Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите

Напрежението ще спадне, ако се подобрят условията на работа
185
Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите
Снимка: Булфото, архив

Бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов 1" Цветан Цветанов обвини експремиера Пламен Оршераски за протеста на служителите на МВР.

Още по темата
"През последните две години се взеха решения, които не знам дали бяха най-удачни за системата на МВР. Условията на работа по никакъв начин не се подобряват. Това натрупва определено напрежение и сега, когато се сложи на дневен ред и пенсионната реформа, това съчетаване на казуси провокира напрежение в системата за сигурност”, коментира той по Нова телевизия.

Той препоръчва на Румяна Бъчварова да определи заместник-министри, за да не спира преговорният процес с полицаите, които днес се готвят да издигнат палатков лагер пред парламента.
 
"Ако се подобрят условията на работа и се дадат добрите перспективи за българския полицай, напрежението ще се намали”, на мнение е Цветанов.

Относно инцидента между българи и роми в квартал "Орландовци" Цветан Цветанов коментира, че подобни инциденти са опасни, особено с наближаването на местните избори.
 
"Ако си припомним 2011 г., ще видите, че също имаше подобни инициативи, които бяха реализирани в цялата страна и те бяха точно в навечерието на местните и президентските избори”, поясни той, очаквайки това да се случи и сега.
 
Във връзка с изказването на Радан Кънев от РБ за евентуално партньорство между ГЕРБ и ДПС, Цветанов коментира, че някои политически лидери се опитват под една или друга форма да търсят провокация.  
 
"По никакъв начин не сме дали основание да се мисли по този начин. Ние търсим консенсус по важните национално значими теми. Ако вървим в тази хипотеза, единственото заявено решение за подкрепа на ДПС, това е за евентуалната кандидатура на Соломон Паси, която бе лансирана именно от Реформаторския блок”, заяви бившият вътрешен министър.
 
"Нашата цел на предстоящите избори е да имаме над 100 кмета, над 1700 общински съветници и да създадем устойчивост в стабилността на правителството, за да може да изкара мандата”, поясни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
9
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Кyраж цецко, дано в затвора попаднеш на хора, дано са нежни с теб!
133
0
 
8
 
! Отговори
Бегай у панделата преди 8 години
АМА ТОЯ *** ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПРИ бай СТАВРИ!!!!Ей гаден и омразен човек бре!!
132
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББ е най-некадърния министър председател в света,Плевнелиев е най-тъпия президент в света,ЦЦ има най-отвратителната физиономия в света.
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Махайте тази отвратителна физиономия оттук!
130
0
 
0
 
! Отговори
wc преди 8 години
BG IZMETTA E BEZKRAINA.DA PREBADAT OLIGARSITE A MILICIATA DO GODINA SAS PO GOLEMI NADPISI NA GARBOVETE POLICE.
129
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на Цвъки , все някой му е виновен . Добре , че не се е сетил , че Путин му е виновен , на некадърницитв , все нещо им пречи .
128
0
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
МОЛЯ! СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ.НА НЕГО И НА ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ ВСЕ ДРУГИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ.ТОЗИ Е ПО НАГЪЛ И ОТ ИВАН КОСТОВ.ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е СПОСОБЕН ДА ПРАВИ Е ДА БЛИЖЕ З-КА НА Б.Б.ЗАД НЕГО ТРЯБВА ДА ИМА СТЪЛБ ЗА ДА ГО ЗАЩИТАВА.ТОЙ СЕ СМЯТА ЗА НЕДОСЕГАЕМ И БОГОПОМАЗАН.. ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ "СВЕТЕЦ"-БЕЗОЧЛИВО ВЛЕЧУГО.
127
0
 
13
 
! Отговори
гогото преди 8 години
не искам гангстер за министър председател
126
0
 
5
 
! Отговори
2323 преди 8 години
До Мима РижатаЖалко същество си ти Мима Рижата, жалкооо и нагло и брутално, като крадеца и лъжеца/бб и цв.цв/
125
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят.- От скрина - отговаря Цветанов.- А там кой ги слага? - продължава следователят.- Тъстът ми ги слага - отговаря Цветанов.- А на него кой ги дава? - пак пита следователят.- Аз му ги давам - казва Цветанов.- Добре, а Вие от къде ги взимате? - пита следователят.- От скрина.
124
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А този на снимката е невинен и чист като момина сълза.
123
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До редакторите:Много ви моля, повтарям молбата си, моля ви се,снимката на тази отвратителна физиономия отстатията.Дайте ми банкова сметка и веднага ще ви преведа100 лева ако я махнете.
122
0
 
21
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Орешарски е виновен за всички проблеми в България. А Путин е виновен за всички проблеми по света.
121
35
 
2
 
! Отговори
Мима Рижата преди 8 години
Няма от къде Бойко да намери пари за полицаите, защото Орешарски изпапа парите за реформи! Още един мандат на ГЕРБ и България ще се оправи! С Бойко и Божията воля - напред!!!!!!!!
120
1
 
17
 
! Отговори
ПРЕСТЪПНИКО преди 8 години
ОМАЗАН,при кого бяха протестите на полицайте бе *** от помощно училище?
119
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС подари властта на ГЕРБ.
118
0
 
31
 
! Отговори
551 преди 8 години
Хора без присъди са под домашен арест, а др. Цветанов с влязла в сила присъда си седи в парламента и се изказва по всички въпроси, в повечето случаи некомпетентно. Кой, кой измисли тази партия Герб без идеи, без реални програми в различни области за решаването на проблемите и развитието на България. Това може да е работа само на ДС. Няма кой друг да държи така медиите, да хвали др. Борисов, да сложи толкова некадърници във властта. Смрад. Всички сегашни политици вън от държавната хранилка.
117
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господин Цветанов е учил в помощно училище или т.нучилище за бавно-разиващи се деца.Дори и да бъде осъден, той може да обжалва в международнитесъдилища, че в България вкарват невменяемите в затвора.
116
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахахахаВсе някой друг им е виновен на герберчетата. То като в децката градина не бях аз и иванчо, мусене тръшкане и тропане с крака. Не знам защо хората гласуват за тея вобще
115
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие като политици сте отговорни за положението с полицията и държавата. Махнете се . Нямате ли капчица чест. Ако тази дума ви е позната изобщо.