Борисов: До Шенген през промени в Конституцията!

Баварските ни партньори се чудели защо не се приема съдебната реформа
21 юли 2015 22:09,
99
Борисов: До Шенген през промени в Конституцията!
Снимка: Булфото

Въпросите за Шенген и за бъдещето на България минават през приемането на конституционните промени. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който заедно с вицепремиерите Томислав Дончев и Румяна Бъчварова е на посещение в Бавария, предаде "Фокус".

Премиерът добави, че баварските ни партньори се чудят защо не се приема съдебната реформа у нас. "Много бързо идват новините тук във всяка една област. Но аз се надявам с моите партньори и от Реформаторския блок и от опозицията, с които тези дни говорихме, понеже имахме редкия шанс премиерът на Бавария да ни слуша, да им кажа, че първият и единствен въпрос за Шенген, за доклада и за бъдещето минава през приемането на тези конституционни промени. След това може да се сърдим само на ината си, аз не се слагам в това число, защото положих всички усилия тези дни, да убедя всички колко е важно. Това е условие, което цяла Европа гледа", коментира премиерът Борисов.

Още по темата

Бойко Борисов каза още, че всички български въпроси са и европейски и сред тях изтъкна въпросите за бежанците, големите инфраструктурни проекти, за събитията в Гърция. По думите му се очаква инвестициите да продължат да идват в България. Относно посещението на федералната провинция Хорст Зеехофер, Борисов заяви: "Надявам се в много скоро време до два месеца да ни посети в София, защото е много важно за нашите приятели в Мюнхен, виждате с какво уважение, любов ни посреща. Действително истински партньори, истински приятели. Трябва да се възползваме от този мотор на Германия, каквато е Бавария и с тези приятелства, които имаме да ги въплътим в по-добро бъдеще за българския народ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е незаменим съюзник за БГ, понеже е ЕСТЕСТВЕН!!!..............Естествен в смисъл ? ... естествен като злокачествено образувание ли ?Кое те кара да мислиш, че русия е съюзник на България като изключим факта, че си възрастен човек живял при комунизма - закърмен и отрасъл с комунистическа пропаганда ?
24
10
 
2
 
! Отговори
виж ся още преди 8 години
Ако Русия на Путин беше цвете за мирисане, гръцките тарикати щяха да си стиснат ръцете с тях, а не да се връщат в ЕС
23
3
 
5
 
! Отговори
Сега разбирам преди 8 години
На хората живеещи извън България, само след като са прочели няколко коментара в този форум, веднага им става ясно, защо в Брюксел Бг.е била сравнена с клозета на Европа.
22
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Booko Prezident!
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влизането в Шенген само ще увеличи разходите в бедната ни държава,но както споменават по-долу наркотрафика ще бъде улеснен.Мерси, аз не съм съгласен да се повишават данъци или да се вземат новиборчове за разходи по границата и т.н. Който се занимава с трафик много му се иска да влезем в Шенген.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Батка, ти защо не им обясни, че при една свястна работеща съдебна система всичките ни политици ще са в затвора
19
0
 
10
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Шенген след още 1300 години. Бла, Бла...Направете това, онова. За къв *** сме им като така и така всичко си правим. След Шенген промени в Конституцията... Забелязвам, че все за реформи и промени се говори, но нито един от тези папагали не дава точките какво точно ще правят. Всичко скрито - покрито с общи думи. Милицията като стана Полиция (по демокрацията) кво се промени? Нали и това беше важна реформа?
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейй ако беше рИформа за дигане на данъци сметки или осигуровки нещо което ще навреди на хората веднага да я бяха направили тая рИформа понеже аз като чуя рИформа и само за това се сещам. Ми направете я тая рИформа кои ви пречи *** ваща мама ***. Свършете еидн път нещо полезно
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
понеже масата червени *** "разсъждават": И за чий *** ни е Шенген?Просто не искат да знаят. Конституционна реформа! Айде ве! Да си развалим рахатлъка и келепира! Нема нужда! Нека се пъне премиерчето и ония там, реформаторите! Нема да стане!
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ква е тая реформа толко? Какво ще се промени къв е тоя цирк
15
6
 
18
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Абе Борисоф ти съвсем изперка?!?Конституционни промени се правят от Велико Народно Събрание! И за чий *** ни е Шенген?
14
3
 
23
 
! Отговори
боц преди 8 години
Може и да съм от село(което не е вярно), но си ходя по два - три пъти в годината до Брюксел и въобще не се обиждам, като ми поискат личната карта за проверка.ЧИСТ СЪМ!!!Не съм наркотрафикант!Не съм убиец!Не съм сутеньор!Не съм МУТРА!Не се казвам Борисов, Пеевски, Станишев, Лилянка, Местан, Миглена, Цацаров и......да не ги изброявам всичките продажни българоубийци!!!
13
4
 
16
 
! Отговори
boc преди 8 години
Айде стига с този Шенген!Какво ще спечеля аз, обикновения българин?!Ха, няма да ме проверяват по границите.Ами да ме проверяват, аз не съм престъпник!За кого е нужен Шенген - за мутрите и престъпниците, за да могат да си минават свободно!!!И тази Мутра заглавичква българире с Шенген - нещо което не ги касае!Имаме си толкова много проблеми, но всички се упражняват да ни баламосват с несъществуващи изисквания на Брюксел и с разни Шенгени!Ай си**тир бе !!!!
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Упадъка на един беден народ е неизбежен! На бас че след 50 години тази бедна и жалка страна няма да я има.
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди месец нашите вестници писаха как Тиквата бил посетил Катар и уреждал българи да работят там. Толкованекомпетентен политик и ниско-интелигентен, неграмотен човеккато него рядко се среща.Западната преса тръбеше как в Катар непалските строители масовоумират, целия свят протестираше срещу нечовешките условия на трудтам, докато кухата Тиква "ни уреждаше да работим" на строителните обекти в Катар на 55 градуса жега.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера написах, че Магнолията и Доган ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ПО ПЛАН И В СИНХРОН.Днешните събития го потвърждават.
9
0
 
16
 
! Отговори
само десет секунди преди 8 години
Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо, което реалистите повтаряхме от началото. Ето го пак: Няма как мутра да направи съдебна реформа. Няма как дпс да подкрепи съдебна реформа. Бостан = #кой.
7
1
 
12
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Пожарникарят отново раболепничи. Все пак, той е министър-председател на България. Зеехофер е един провинциален политик, един вид областен управител на Бавария, една от 16-те немски провинции. Нивото на пожарникаря е канцлерката, а не областния управител.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е срам за България.Оставка!