Да не си запалим черджето, трудно се гаси..

Борисов предупреди, че етнически конфликт се предизвиква лесно
Обновена: 16 юни 2015 14:14 | 16 юни 2015 13:26, Екип на Dnes.bg
248
Да не си запалим черджето, трудно се гаси..
Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив

Искам да призова всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня, защото на базата на стабилността в България и огромната нестабилност в региона всички трябва да пазим нашето чердже, да не си го запалим.

Още по темата

Това коментира премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет след среща с европейския комисар по регионална политика Корина Крецу.

"Лесно става, трудно се гаси, като пожарникар ви го казвам. Много лесно се говори и се предизвиква етнически конфликт, винаги предупреждавам за него", посочи Борисов в коментар на напрежението между българи и роми.

Премиерът заяви, че няма да говори повече и допълни, че се надява "да са го разбрали тези, които си играят с огъня".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: Бойко БорисовМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
4
 
! Отговори
bg izmet преди 8 години
da se zapali cherjeto pak da vidim koi shte izgori
126
1
 
10
 
! Отговори
бг преди 8 години
Борисов: Абе вие знаете ли какъв скандал ще ни вдигнат отановските комисари ( посланици-емисари) ако арестуваме един ?
125
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи ,,за да не си запалим черджето'' трябва да продължаваме както до сега и да чакаме ние да станем малцинство,но тогава новото мнозинство едва ли ще бъде ,,толерантно''както нас.
124
1
 
11
 
! Отговори
дф преди 8 години
Ти запалим една по главата проста това е резултата от 25 години безвластие вие всички сте виновни за проблем сега всички парти ги дундуркат за да им ползват гласовете като наближат избори отдавна трябваше да ви запалим пожарникарю ***
123
1
 
12
 
! Отговори
бг преди 8 години
Борисов: Как да се борим срещу тероризъм,когато Варшавския Договор се разпадна и НАТО-ОТАН ни отне суверенитета по хитър и подмолен начин?
122
1
 
13
 
! Отговори
Ъц преди 8 години
Бойко ли си, "Буда"-ла ли си, не знам, но преди да ръсиш врели - некипели, анализирай причините довели до нарастващото междуетническо напрежение в страната, а след това, на базата на получените резултати/причини чрез върховенството на закона и институциите който прилагат закона, приложи най-сетне този Закон.Опита да се "снишиш" и да се надяваш на - "ха дано се размине", няма да стане.Проблемът съществува, следователно трябва да се вземат конкретни мерки за да бъде решен, веднъж-завинаги!
121
1
 
13
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
Мутрата и сега сбърка ваксата. Щом в сериозния проблем вижда игра ,си е *** пожарникар.Вчера, чувам , донесъл десетки милиони франкове, оня ден милиони кубици газ, имам чувството , че ни е събрал в една голяма кръчма и с аверите си се надпреварват в бабаитлък. Жалък ВТОРА РЪКА КОМУНИСТ , ПРЕОБЛЕЧЕН В ,,ДЕМОКРАТ,,.
120
1
 
15
 
! Отговори
Светлин преди 8 години
Какво да палим?! Това е факт отдавна, тези си правят каквото и където си искат и само стават по-нагли и по-нагли?! И нищо като реакция от наша страна, никаква безнаказаност, никакво възмездие - проблем ще се появи, ако не се вземат адекватни мерки. Или може би етнически конфликт се предизвиква, защото трябва да си платиш сметките?!
119
0
 
16
 
! Отговори
Stiv преди 8 години
Горят хора, данъкоплатци, пенсионери!Това видя ли г-н пожарникар?Видя ли ордите по периферията и центъра на Сф,тълпите по селата. Айде погледни и ми се обади да поговорим. Какво чака България от този популузъм, разплождане,невежество и безхаберие.
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко пъти ще гасим това чердже ее??? трябва да го за палим да изгори докрай и то там нататъка по живо-поздраво и да не ни се месят отвънка че сме отепали 1 милион печки!
117
0
 
16
 
! Отговори
666666666666666666 преди 8 години
Не знам вече какво трябва да стане че да се вземат СЕРИОЗНИ МЕРКИ с ромите в България Докога те ще правят БЕЗНАКАЗАНО каквото си искат в цялата държава
116
0
 
5
 
! Отговори
брег преди 8 години
Тъпо!
115
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То ако се разминем само с юргана, пак добре!
114
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Бойко, не ми се крий зад този пожарникарски маркуч не можеш се скри, ного си дебел!Има нерешен проблем, много добре го знаеш, запалиха черджето ти и тия преди тебе и не си си мръднал ***, зарад пустия келепир!
113
0
 
22
 
! Отговори
М преди 8 години
Г-н Премиерът вместо да плаши хората, да каже какви мерки ще вземе за възникналата ситуация! Аз не чух за никакви! И когато се случи трагедията ще има: "Аз нали ви казвах!" Само че ние от него очакваме действия, а не заплашителни приказки!
112
4
 
14
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
Заради бълхите да не изгорим юргана.
111
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брутално лицемерие. Те ще крадат, убиват изнасилват. А той ни убеждава да си траем в името на етническия мир. Вместо да ни каже че ще вкара в махалите по два три полицейски патрула денонощно. Вместо да ни каже как ще ги накара да си плащат тока и водата. Само тогава черджето няма да изгори. И той го разбира много добре че е така но няма нищо да направи.
110
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще търпим ЕРП-та да ни крадът заради ЕС, Шенген и т.н. Ще търпим престъпноста, за да се запази "етническия мир"... Той някой тежък проблем ще реши ли, или само ще си строи пътища? Нормално, строителната работа е най-простата - дай им на глупаците да строят и да бухат, че и после лентички, комисионни, малко корупция и пари за партията... Да, ама чашата на търпението на хората отново прелива точно както с тока и той по-добре да се намеси докато не е паднал отново от власт.
109
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н БорисовДано черен българин те поздрави с мотика или брадва в тъпата ти глава Ние няма да реагираме , за да не предизвикаме етнически конфликт
108
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво споделяме мненията си в този форум, но приятни ли са приказките ни за ущите на тия горе у НС и МС, и коментарите ни ще ги подтикнат ли към адекватни законосъобразни действия за налагане на правов ред, еднакво валиден за всички в България.