15 червени напират за кмет на София. Кои са те?

Конференцията на левицата ще отсее най-добрия
6 юли 2015 11:20, Анисия Иванова
30
15 червени напират за кмет на София. Кои са те?
Снимка: архив Булфото

БСП ще избира от 15 имена кандидата си за кмет на София на предстоящите местни избори през есента, съобщиха от партията.

Това стана ясно, след като приключи окончателно процесът по подбор и издигане на предпочитаните личности от районните партийни организации на техните конференции. Известни са също така и кандидатите за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства във всичките 32 села в Софийска област.

Най-често посочваните имена сред всичките 15 са тези на Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Георги Кадиев, социолога проф. Михаил Мирчев, евродепутата Илияна Йотова, проф. Иван Данов и на бившия депутат от БСП Евгения Живкова.

"След завръщането ми от Москва ни предстоят срещи с всички номинирани за кандидати за кмет на София", коментира Калоян Паргов. Той обясни, че по време на тези срещи ще се изяснят вижданията и концепциите на кандидатите за столицата.

"Търсим най-подходящия и с делегатите на градската конференция ще преценим кой ще бъде той с оглед на целите и задачите, които си поставяме за София. Искаме да се представим достойно и да покажем, че БСП е научила уроците си", каза още той.

Председателят на столичната организация на левицата припомни също, че приоритетите в програмата й за София ще бъдат пет - благоустройство, здравеопазване, образование и култура, общинска икономика, транспорт. "На тази основа ще построим и нашата предизборна кампания, както и посланията", добави той.

Паргов обясни, че основната линия, която до този момент се следва е "Другото лице на София". "Това е мотото в подготвителната част от нашата предизборна кампания", подчерта Паргов.

По неговите думи концентрацията на ресурс и средства само в големите инфраструктурни проекти е за сметка на нерешени с години на пръв поглед малки проблеми. За нас в тази кампания именно гражданинът ще бъде на първо място, категоричен е Паргов.

Всеки от 15-те избрани може да стане кандидат на БСП за кмет на София, но е възможно и да си направи писмен или устен отвод до Градската конференция или на самия форум, който ще се проведе на 25-и юли. Ако никой доброволно не се откаже от номинацията си, всичките 15 имена ще бъдат предложени за гласуване на конференцията от делегатите.

По време на градската конференция ръководството на БСП-София ще приеме и предизборната платформа, с която ще се яви на предстоящия местен вот.

Списъкът на 15-те, издигнати личности за кандидати на БСП за кмет на София, е: Корнелия Нинова, Калоян Паргов, Георги Кадиев, проф. Михаил Мирчев, Илияна Йотова, проф. Иван Данов, Евгения Живкова, Жельо Бойчев, Костадин Паскалев, Янаки Стоилов, Борислав Цеков, Румен Гечев, Панайот Бончев, Таско Ерменков, доц. Иво Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
ЧОЧО преди 8 години
До Анонимен : ХА-ХА ,СИНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ НИ ОТПИСВАТ И ПОГРЕБВАТ ОТ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ И ВСЕ СМЕ ТУК -ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ ,НАПУК НА СИНЬО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА СТРАНАТА ! ПРЕДСТОИ НОВ ФИЛМ СЪС СТАРА РЕЖИСЮРА-ЗАВРЪЩАНЕ ОТНОВО НА СМЕТИЩЕТО -ЗНАЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС !
23
2
 
1
 
! Отговори
ЧОЧО преди 8 години
До рони: ЩОМ 85 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ОДОБРЯВАТ ТОДОР ЖИВКОВ И НЕГОВАТА ПОЛИТИКА ПРЕДИ 1989 Г. ,ЗАЩО ПЪК ВНУЧКАТА МУ ДА НЕ СТАНЕ КМЕТ НА СОФИЯ ? ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ Е ПО ДОБРА ОТ ДНЕШНАТА КМЕТИЦА -ПОСЛУШНИЦА НА БОРИСОВ !
22
0
 
1
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Червен кмет на София?!!!!!!!!!!!!!!!!Това даже и шега не може да е.По скоро Путин ще стане шеф на НАТО.
21
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тия очевидно не искат да разберат - не стават за нищо! Може да номенират единствено някой за поредния лъжец! В редиците оредели и не стройни, без чет са такива за които Лъжата е основно движещата сила!
20
0
 
