Борисов: До Шенген през промени в Конституцията!

Баварските ни партньори се чудели защо не се приема съдебната реформа
21 юли 2015 22:09,
99
Борисов: До Шенген през промени в Конституцията!
Снимка: Булфото

Въпросите за Шенген и за бъдещето на България минават през приемането на конституционните промени. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който заедно с вицепремиерите Томислав Дончев и Румяна Бъчварова е на посещение в Бавария, предаде "Фокус".

Премиерът добави, че баварските ни партньори се чудят защо не се приема съдебната реформа у нас. "Много бързо идват новините тук във всяка една област. Но аз се надявам с моите партньори и от Реформаторския блок и от опозицията, с които тези дни говорихме, понеже имахме редкия шанс премиерът на Бавария да ни слуша, да им кажа, че първият и единствен въпрос за Шенген, за доклада и за бъдещето минава през приемането на тези конституционни промени. След това може да се сърдим само на ината си, аз не се слагам в това число, защото положих всички усилия тези дни, да убедя всички колко е важно. Това е условие, което цяла Европа гледа", коментира премиерът Борисов.

Още по темата

Бойко Борисов каза още, че всички български въпроси са и европейски и сред тях изтъкна въпросите за бежанците, големите инфраструктурни проекти, за събитията в Гърция. По думите му се очаква инвестициите да продължат да идват в България. Относно посещението на федералната провинция Хорст Зеехофер, Борисов заяви: "Надявам се в много скоро време до два месеца да ни посети в София, защото е много важно за нашите приятели в Мюнхен, виждате с какво уважение, любов ни посреща. Действително истински партньори, истински приятели. Трябва да се възползваме от този мотор на Германия, каквато е Бавария и с тези приятелства, които имаме да ги въплътим в по-добро бъдеще за българския народ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
general Lukov преди 8 години
Aide,aide sefte komendantski,Qne Qnev otkoga apelira za smqna na konstituciqta,sega Boiko kazal,aman ot artisti.Mnogo pati sam go kazval I drugarq Mladenov toje,,Nai-dobre da doidat tankovete ama koi slu6a.Togava vsi4ko 6te si diode na mqstoto-naistina
44
1
 
2
 
! Отговори
Дякон преди 8 години
Борисов, ОСТАВКА незабавно и на момента
43
1
 
1
 
! Отговори
до виж какво преди 8 години
Мен ако питаш преди всичко сме човеци,а другото само си идва на мястото.Но това е друга тема
42
1
 
0
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
А за затвора да влезеш през какво да се мине?
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото скоро подучух от пушачи,че почти не се намират цигари без бандерол.А какви времена бяха...спомням си едно предаване,където показваха депутати ,които пафкаха цигари без бандерол.Може и някъде ,в някоя сфера,някой да се опитва добре да върши своите задължения.Но изглежда за доста хора, подобно развитие на ситуацията не ги устройва.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как бързо всички се научиха да говорят това което им е изгодно, дори и да не вярват.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.На него и тайфата Шенген е необходим заради контрабандата на цигари,алкохол,наркотици и човешки органи.За народа нищо няма да се измени.Най интересното е че като попиташ какво би подобрило влизането в Шенген положението на обикновенния българин оговорът е /престиж/.Пълни глупости.
38
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А,не русофили бяхме през соца,когато" дружбата ни със Съветския съюз е жизнено необходима както въздуха....."и т.н. Днес сме граждани на света.Младите ,та и по-старите българи създават семейства по всички краища на света.Какви русофили,какви пет лева.Усмивки от старите ленти.
37
0
 
3
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Борисов, ти не си за в Шенген, а за в централния софийски
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баварските ни партньори се интересували защо не върви съдебната реформа в България - по-голяма глупост от таи надали ще чуем някога. Точно от съдебната реформа се интересуат в Бавария хахаха. Е ако има някой, който да вярва на тези елементарни изречения на Борисов, то трябва да се прегледа.
35
1
 
5
 
! Отговори
/fuf преди 8 години
Интересно как, специалистът по шлангове изведнъж започна да разбира от всичко- Финанси, външна политика, икономика, въоръжени сили, пътно и подземно строителство, социални дейности, конституционно право и пр. Да, ама не. За това територията е на този хал и от не знам, колко си години, само затягаме коланите, както се изразява Вожда от с. банкя.
34
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умните хора гледат на запад, а далавераджиите и некадърниците- на североизток!
33
2
 
15
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Борисов, твоите партньори,както ги наричаш, не са в Бавария. Твоите партньори са Йоца Амстердама, маджо, Стефанов, Златев и т.н. мутрагени като теб
32
0
 
3
 
! Отговори
gost преди 8 години
интересно мие вик- ловеч село брестово какви авррии имат малко като пекне всяка година е минава на режим на водата аиде стига тоя комунизам не си ли замина да зема да попитам нее ли срамно в 21 век на село да няма вода питам аз за какво плащаме
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те се чудят защо не се приема съдебната реформа, аз се чудя защо Свободната държава Бавария е провинция на Германия..., абе, важното е да се чудим за неща, които не са ни работа.
30
1
 
1
 
! Отговори
я преди 8 години
Въпроса за съществуване на ЕС е общи закони за всички в съюза.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BOIKO ISTINATA E SAMO V RUSIA--TAZI GERMANIA VECE 25 G. NI GRABI I OGRABVA.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По елементарен министър председател България не е имала никога.Това лице излага страната ни с изцепките си.Толкова пари се дават за съветници.Един ли няма, да го понаучи,как да се държи и говори?У нас да си плямпа, колкото иска, но поне да не ни излага по света.
27
0
 
10
 
! Отговори
8 на нула преди 8 години
При историческото си посещение в Бавария, пожарникарят е бил придружаван и от бистришките тигри. В приятелски мач с Байерн Мюнхен, тигрите са победили баварците с 8 на нула. И 8-те гола са били вкарани от голмайстора Борисов. Мачът бил предаван по телевизиите в цял свят и бил гледан от 5 милиарда зрители. След мача, шефът на Байерн Мюнхен си бил подал оставката.
26
0
 
11
 
! Отговори
sdf преди 8 години
*** просто гърми щом почне да му мери приказките.