Сидеров пак в съда, Гаджева се разрида и...

Искат да ме извадят от политиката, съзря националистът
Обновена: 10 юли 2015 15:40 | 10 юли 2015 15:37, Анисия Иванова
151

Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че целта на воденото срещу него дело за хулиганство е да бъде притиснат и изваден от политиката.

Софийският градски съд (СГС) заседава днес отново по делото срещу националиста, който е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство. Той бе в центъра на скандал в самолет, пътуващ от София за Варна миналата година. Тогава той обиди френско културно аташе, а по-късно скандалът премина във физическа разправа с полицай, който се намесил.

Още по темата

В съдебната зала днес Сидеров заяви, че полицаят Колев лъже, че е бил удрян.

"Това е една лъжа. А тя се поддържа от неговия колега Недев, който иска да си изгони детето и жената от вкъщи, за да вземе апартамента. Това е моралният облик на полицая Недев, който е излъгал, че аз съм ударил неговия 130-килогрламов колега Колев. Върху това се гради цялото обвинение", разказа още националистът, цитиран от bTV.

На делото присъства и бременната приятелка на националиста - Деница Гаджева. Съдията обаче прекъсна заседанието почти в началото, тъй като Гаджева, която даваше първа показания, се разстрои.

Когато се върна в спомените си назад за 2013 година, когато централата на партия "Атака" и депутатите били обиждани и замервани с камъни, Деница се разплака и не можа да продължи, съобщава "24 часа". По думите й повишаване на тон в самолета не е имало.

Това е второто явяване на Сидеров по въпросното дело. В залата днес депутатът се опита да провокира прокурор Зорница Таскова с въпрос – защо е тенденциозна и опитва да нарисува картина, която не съществува, и какъв пост и е обещан след делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
злата кралица преди 8 години
До АнонименА какъв *** трябва да с за да подкрепяш ББ, ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС В ДЪРЖАВАТА ???
90
4
 
3
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
Само АТАКА. Победа.
89
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре извън Политиката отколкото бедните българи да ти плащат пари за Партийни цели на почивка в Куба
88
3
 
6
 
! Отговори
помним помиярите преди 8 години
Поомним как джавкането на тая пред джамията за гадното си муцуна едва не разпали нещо заради лични цели, естествено се й размина Който осквернява Господен дом си пише проклятие до не знам си кое поколение Може да си богат но нещастен, като не видял растение сльнце.
87
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идват Пак Избори ВОЛЕН НЕ Е УДОБЕН НА МЕСТНИТЕ МАФИОЗКИ СТУКТУРИ НАРЕЧЕНИ ОПОЗИЦИОННИ ПАРТИЙ И ТЕМБОДОБНИ ГЛУПОСТИ
86
7
 
5
 
! Отговори
Майка България преди 8 години
Абе сине,абре Волене защо бе сине ме продаде за една *** с копейки?
85
6
 
4
 
! Отговори
изповед на перхиддро преди 8 години
Аз съм перхидролено човече на тревата мил другар с кафеникаво елече и белокос овчар.На Путин той се врече,на овцете господар. И от България се отрече.На джуджето голям олтар.Нашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час.
84
7
 
5
 
! Отговори
BB преди 8 години
Bravo na siderov mrasat go saschtoto e istinski balgarin i govori istinata varvam na siderov ne na podkupinia pros milizioner koito laje debelaka ot mvr koi go e pidkupil sa da laje 4e siderov go e udaril laji laji siderov ne se predavai boti se i dai lajisvidetelite na sad
83
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм третополова пастирка и имам офшорна сметка по която шорош ми превежда редовно сребърници.
82
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пик-ем на русия СТАТИЯ на Бела златка във Вестник ДЕМОКРАЦИЯ кога бе при Сорос сега Путин Ак бар когато мина на рубли при ВОВА . Помиярка си е Болен
81
10
 
17
 
! Отговори
DraemTheater преди 8 години
В затвора.По-бързо.
80
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако искаха да го разкарат ЩЯХА ДА ГО ДУМНАТ този дрогиран плъх
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма да реве така ако пометне А историята с помятането с Капка близьк сьм кьм домашно насилие
78
5
 
6
 
! Отговори
до вест преди 8 години
Нали знаеш *** народ - слаба държава.
77
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вола натуралист си е генетично национален предател. Защо не обрасува себеси като отричал се човек от родителите си,демагог и гюн сурат.
76
22
 
17
 
! Отговори
вест преди 8 години
Ей, защо се излива тази помия по Волен? Защо не плюете мистър Бийн дето две приказки не може да върже без да са му ги написали, ББ известен с това, че все пак е прочел Винету, или другите урунгели разни, които 25години упавляват и сега пак са се наредили да се докопат до баницата. Един свестен политик имаме и това е Волен Сидеров. Обаче масата предпочита да се носи по течението и да плюе по него, защото така е най-лесно. Иначе трябва да си напънат мозъчетата и да помислят, кой как и защо.
75
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доколкото си спомням, Сидеров беше "набил" полицай републикански шампион по бойни спортове, хахаха. Мислете, мислете драги читатели.
74
28
 
17
 
! Отговори
Маг Иван преди 8 години
В Сидеров се е вселил духът на Левски.
73
23
 
40
 
! Отговори
Сидераст преди 8 години
Каква е тази държава..Този екземпляр кръшка от казарма,излага Родината ни в чужбина,бие деца в Батак по време на церемонията,налита на журналисти,размахва пистолети по магистрала,пали килимчета и разпалва религиозна омраза,продава България на Москва и разглася военна информация която може да е военна тайна...ами до сега трябваше да е в затвора!!!
72
4
 
4
 
! Отговори
До 88-ми преди 8 години
Ей, ***!