Кабинетът ще влоши отношенията ни с Русия!

БСП се обяви против разполагането на военна техника у нас
183
Кабинетът ще влоши отношенията ни с Русия!
Снимка: Булфото, архив

Според лидера на БСП Михаил Миков нито българските граждани приемат, нито българските интереси налагат разполагането на военна техника , нас във връзка със събитията в Украйна.

Още по темата
От името на левицата той обвини правителството, че влизайки в тайни договорки, които целят да свалят отговорността от него за това решение, връщайки се назад в миналото относно общите ни споразумения за членство в Атлантическия съюз, не информира българското общество за това какво се случва по отношение на разполагането на техника в контекста на плановете, свързани със ситуацията в Украйна.

Той обясни, че БСП не е против отношенията със САЩ, но отношения на равноправна основа, на ясна основа, при отчитане на взаимните интереси, при отчитане на това, че в тази ситуация България ще понесе нови загуби от превръщането й в прифронтова държава.

„Ние ще продължим да бъдем последователни и ясни в позицията си.Позиция, която отговаря на интересите на българските граждани, позиция, която отговаря на дългосрочните интереси на България, позиция, която в крайна сметка отговаря на интересите на българската икономика“, заяви Миков.

По думите му в ситуация, в която се слагат и елементите на прифронтова държава и ангажирана с позициониране на военни сили техника, ще има допълнителни загуби за нашата страна и допълнително ще бъдат усложни отношенията ни с Руската федерация.

Според Миков трябва отговорен диалог, в който политическите сили да изключат елементарните си интереси в рамките на политическото позициониране преди предстоящите местни избори.

Това изисква отговорен диалог, в който и правителство, и опозиция, и всички извънпарламентарни политически сили трябва да гледат на първо място едно - интересите на България в сложната обстановка, която съществува на границите на ЕС и в Близкия Изток, завърши Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
8
 
! Отговори
предателите преди 8 години
Вредни хора, предатели.Пудин си ги отглежда и добре ги храни.
35
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофили и сърбомани - двете страни на една и съща анти Българска монета
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
eve dayte da probvame siderov tozi put moje da izleze nesto i bez tova vsichki se izrediha
33
4
 
1
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
До СЕГА!Айде, бъди в крак с модата.在时尚
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е? И какво ще стане?
31
7
 
3
 
! Отговори
о заблудени ми преди 8 години
До до петърЗащото БСП си сложи най зловещите комунисти да ги прикрива И да ме разбереш правилно -комунизма и комунистите са идея за по-добър живот изащото самите псевдокомунисти ви карат да мразите комунизмаПЕТЪР
30
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не иска да има каквито и да е било отношения с мизерната бензиностанция. Колкото по-далеч от руската ***, толкова по-близо до цивилизацията.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До русофобЗащо си мисля че ние сме част от руснаците а не от американците, Ако имаш предвид английските бомби над софия това е защото обичаме да седим на два стола и да играем на две сватби едновременно. За момента по добрата алтернатива е Европа Сами сме за никъде
28
2
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Прав е Борисов,едни се загрижили за Гърция ,други замислили Русия,Миков като е от Видин знае ли какво се случва там,отговора е "нищо".
27
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Не искаме войначе кой е тръгнал да вюва със сибирската *** бе ?
26
11
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Кога ще е голямото катерене към Бузлуджа,да си взема отпуск.Мика, ще има ли водка ?Станишев даваше бира и кИбабчета.Надявам се ти да си по щедър.Има ли вече там тоалетни, че Другарите *** Балкана.
25
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До русофобот бомбите се съвзехме ,но от руского ограбване на България все още не можем да се съвземем !...Никой не може да върне хилядите избити жени и деца от американските бомбардировки в София. А това което беше построено през "руското ограбване", сегашните не могат дори да го боядисат.
24
6
 
5
 
! Отговори
осъзнах се но късно преди 8 години
НАИСТИНА ,че БСП са най- големите лицемери!!!! Нали идват избори и отново гледат да измамят хората !!!!!Нали вие и вашия първанов ни вкарахте в НАТО без референдум !Затова днес хората са объркани и гласуваха за още по-зловещите *** ГЕРБ!!!!И то какво се оказа днес , че само АТАКА е нормалната Партия и е точно обратно на това което ние внушавано с годините!!!Изводът следователно е следният:От БКП са останали само две партии АТАКА и всички останали........
23
6
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Как да ни уважават руснаците, като сме мафиотска ***! Ние сме само територия в която бедния болен българин гушва нещастен букета !
22
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даже и Станишко проумя че дружбата с Путин не води до нищо хубаво, само тоя и Волен още рипат
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на този с червените бузи не му е ясно, че от годинки България е в задния двор на Европейския съюз, а не на предния *** на Съветския съюз. Надявам се че Русия и Америка няма да стигнат да военен конфликт. Сигурноста на границите на ЕС тябва да бъде интерес на ЕС не на Америка.
20
6
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
За Българина важи приказката "мачкай го за да те уважава" Русия ни освободи - ние сме против тях ! САЩ поосра София с бомби - кланяме им се ! А сега кажете това не е ли робско държане ? С камшик не се ли управлява тоя народ най лесно ?
19
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес всички ЦИВИЛИЗОВАНИ държави са изолирали русия....Това не е вярно, на икономическия форум в Петербург беше пълно със западни фирми и бизнемени. Всички и скат да правят бизнес с Русия. САЩ вече минаха на заден план и ще се превърнат в регионален играч за Северна Америка. Новите световни лидери са Китай и Русия.
18
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тия глупости другарЮ Михов, накрая ще останете с 1 % на изборите :) неразбрахте ли, че никой в България не иска путинизация
17
10
 
9
 
! Отговори
ПЕТЪР преди 8 години
Ей това БСП са най- големите лицемери!!!!Москва предупреждава всеки, който иска да разположи на своя територия американски оръжейни системи, че това си е негов избор, но руските ядрени сили ще бъдат насочени срещу тези държави. През 2006 г. Тройната коалиция на БСП, ДПС и НДСВ сключи със САЩ унизителния договор за сътрудничество в областта на отбраната. По силата му в България се стоварват чужди военни танкове, артилерия, БТР-и и друго въоръжение, както и пехотинци. Именно така Вашингтон окупира с военни машини страната ни и я превръща в плацдарм за геополитическите си цели.