Сидеров пак в съда, Гаджева се разрида и...

Искат да ме извадят от политиката, съзря националистът
Обновена: 10 юли 2015 15:40 | 10 юли 2015 15:37, Анисия Иванова
151

Волен Сидеров в съда днес. Снимка: Булфото

Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че целта на воденото срещу него дело за хулиганство е да бъде притиснат и изваден от политиката.

Софийският градски съд (СГС) заседава днес отново по делото срещу националиста, който е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство. Той бе в центъра на скандал в самолет, пътуващ от София за Варна миналата година. Тогава той обиди френско културно аташе, а по-късно скандалът премина във физическа разправа с полицай, който се намесил.

Още по темата

В съдебната зала днес Сидеров заяви, че полицаят Колев лъже, че е бил удрян.

"Това е една лъжа. А тя се поддържа от неговия колега Недев, който иска да си изгони детето и жената от вкъщи, за да вземе апартамента. Това е моралният облик на полицая Недев, който е излъгал, че аз съм ударил неговия 130-килогрламов колега Колев. Върху това се гради цялото обвинение", разказа още националистът, цитиран от bTV.

На делото присъства и бременната приятелка на националиста - Деница Гаджева. Съдията обаче прекъсна заседанието почти в началото, тъй като Гаджева, която даваше първа показания, се разстрои.

Когато се върна в спомените си назад за 2013 година, когато централата на партия "Атака" и депутатите били обиждани и замервани с камъни, Деница се разплака и не можа да продължи, съобщава "24 часа". По думите й повишаване на тон в самолета не е имало.

Това е второто явяване на Сидеров по въпросното дело. В залата днес депутатът се опита да провокира прокурор Зорница Таскова с въпрос – защо е тенденциозна и опитва да нарисува картина, която не съществува, и какъв пост и е обещан след делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гаджева сигурно няма да реве така ако пометне, както реве за този перхидролен пудел.
70
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сюлейман Сидеров съвсем погрознял от злоба. Гледа озверено като ***
69
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров е вън от политиката от много време,само той не го е разбрал.
68
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тоя *** на снимката въобще не трябва да се пишат статии и въобще да му се обръща каквото и да е било внимание.
67
6
 
14
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 8 години
"А тя се поддържа от неговия колега Недев, който иска да си изгони детето и жената от вкъщи, за да вземе апартамента".Хааааааахахахаха е на тази защита дори и най-блестящите адвокати бих завидели.
66
13
 
20
 
! Отговори
Светлин преди 8 години
Този психопат мръсен да не се прави на света вода ненапита. Едва ли тук има човек, който да не е наясно с това, дори хората, които пишат коментари по поръчка. Волен Сидеров, както и цялата му близко обкръжение са тотално нагли и самозабравили се хора, които постоянно си позволяват адските изцепки. Не може да остават толерирани тези неща, спомнете си само "извини се бе", случая в белгийския ресторант и този самолет. А и има още мнооооого други бесни изцепки, останали незабелязани за широката нас.
65
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ццц2/3 от българският народ включва и "етноса" така че стига с тия смешни общи приказки за бедността на българина. Отново казвам, трудно ще намериш нормален и образован българин който взима по 400 лв. Аз лично такъв не познавам. Един пазач на паркинг взима поне двойно от тази сума.
64
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати тъпата публика, неграмотни, но нахални. Атака е цвете в сравнение с останалите продажници.
63
0
 
8
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
На съдия, по време на съдебно заседание, НЕ се задават въпроси. Ако искаш да питаш нещо, може, но да не е във въпросителна форма ! Като обиколиш всичките зали на съда ще разбереш, затова чети форумите !
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 81 - много напрегнат поглед има тоя човек постоянно,болен е, и Путин е болен
61
10
 
3
 
! Отговори
ццц преди 8 години
До 76:Приятел, моля те да си сканираш твоя фиш за заплата и на 5 души, близки до теб, и да го публикуваш тук.Ами ако 2/3 от БЪЛГАРСКИЯ народ, които живеят на ръба на бедността са " алкохолизираният електорат на Волен", то Волен отдавна да е взел властта....Засрами се малко и слез на земята!!!
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анониментогава мястото му не би трябвало да е в НС, а ....
59
4
 
17
 
! Отговори
до 79 преди 8 години
Не е болен бе. Само обича да ходи в 5 звездни парижки хотели, а само при путин му дават такава заплата........
58
6
 
11
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
Русофибството е нормална защитна реакция към имперските интереси на путин. Престанете да ни тормозите и няма да се изказваме рософобски.............
57
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До uu"Прибира се в къщи с 400 лв заплата"Фактът, че алкохолизираният електорат на Волен взима по толкова на щандата за дюнери си е ваш проблем. Малко са работещите и образованите българи които взимат по толкова в един нормален град. Само за справка.
56
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле колко русофобски *** има в тоя форум! Смърди ужасно! Как е опростачването и чалгата, вървят ли? Вървят, вървят, личи ви от сто км., че сте кухи, като сто хралупи!
55
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edinstveno siderov govori istinata istinski balgarin sa Tova iskat da mu popre4at i provozierst mrasnia milizioner laje a i taja uj diplomatka kaje siderov ne im se Davai
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евтини *** и дрога,контрабанда,политическа мафия,безработни и неграмотни младежи,мизерстващи пенсионери.Съдете го,тои е виновен.
53
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще го оправдаят. Съда е на ДПС, а ДПС и Атака са едно и също нещо. Проекти на ДС - путински партии.
52
7
 
6
 
! Отговори
uu преди 8 години
Един ден на средностатистическия българин:1. Определя Бъчварова като Полицай 1; 2. Ръкопляска на ЦЦ; 3. Боготвори ББ; 4. Прибира се в къщи с 400-500 лв заплата, с половината плаща тока, водата и кабеларката, пълни хладилника и се радва, че са останали още 10 лв, които ще заделя всеки месец и след 6 м. може да купи обувки на детето; 5. Хапва прясно зеле с пиле от 3.5 лв/кг; 6. Пие една ракийка; 7. Пуска телевизора; 8. Идва му да напсува някого и вика: "Мамка му на Волен!" 9. Заспива доволен