2
 
! Отговори
рони преди 8 години
Най-яко ще е кандидат да е внучката на бай Тошо-Евгения Живкова! И без това ни управляват или комунисти или техните деца и внуци- тъй че поне в София да е видно аджеба кой е начело,а не след време да откриваме-че тая била внучка на партизанин, оня бил син на партиен секретар...
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари защо въобще се хабите, вие не съществувате вече и слава на исуса...хехех
18
1
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 8 години
Познавам лично Корнелчето - доста добра лъжкиня и тарикатка е!
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКАКВИ ЧЕРВЕНИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
1
 
3
 
! Отговори
Тарикат преди 8 години
Впечатлен съм от факта, че една шиБачка ( Женчето) е мараклия за кметския стол..... Дерзайте .....
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кво значение има от коя ,,партия,, ще са? Те всички са червени в душата и досиетата си.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ СА САМО БСП ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО КАНДИДАТИ ИМАТ ОСТАНАЛИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ!? АЗ ЛИ ДА ВИ КАЗВАМ ПО КОЛКО ИМАТ? ТЕ БСП-то СЕ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ИМАТ КАНДИДАТИ ЗАЩОТО ОТ ТЯХ ЗАПОЧНА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ПО ТОЧНО ОТ ОНЗИ С ЛУКАНКАТА. А ОТ ОНЗИ С ЛУКАНКАТА СЕ НАРОИХА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ С УМНИ КАЛПАЦИ А НАСРЕДАТА ЕДНА ГОЛЯМА ТИКВА. НАЙ ГОЛЯМАТА БАНКЯНСКА ТИКВА НА БАЛКАНСКИО ПОЛУОСТРОВ. А ОТ ТАЯ ТИКВА СЕ НАРОДИХА ТИКВЕНИЧЕТА ТИКВЕНИЧЕТА И ВСЕ ЧЕРВЕНО ГЛАВИ ПАРТИИНИ СЪКЛЕЦАРКИ.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинявам се Янаки Стоилов и паскалев също стават, ама едва ли ще е някой то тези тримата....мирчевци, евгения живокава - смешни хора.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен Корнелия нинова , другите са смешни и жалки фигури.....
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЛАСУВАШ ЗА КМЕТ НА бсп ЧАКА ТЕ ГЛАД ,МИЗЕРИЯ,дпс И ДОКАЗАН ФАКТ/ от 25 години
10
9
 
5
 
! Отговори
12345 преди 8 години
ИМА ЛИ ПО-КРАДЛИВИ ОТ ДПС, ГЕРБ И ДСБ?
9
1
 
18
 
! Отговори
А ? преди 8 години
Кои бяха тия БСП ?
8
3
 
12
 
! Отговори
Никой път преди 8 години
Само дето това никога, никога няма да стане отново. Без кмет от БСП в София. Може да купуват гласове и лъжат хората по селата, но в по-големите градове няма да им мине номера. Нищо не предлагат, нищо, никога, никаква читава предизборна кампания. Само за пенсионерите ми лялят. Ми нали за да има увеличение на пенсиите има, трябва да има постъпления от някъде, бе? Или като гърците ще го даваме? Жалко, че и Фандъкова можеше да се оправи много по-добре с някои неща, а се *** и тя...
7
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ВИЕ СЪМНЯВАХТЕ ЛИ СЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ!? КОЙ БЯГА ОТ ГЮВЕЧА И МИЛИОНИТЕ? Я ПИТАЙТЕ СЕЛСКАТА УЧИТЕЛКА ОТ САМОКОВ КОЛКО МИЛИОНЧЕТА Е ГУШНАЛА ПРЕЗ НЕЙНИЯТ МАНДАТ ПОКРАЙ НАШИТЕ ФИРМИЧКИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ КОПАТ ПО ПЪТИЩАТА!!
6
2
 
24
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Който е гледал филма Кит ще разбере защо БКП се казва сега БСП. Защо ще потапяме кораба, като можем просто да сменим името?Срамното е наистина, че точно хората, които доведоха България до последно място в Европа през цялото останало време я спасяват. Прилича ми на гасене на огън с бензин.
5
4
 
27
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
От къде 15 кандидати бе.То толкова е целия електорат на БСП.