ЕНП скочи: Не сме искали ДПС да влиза във властта!

Твърденията на Радан Кънев са неверни, категоричен е Дол
10 юни 2015 08:37,
31
ЕНП скочи: Не сме искали ДПС да влиза във властта!
Снимка: Reuters, архив

Твърденията на лидера на ДСБ Радан Кънев, че ЕНП е настояла за включването на ДПС в правителството, са неверни. Това гласи съобщение на лидера на ЕНП Жозеф Дол в сайта на партията.

"Политически съюз между партията-член на ЕНП ГЕРБ и Реформаторски блок – коалиция от партии, сред които по това време СДС и ДСБ са членки на ЕНП, бе приветстван и подкрепян след парламентарните избори от президента на Европейската народна партия Жозеф Дол", припомнят от ЕНП.

"Решението да се подкрепи формирането на стабилно коалиционно правителство, съставено от партии, членуващи в ЕНП, беше в интерес на българските граждани и винаги е било сред моите чисти и най-висши приоритети", посочи президентът на ЕНП.

"Последните твърдения, направени от лидера на ДСБ Радан Кънев, че ЕНП е настоявала за включването на либералното Движение за права и свободи, са неверни и подвеждащи", пише още в съобщението.

От ЕНП призовават за политическа коректност и въздържание от използване на заблуждаващи прийоми.

"Нашето Европейско политическо семейство са напълно убедени, че министър-председателят Бойко Борисов и неговото правителство ще преодолеят вътрешните предизвикателства, ще осъществят необходимите реформи и ще поведат България към по-добро бъдеше за народа й", заявява президентът на ЕНП Жосеф Дол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
КАТО ПОГЛЕДНЕШ В ИСТОРИЯТА КАТО ПОЧНЕТЕ ОТ ЦАР КАЛОЯН И ДОСЕГА БЪЛГАРИТЕ СА ПРОДАЛИ ЗА ГРОШОВЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ ЖАДУВАЩИ ЗА ВЛАСТ. ЦАР ИВАН ШИШМАН ЛЕВСКИ БОТЕВ.И ПРОЧИЕ.ТИЯ СА СЪЩИТЕ ПИКЛЬОВЦИ ПРОДАЖНИЦИ.ФЕСА ЩЕ ВИ ОПРАВИ И ТЕКА УВАС ТЕЧЕ ТУРСКА КРЪВ В ЖИЛИТЕ.СЕГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПОТУРЧИ.И ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ИМ ПОМАГАТЕ ЗА ЦЕНТОВЕ
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Abe bG narod sa6o ne se dersaite na bB zz gerb i dr bivschi prebojadisali partiizi
21
1
 
0
 
! Отговори
Bb преди 8 години
Dol deto hvaschtqsche kolenata na rumana ili na kuneva haha Schooara detoSe pregraschta d bB i zz
20
0
 
0
 
! Отговори
чук чук преди 8 години
Тоя *** от снимката прилича на бай Стати комбайнера от нашето село , с тази разликаче нашия не е минал на другия бряг .
19
1
 
2
 
! Отговори
falcon преди 8 години
Не се сърдете на ДПС!Българите сте виновни за всичко.След 1989 година останахте гладни и разпродадохте всичко за жълти стотинки.Така че най-големия враг на България са българите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Дол е виновника да ни се убие в главите това просташко правителстно дано гние в някой дълбок дол!!!
17
1
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Да. И Доган направи приватизация или по-точно окраде държавата с много. Особено много с кражби в армията.
16
0
 
3
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Дпс ли направи масовата приватизация те ли разпродадоха за левче ако е така значи в. симеонов дължи милионите си на тях фактите говорят друго драги 3апалянковци
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе не сте ги искали ама те са неизменно във властта от 14 години насам, и не просто участват във властта, а ТЕ ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ!Боко е тяхна марионетка, както и всички преди него, правителството може да падне само ако ДПС реши!
14
0
 
0
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Сеа рб ги командват тия герб америкабсп и атака русиядпс ердоганпф паритее па пак не сме добре трябва да рменим наставниците или пък ние не ставаме като хора което май е най вероятно
13
2
 
8
 
! Отговори
ооооооооо преди 8 години
Тоя нещо много по ленински , болшивишки ми звучи! Ами , че то разлика като че ли няма между Социнтерна и Хоминтерна!!!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този още ли не е в затвора за педофилия?
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я какви лъжи. Специално Дол бе дошъл тук за да се изаказва срещу "партиите на омразата" в лицето на НСФБ и Атака и проруските партии като АБВ, и същевременно колоко било важно да има правителство. как да стане това правителство без НФСБ, АБв и Атака и същевременно в Него да не участва ДПС. пък върху РБ бе упражнен натиск тогава - всички партии от ЕНП да работят заедно. Дол има досат избирателан памет.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Дол не знае какво го чака като се разпени местаня
9
3
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Кой лъже?
8
2
 
12
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
ЕНП ще дойдат малко расисти
7
4
 
24
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 8 години
Вашингтон и Брюксел са главните архитекти на мултиетническия проект в управлението, което ние истинските българи наричаме "БОСТАН".
6
6
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Дали не сте искали наистина ?!Я да видим ...КОЙ подкрепя съществуването на етническа партия в България ?ЕС !Коя е най-голямата партия в ЕС ? ЕНП !Следователно еврогейците са главни виновници за съществуването на ДПС у нас. Факт !
5
8
 
14
 
! Отговори
честит преди 8 години
Рамаданчо Кънчевия се наака. Пак. Рамаданчо Кънчевия заедно с Москов се самоизживяват, като Джисъс Крайс Супер Стар и не си мерят приказките. Драгалевската секта *** в телешки възторг.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има същата селска мутра като Боко-тиквата .Не, наподобява комика Луи Дьо Фюнес, само че великият артист излъчваше интелигентност.Тук лъха простащината на парвенюто.