Ако не сторим глупост, няма страшно от Гърция

Борисов: Ние сме финансово дисциплинирани, гръцките премиери все пари искат
1 юли 2015 14:36,
136
Ако не сторим глупост, няма страшно от Гърция
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов успокои, че банковата система в България не е заплашена от кризата в Гърция. 

"Ако не създадем от глупост истерия, няма какво да се случи в България", каза премиерът в парламента. Той обясни, че финансовото министерство е направило необходимото за стабилността още през ноември. Премиерът съобщи и че у нас гръцки банки няма, а само техни клонове. Това не било така в Македония и Турция например. 

Още по темата

Борисов даде задача на парламента още следващата седмица да избере новия управител на БНБ. "Хубаво е Народното събрание да положи усилия и да избере с консенсус БНБ-директор", каза премиерът. 

Той обясни, че откакто помни, гръцките премиери искат пари. "В същото време ние сме финансово дисциплинирани да спазваме маастрихстките критерии", каза Борисов и допълни, че според него тези, които полагат усилия, трябва да бъдат поощрявани. 

Борисов успокои за пореден път, че страната ни не е обект на заплаха от страна на Русия. Той бе попитан от независимия депутат Велизар Енчев дали България е фронтова линия в конфликта в Украйна. 

"В Баку се  видяхме с президента Путин, здрависахме се, една дума не ми е казал, вие се тревожите, че война ще стане", каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
7
 
! Отговори
умен преди 8 години
че то тези16 милиарда са на орешарски много се извинявам.дори и са не са ша станат
67
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
премиерът с най-голям *** в цялата история на България. тоя ако се изпърдули в парламента и ще събори сградата
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До доц. д-р боко боковКакто всички знаем, не е важно за кого гласуваме, а кой брои бюлетините. Но за огромно мое съжаление има много наши сънародници, които симпатизират на примата.
65
1
 
18
 
! Отговори
умен преди 8 години
втория път той се самоизбра
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече Я СТОРИХМЕ, избрахме (или ни принудиха) ТЕБЕ
63
4
 
27
 
! Отговори
x-men преди 8 години
А кой гласува 16 000 000 000 лева заем само преди няколко месеца бе, нищожество безподобно??? Отвратително плямпало!!! Нахална конска муха!!! Нагъл !!! Самовлюбен комплексар!!! Жалък страхопъзльо!!! Фашизоиден манипулатор. Къде се кри 10 дена? Що мълча? Кажи нещо за трафиканта- убиец Ембака? Престъпен психопат!!!
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помните ли Незнайко от онези детски времена. Най-незнаещият и неможещ както винаги дава съвети. Питате те се кога ще имаме шанса да заживеем нормално? Докато този и неговата банда са в управлението, никога!!! Ще чуваме лъжи и глупости, обещания и переспективи които никога няма да се случат. Френсис Бейкър е казал, човек може толкова колкото знае!
61
1
 
14
 
! Отговори
1 преди 8 години
До доц. д-р боко боков,за Путин лъже,Путин и Ердоган минаха покрай него като в гигантски слалом,без да му обърнат внимание.
60
0
 
17
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
"Ако не сторим глупост, няма страшно от Гърция"ЧЕ ТО ИМА ЛИ ТАКЪМ МОМЕНТ В НАЙ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ - ДА НЕ СМЕ СТОРИЛИ ГЛУПОСТ/И ???
59
0
 
13
 
! Отговори
доц. д-р боко боков преди 8 години
До Анонименкак така 25000, румънските градоначалници карат дачии за по 6000 евро, следователно 5500 евро е цената и да купуват великата стена, нали са мейд ин тука, хем местната икономика ще дръпне, хем на калъфин социалната политика и доходите също ще намажат. останалите лумузини, на търг с явно наддаване, за да не вземе да купи на кмета-селски тарикат баджанакът
58
1
 
7
 
! Отговори
путя до баце преди 8 години
нема ти пращам ракети споко
57
1
 
8
 
! Отговори
доц. д-р боко боков преди 8 години
До Анонименг-жо / г-не за това кой за кого е гласувал не може да се спори дори, защото по дефиниция вотът е таен. логистиката на чувалите след това обаче е друга материя с просташко-криминален оттенък. има обаче един физкултурник, also known as 'партамента, дето е академик в печелене не избори.
56
0
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 8 години
Ми да! Един от тях лимузини съм искам да се прибере с него в къщи! :)
55
0
 
19
 
! Отговори
timi77 преди 8 години
докъде стигнахме европа да плаши гърците че ако не се договорят ще станат като българите да живеят в мизерия
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер изказване....направо лъха интелект
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До доц. д-р боко боковЧе е ***, *** е. И че е недоучил сте прав. Ама българите са още по-големи рапони щом за втори път си го избраха. Айде първия път се излъгали. Ама втория?
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ние я сторихме глупоста, направихме един неук, самовлюбен, комплексиран психопат да ни стане премиер.. колко по-глупаво от това? светът гори, ние сме се оставили в ръцете на най-простите от ДС...
51
1
 
10
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 8 години
"В Баку се видяхме с президента Путин, здрависахме се, една дума не ми е казал, вие се тревожите.............................................................................................Е как да му каже, че няма да дойдат миналогодишните руски туристи?!Току се е притеснил и е вдигнал кръвно!
50
0
 
6
 
! Отговори
гри преди 8 години
Ами, Бойко точно сега той е прав. Гениален е обаче когато делото не се отнася до него.
49
2
 
16
 
! Отговори
доц. д-р боко боков преди 8 години
мутрата на какъв ли език очаква да му се каже приказка, та и да я разбере. *** недоучил.