Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1

Нашите кметове са най-одобряваните, похвали се той
28 юни 2015 09:58, Александър Попов
145
Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ си поставя много високи цели на предстоящите местни избори. Това заяви председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща със структурите в Смолян

Цветанов призова за пълна мобилизация преди вота и посъветва кандидатите в листите да бъдат близо до хората и да се срещат с тях.

"Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на тези местни избори. Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще надгради над това, което имаме в настоящия момент. Нашите кандидати за кметове са най-одобряваните и това ни дава самочувствие, че партията вече е изградила личности по места. Това е изключително важно и означава, че вашата отговорност става много по-голяма отколкото досега. Защото когато едно лице е изградило авторитет и е станало фактор в обществото, всеки негов провал смъква веднага и авторитета на партията", подчерта Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ се стреми да запази своята идентичност, която е създадена през годините, независимо, че има политическо многообразие в правителството и мнозинството в парламента.

На събранието в Смолян бяха разгледани и коментирани всички номинации за кметове на общини и населени места, направени по време на общинските събрания. Пред ръководствата на структурите областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов изтъкна, че изходната позиция на ГЕРБ във всички общини е много добра.

По думите му партията има шанс за успех в десетте общини и никоя няма да бъде предварително отписана.

На срещата в Смолян присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Смолян Николай Мелемов, народният представител д-р Даниела Дариткова и областният управител Недялко Славов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
18
 
2
 
! Отговори
социолог преди 8 години
Видяла лисицата , че гроздето е високо и казало , че е зелено. Тази поговорка е за БСП , които виждат , че губят всички избори от ГЕРБ и сега народа им е виновен. Не просто никой вече не иска да чуе за БСП . Толкова е просто . Държавата видимо е в по добро състояние при управлението на ГЕРБ и Борисов .
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ти си номер 1,но нямаме правосьдие.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отрепките Стоянов- магарешката усмивка и Плевнелиев мустър Халкидиков са сега на финала по волейбол в Баку. Иначе: Успех момчетаааа!
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде 1 И аз нямам никакво съмнение, че ако се вдигне цената на тока фашистката хунта на Бойко и компания ще бъде пометена от народа. Предния път ви изгониха от властта, като кучета с камъни и колове, но за следващия път ме е страх да си помисля, какво ви чака. Няма да ви спасят ни танковете на Нато, ни Тато, ни Господ.
31
1
 
21
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Ммммм не знам..........с тази политика на тотално орязване и съкращаване на парите за всичко, при тези масови недоволства на хора от всички браншове, при тези злоупотреби от ваши кметове, които постоянно излизат на яве, при тези масово неразкрити престъпления и при огромните кражби в министерствата (пример - Земеделското), такава позиция е меко казано повърхностна.
30
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** вече излиза от кожата си , защото е необразован и елементарен. Обижда и говори глупости , защото в безсилието си не знае какво да прави. Спокойно *** БСП в момента има 8 % подкрепа , а следващите избори вече е заминала в канала като отпадна вода . Така , че няма да има кого да защитаваш и тогава ще се успокоиш .
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гербеското *** във форума сега се е писало "избирател-безпартиен", после ще бъде "политолог", "социолог", "прокурор-пенсионер", "преподавател в СУ", "софиянец-пенсионер", ей, *** герберастки, не можеш ли да си намериш някаква почтена работа, бе?!
28
0
 
12
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Видяхме как действате на принципа,, ни лук ял, ни лук мирисал" когато излязат на лице далавери на вашите кметове! Няма как да убедите хората,че тези далавери се въртят без протекция от високо ниво!
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sina na schofiora na Gen schopov Zezo Gymnastika saschto ne d v Satvora 6 umota sa 3 g ot kade bate ot bkp jivkovidtite li si gi vsel ili ot zvetelina borislavova isvesna v mvr kato zeza seksa boiko saschto ja sarasa zeza seksa
26
24
 
1
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 8 години
Мъка другари , голяма мъка . С псувни и клетви като бабички няма да победите ГЕРБ на изборите. На есен ще се гледате като напикано бебе майка си . Не разбрахте ли , че народа не желае БКП-БСП повече . Всеки друг но не и тази терористична партия .
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И защо да се съмнява?!Явно са получили парите от западните си ментори, платили са на когото трябва, подчинили са цялата държавна администрация и са готови.Така наречената демокрация и власт на народа са само празни звуци.Без значение дали народа ги харесва, те ще се изберат, както винаги се самоизбират.
24
2
 
4
 
! Отговори
BB преди 8 години
Kakva naglos mesto v Satvora usmihnati milizionerslki pisi Ami snae 4e nama da go Vikariat. Satvora sa Tova e usmihnat a i bB mu e sad garba aman ot deza na komunagi i ohrani na jivkov i dr Generalität jivkovisti Tova sa nsi nahalniti v Momenta brigo atanasov Dobre jivejat na garba na bG tap narod
23
1
 
14
 
! Отговори
зъъъън!!! преди 8 години
Бай Ставри отстъпете му 1-ви номер,че много се е борил за нея другаря физкултурник...
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И толкова време като сте номер едно какво направихте.Нямате наяждане .
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе този Цветанов, защо не е в затвора бе.
20
1
 
21
 
! Отговори
Бай Санди Винкела преди 8 години
Цецо, и да не забравиш да се епилираш когато дойдеш при нас.
19
13
 
2
 
! Отговори
социолог преди 8 години
Голяма мъка налегна Позитано 20 . Те са наясно , че няма никой да гласува за техните кметове и си траят и никой не издигат . Хората просто като чуят БКП-БСП им се повдига . Как в Пловдив например ще убеди др. Гергов милионер -свинар някой да гласува за БСП , след като в неговия хотел загинаха 3 души при незаконно бутане и всичко се покри . Просто БСП изчезва завинаги .
18
1
 
27
 
! Отговори
WC преди 8 години
Като се вземе предвид интелектуалното ниво на 90% от "електората", без съмнение, Цветанов е прав! Това е причината за "успеха" на това образУвание.
17
1
 
14
 
! Отговори
данъкоплатец преди 8 години
Моля ви другари журналисти в горния десен ъгъл пишете:Внимание да не се пишат коментари срещу Цветанов и ГЕРБ!Да не се хабим да пишем Истинни неща за тях де?
16
21
 
4
 
! Отговори
психолог от МВР преди 8 години
Интересно кога Станишев ще влезе в затвора . Продаде 8 секретни доклада на мафията , което е доказано. Открадна от държавата 2 000 000 евро и ги даде на Хохегер да си купи мястото в ПЕС , а той от благодарност върна половината на жена му Моника . А другарите прокурори съдят Цветанов , че бил писал не за подслушване . Ами той е министър и има право на преценка . Така , че номерът няма да мине .