Патриотите чакат 30 юни и казват остават ли с ГЕРБ

Валери Симеонов видя желание за положително развитие
12 юни 2015 13:17,
34
Патриотите чакат 30 юни и казват остават ли с ГЕРБ
Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт ще каже дали продължава подкрепата си за кабинета на 30 юни, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов след поредните преговори с ГЕРБ в парламента. 

Преди седмица Патриотите излязоха с ултиматум към партньорите си да приемат 7 мерки от предизборната им програма или оттеглят подкрепата си на 1 юли.

Още по темата

"Има сериозно желание от страна на партньорите от ГЕРБ проблемите да бъдат решени", каза Симеонов. Той обясни, че вижда сериозно ангажиране от страна на Цветанов и министрите, а и намекна, че може да се очаква положително развитие. 

Днес Патриотите разговаряха с вътрешния министър Румяна Бъчварова, а вчера са имали среща с шефката на ДНСК, с която са уговорили събарянето на незаконните постройки в Гърмен. 

Преговорите за продължаващата подкрепа на Патриотите ще стигат и до Изборния кодекс. Следващата седмица двете формации ще обсъдят изборните правила и искането на ПФ за активна регистрация. 

Това съобщи шефът на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов след поредния кръг разговори днес. Така наречената активна регистрация за изборите означава, че всеки избирател ще трябва да се регистрира за участие във вота. Това е един от начините да се премахнат мъртвите души от избирателните списъци. 

Цветанов беше категоричен, че исканията на Патриотите не са ултиматум.  "Не е ултиматум или условия за подкрепа на правителството. Всяка партия трябва да отговори на очакванията на избирателите си", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Лилит преди 8 години
Явно тогава им излиза резултата от кръвния тест за бременност. Не виждам друго обяснение за протакане при "несходство в характерите".
28
1
 
5
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Какви Патриоти са тези? Вдигат цената на тока- мълчат, теглят 16 милиарда заем- мълчат, расте безработицата- мълчат. По- добре да е без тях
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво другари така ми харесвайте . Плюйте се БСП , а хвалете Атака . Все пак трябва за нещо да се хванете , нали сте стари мандраджии . Само , че и БСП и Атака са кухи *** .
26
1
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Какво чакат тия *** нов превод преполагам, има само една истинска националистическа/патриотична партия в България и това е Атака.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toq na snimkata mi prilicha na rom!
24
2
 
8
 
! Отговори
С.А. преди 8 години
НА СИМЕОНОВ НЕ МУ ВЯРВАМ ТОЙ КОЛКО ГОДИНИ ПО НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ОПЛЮВА ГЕРБ И БОРИСОВ А СЕГА ??????????? ХАРЕСА МУ ДА Е ВЪВ ВЛАСТА И СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН - МНОГО СА ХОРАТА КОИТО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ВЕЧЕ ЗА НЕГОВОТО ПФ
23
5
 
1
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
Голям срам голямо нещо. Червения *** защитава Атака , защото явно за него БСП е умираща партия. Интересно по въпроса кой на кого е слуга как ще коментирате , че Волен всеки ден е в Руското посолство за указания и естествено за пари . Явно да си Руски националист е някаква гордост , но да си Български националист е срамно .
22
1
 
3
 
! Отговори
Турчин бг преди 8 години
Сега беше момента да излязат да защитят бг производството млечната промишленост издъхва а те се занимават ... никакви не са тия в парламента лапачи
21
1
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Извинете, дане би случайно да сте преподавател в соросоидният институт на другаря Иван Костов?.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха, колко са жалки от Паричния Фон. Не зная защо въобще журналистите ги наричат Патриоти. Те са просто едни слуги на Мутрата, които скачат толкова високо, колкото им позволи Господарят. Или по-скоро, колкото им плати. Само дето излъгаха маса българи да гласуват за тях с обещанията си, че няма да се коалират с Мутрата.
19
3
 
4
 
! Отговори
незнаен воинатакист преди 8 години
смесването на АТАКА с порнографският фронт е поръчково АТАКА НИКОИ НЕМОЖЕ ДА Я КУПИ
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Патриот е този който милее за родината си ,а тези са обикновени тарикати който биха продали и майка си !
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ataka + NF + VMRO = konteiner
16
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
То където са 12 часа, там са и 30 дни, и три години (до края на мандата).
15
1
 
4
 
! Отговори
Тучин бг преди 8 години
На нас атака ни харесва повече имат опит мислят за народа докат Нфсб са скрънзи комплексари злобни дори към другарите си а и със изтекъл срок 8месеца ни една идея само лапат нищо не дават
14
8
 
5
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 8 години
Другарю червен *** Атака са големи патриоти , защото техния лидер Волен-Варадерото пие шампанско в Париж за 500 евро бутилката и купи на любовницата си апартамент на Витошка за 250 000 евро. Патриот е душа дава , на не своята а душата на народа .
13
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Боко Тиквата тази дата не я...признава.Той е роден на 13-ти,така че поне да почакат до 31-ви юни,тогава може да им се...отвори парашута на Нефесейбето,или там както беше.
12
0
 
11
 
! Отговори
ист преди 8 години
Кученце лае след отминаващ камион.Преди 10 години жената ме заплаши, че ако не спра цигарите, ще отиде при майка си. Аз още пуша, а тя не си ходи. Измами ме.
11
8
 
8
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
Това не са патриоти а обикновенни по ияри. Патриоти са само "АТАКА" .
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Остават щото иначе "умират от глад"(преносно).Бойко е захлебил "Патриотите","Атака',"РъБъ",Абъвгъдъ,част от бсп и дпс.Простите гласупудаватели да му мислят.