте най-добрия политик в историята на България!С ГЕРБ и напред!
187
1
 
16
 
! Отговори
потресен преди 8 години
Ти къде видя,че има държава? Борисов що не каже какво е положението на БНБ? Борисов ако го имаш за държавник нещо си объркала понятията? Борисов е олигарх и играе за тях то за това и се плаща на агенции,журналисти, социолози,психолози и т.н.като авторитети да го тикат напред ,като замъгляват действителността.Борисов ще го държат докато олигарсите и монополите са на власт.Това трябва да се осъзнае от народа.Тоз е най-безсрамния и безкрупулен индивид от олигарсите.Гледа народа в очите и ги лъже.
186
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох Боко ти още ли не си разбрал, че ние работим в чужбина не толкова заради липсата на работа, а цената на труда в БГ е нищожна. Има го в учебниците- Работещи бедни, но ти нали си чел само Винету.
185
4
 
4
 
! Отговори
до 220 преди 8 години
Извинявай ама тези с Висше образование се предполага че са достатъчно квалифицирани и умни да създадат бизнес или да заемат високо квалифицирани позиции.Смятам че е грешка държавата да оправя и тях.Все пак за какво са учили!А ако са си останали некадърни вината си е лично тяхна не на Държавата!!!
184
2
 
15
 
! Отговори
цъцъ преди 8 години
След заводите - всеки българин с ламборджини и апартамент в Ница! Тоз ни има за много прости!
183
0
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Всяко "работно място" с възнаграждение по малко от 500-600лв месечна заплата неми го смятайте за работно място а за робско място.На България ОСНОВНИЯ проблем не е толкова в липсата на работа а в ниските заплати.Там трябва да си съсредоточавате усилията г-н Борисов!!!!!
182
12
 
2
 
! Отговори
гост преди 8 години
безработица има защото ги мързи да гледат! особенно ако са с висше образование!
181
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господи ,какви 10 000 работни места говори той,а знае ли колко безработни има с висше образование натикани в ъгъла.Ами къде са неговите съветници да му покажат данните от действителната безработица,а не тази която обявяват бюрата по труда.И тези бюра нещо вършат ли,или просто това са едни чиновници,които се държат арогантно и чакат края на месеца да си вземат заплатите!Всичко е тотално объркано и вместо да се намалява бюрокрацията,тя се е увеличила драстично в последните години!
180
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Действа се и се мисли така,защото няма държавници и политици! Има една хунта ,която иска на всяка цена да забогатее не зависимо на каква цена,без да има познания по икономика и политика.За това разрушиха всичко! Направиха го от незнание от полуграмотност и алчност.Борисов-пожарникар,Доган-философ,Първанов-историк и т.н. но нито един от тях не бе държавник а безполезен дърдорко,който не познава същността на нещата.Сега вече се учили а *** е късно за това.Или ти идва от вътре или не!!
179
0
 
17
 
! Отговори
Гьотсурат преди 8 години
У Гърмен нема лентички..... segabg/pic/11810/753221-l.jpg
178
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знае ли Борисов,че с това мислене,което има за чуждите инвестиции България ще си остане една зависима страна с не развиваща се икономика? Всеки чужд инвеститор ще си определя нейните условия ? Това ли е според мисленето на Борисов развита и стабилна България? Борисов мисли не ,като държавник за какъвто има претенции да е ,а като бизнесмен. Борисов няма държавническо мислене.
177
1
 
11
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Българин купи завод в Девня - Полимери. Какво стана - нарязаха го за желязо и продадоха каквото можеше.
176
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е глупав Борисов със това негово самохвалство..Италиански предприемач купил завода в Девня!! Колко трогателно!! Тоя пожарникар знае ли,че капитала,който ще реализират тези български работници ,че засилват италианския бизнес,?Знае ле че,с такава икономика на чужди инвестиции е не конкурентен на световния пазар?Знае е ли че,всяка чужда инвестиция подпомага с нашия капитал тяхната икономика? Следващия път да се похвали,когато българин построи завод! Големите вериги магазини са на същия принци
175
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И това от човека, гладувал до 30-тата си година. А само на 24 става зет на Георги Атанасов (бивш министър-председател на НРБ).
174
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба ми за такива като тоя викаше - ,, То той простия не знае че е *** ,,.