Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1

Нашите кметове са най-одобряваните, похвали се той
28 юни 2015 09:58, Александър Попов
145
Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ си поставя много високи цели на предстоящите местни избори. Това заяви председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща със структурите в Смолян

Цветанов призова за пълна мобилизация преди вота и посъветва кандидатите в листите да бъдат близо до хората и да се срещат с тях.

"Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на тези местни избори. Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще надгради над това, което имаме в настоящия момент. Нашите кандидати за кметове са най-одобряваните и това ни дава самочувствие, че партията вече е изградила личности по места. Това е изключително важно и означава, че вашата отговорност става много по-голяма отколкото досега. Защото когато едно лице е изградило авторитет и е станало фактор в обществото, всеки негов провал смъква веднага и авторитета на партията", подчерта Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ се стреми да запази своята идентичност, която е създадена през годините, независимо, че има политическо многообразие в правителството и мнозинството в парламента.

На събранието в Смолян бяха разгледани и коментирани всички номинации за кметове на общини и населени места, направени по време на общинските събрания. Пред ръководствата на структурите областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов изтъкна, че изходната позиция на ГЕРБ във всички общини е много добра.

По думите му партията има шанс за успех в десетте общини и никоя няма да бъде предварително отписана.

На срещата в Смолян присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Смолян Николай Мелемов, народният представител д-р Даниела Дариткова и областният управител Недялко Славов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
9
 
! Отговори
Предлагам преди 8 години
като опандизат Цецо, ГЕРБ да поканят Сеп Блатер за почетен член, такъв *** с международно признание е точно като за тях. Местната селяния ще опули очи и верноподанически ще се свлече на земята пред богоподния банкяски *** и неговия "добър приятел".
54
1
 
4
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Цвинокио в панделата или в гроба ще си номер едно. Судийките които му пуснаха на тоя да го последват.
53
0
 
8
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГЛУПОСТА НА НЯКОИ БЪЛГАРИ.ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ НИКОГА НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕЯ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 26Г. ИЗБЕРЕТЕ СИ ГИ ПАК БЪЛГАРИ И МИЗЕРСТВАИТЕ,ДОКАТО ТЕ ЖИВЕЯТ КАТО БОГОВЕ.
52
0
 
5
 
! Отговори
румънеца преди 8 години
ех, политиците трябва да са доволни, че живеем в мутроландия, защото в други държави може и в затворо да се влезе.
51
0
 
9
 
! Отговори
Къде ни е златото? преди 8 години
Ами ще е номер 1 Герб защото българският народ е *** и не разбира,че САЩ са вълци облечени в агнешки кожи. На мазохиста българин му харесва да се гаврят с него. Може само да псува Герб под юргана, и да трепери от страх,че може да стане по-зле ако избере Атака. Това му го е вкарал в главата Бойко с много и дълго повтаряне на"аз ще си отида и ще видите какво ще получите тогава"!Е сега го получават същото умножено по 5.Трябва да сте много прости,ако очаквате запада да ви направи богати.
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, Н 1 като си откраднал няколко милиарда, като си сринал Малкия и Среден бизнес, като си насмукал милиони от енергетиката, като контролираш контрабандата, като си купил съд и прокуратура, като си вързал ръцете на полицията, като си купил ромите за жълти стотинки, като си смазал държавната администрация от страх и принудил да гласува, като градеш от европарите....е, номер едно е. Но България ще е номер 100.
49
0
 
11
 
! Отговори
Станимира преди 8 години
Боже ,каква самодоволна мутра!!! Какъв наглец...!
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя да влиза в затвора, там му е мястото на престъпника!
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двамата цецовци трябва да са в пандиза .Единия си вей байряка в Сърбия.Другия ЦЦ се прави на политик .Що за народ сме не разбирам да подкрепяш вечно бандюгите.
46
2
 
13
 
! Отговори
скептик преди 8 години
ГЕРБ ще е номер 1, а България номер последен.Имаме нужда от една българска Сириза, да хвърли камък в политическото ни блато.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И това е водеща новина? Вие шегувате ли се Днес.бг ???
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЕЗ СЪМНЕНИЕ: престъпника е на свобода
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия нашите *** не мога да ги издържа вече. *** льохманите. Що изобщо дават надежди на българина, като за *** за зеле не стават.
42
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето го пак с простотията си пристига български саракт 63 . Първия път го изтриха ама червен *** не се отказва да ръси простотии . Това е цялата истина за тяхната злоба .
41
3
 
9
 
! Отговори
кметовете-говорят преди 8 години
Градоначалникът на Балчик Николай Ангелов, който се вози в лимузина за 150 000 лева, заяви, че луксозните автомобили са им нужни, когато водят преговори, съобщава Нова телевизия."А и защо президентът на САЩ има самолет?", попита кметът.Кметове на общини със служебни коли за стотици хилядиМотивът му за скъпата покупка е, че за по-малко пари такъв автомобил няма, а Общината имала нужда от представителна кола.Това говори добре за общината. Въобще не смятам, че е неморално"
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление нашите резерви не могат да се противопоставят на първия отбор на Гермнаия. Изобщо що за скапан турнир е този където можеш да избираш да играеш или с резервния отбор или с титулярния.
39
1
 
4
 
! Отговори
шоп преди 8 години
а бе ще го лапкате
38
1
 
16
 
! Отговори
ПАРАДОКС преди 8 години
По форумите се чете и разбира едно, а по избори - резултатът е съвсем различен...Покажете го и на избори, като толкова сте отворени!
37
2
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
При толкова *** народ няма начин Цветанов да бърка. Факт !
36
2
 
19
 
! Отговори
se преди 8 години
Къса памет може да помогне на герберите! Лично ще гласувам за друг кандидат защото настоящия герберски кмет се накраде на европейските пари! Морално и законно краде човека ама такива са правилата на Европа! Естествено е, че парите им ще се управляват тук от припознати партньори но стига с това фукане за лентички! . Бозаджийница отварят и режат лентички! Писоарче отварят и пак лентички! Ейде холъм стига сте замърсявали околната среда.....