Скача тока, няма подкрепа, заплаши Симеонов

Следим събарянето на къщите в Гърмен, допълни още той
19 юни 2015 09:35,
29
Скача тока, няма подкрепа, заплаши Симеонов
Снимка: Булфото, ахрив

Да, ще оттеглим подкрепата си, ако се увеличи цената на тока. Това заяви по ТВ7 председателят на ПГ на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов.

"Поставихме 7 условия, които смятаме, че 7 месеца бяха забатачени. Имаме добро действие и новини по отношение на по-голямата част от тези искания. Следим събарянето на къщите в Гърмен. Ще има първите съборени къщи, с които държавата трябва да покаже, че има закони в България. Борбата с престъпността също – имахме две срещи с Бъчварова. Прави се реорганизация, за да се осигури и денонощно присъствие в циганските гета. До 1 юли ще бъде възстановена наклонената част на оградата на границата", посочи Симеонов.

По отношение на издигнатата им кандидатура за управител на БНБ Симеонов посочи, че са издигнали техния кандидат за тази позиция, защото има квалификация и смятат, че е най-достойният, а също така и наследник на Иван Вазов.

"Ще има гласуване в парламента. Опитваме се да убедим останалите колеги от парламентарните групи, като им го представяме”, каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Samo pla6i6 koi schte ti dava deputatsjata saplata i privilegierte be 4engeta debela komunaga karaja4aniv koi schte go vosi i hrani stiga Ste plaschtali vie Ste Kettcars na gerb
1
13
 
22
 
! Отговори
хахо преди 8 години
Някой вярва ли на този смешен човек?