Радан каза "Да": Единни за вота наесен!

Той поиска ясно лидерство на Реформаторския блок
24 юли 2015 20:58,
36
Радан каза "Да": Единни за вота наесен!
Снимка: БТА

Лидерът на ДСБ Радан Кънев каза "Да" на единна регистрация на Реформаторския блок за местните избори.

"Вярвам, че като разширен състав на Националния изборен щаб, в периода, в който отсъствам, ще дадете пълни права на председателя на щаба Петър Москов и на заместник-председателя на партията Атанас Атанасов да постигнат съгласие за единна регистрация", каза той в доклада си по време на съвещанието на щаба в централата на ДСБ.

Според него задачата е лесна. "Както изтече в някои медии, четири партии били съгласни, чакали нас. Това означава, че сега пред медиите казвам - "Да", и въпросът приключва", заяви Кънев.

"Въпросът е друг - ще успеем ли чрез местното лидерство, чрез общите кандидати и общите си листи, чрез общата си философия на поведение в общинските съвети да изградим дясната партия, която да се бори да бъде победител на следващи избори, отбеляза той.

Задачата ни е единство на местните избори, но истинската цел е много по-голяма - политическо единство на българската реформаторска десница, с ясно лидерство, с ясни механизми за контрол", отчете Кънев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Радан е нещо като Григор Димитров.Бе набеден за новия премиер ,но.......... Знаем какво стана с новия Федерер.Бойко добър лош ще остане дордето се появи истинска българска партия .С истински лидер.
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искате, не искате но Раданчо както и да го гледате е определен за следващ премиер *** РБ от Хамериканците. Не напразно замина за 3 седмици на "Обмяна на опит" в САЩ. Там ще получи задачите за бъдещето на РБ, което не се харесва на Рапоня защото изритването му ще го постави в много трудна ситуация, как да си опази мизерния живот. Хамериканците може и да го пожалят като го сложат някъде на скришно, че толкова са му набрали да му видят сметката. Ще поживеем и ще видим но Рапончо е изиграна пиеса.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От вчера РБ вече са в безмилостната змийска прегръдка на Доган.Няма спасение и на местния вот ще го разберат.
11
0
 
4
 
! Отговори
55 преди 8 години
Почти като в Северна Корея!Но има да я догонвате още с помощта на хилядите протестъри пред НС вчера!
10
1
 
10
 
! Отговори
фен преди 8 години
Абе, Раданчо, какво лидерство сънуваш, след провала на всичките ви министри? Сега разбрах, защо бат Бойко ви даде толкова министерства...
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 26Ихааа - ето значи от къде са 50 милиарда външен дъг на Руасия . А само на костов ли плащат или и на симеончо , божков , каролев , боко , кунева ...
8
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ..22..дааа..постигнахте целите поставени от кремъл ..тотално унижение на българина ..олигархична икономика и полицейщина в услуга на олигарсите..по този начин подронихте авторитета на истинската демокрация ..само че на запад живеят близо 3 милиона българи не го забравяйте..съсипахте държавата само и само да докажете на хората че пазарната икономика не е за тях и е лоша..и сега пак революции ви се привиждат ама дали няма да е в обратна посока ..
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв вот, какъв РБ, какъв ГЕРБ, революция се задава в България срещу евроатлантическото фашистко робство и продажниците не може да ги спаси ни Нато, ни Тато, ни Господ.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, всичко очаквах, ама чак и това - че г-н Юнкер в благодарственото си писмо към г-н Борисов за подкрепата му към Гърция ще добави към подписа си и стилизирано сърчице... хе-хе...
5
3
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
ТОВА КОЕТО НАТРАВИХА ПАРТИЙТЕ ДНЕС СЕ НАРИЧА ЗАГОВОР СРЕЩУ НАРОДА А ТОЙ СПИ ЛИ СПИ СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ СЕ СЬБУДИ И ЩЕ ВИДИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ЕДНА ЦЕВ И ДУМИТЕ----СТИГА СИ СПАЛ ВЬРВИ И РАБОТИ РАБОТИ И НЕ ПИТАЙ ЗА ПАРИ ----ОСТАВКА ЕНИЧАРИ НА БЬЛГАРСКИЯ НАРОД
4
2
 
8
 
! Отговори
Да ама не преди 8 години
Тези дето са се подписали са го направили с едно наум. Наесен ще видите орел рак и щука. Подписите бяха за пред европейците. А какъв е бил този стимул на един лист да се подпишат и ПФ и ДПС ще видим, все някой ще каже.
3
4
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Тоя преди 20-сетина дена си развяваше байряка из гръцките таверни в една дълга...разпускаща отпуска.Беше изчезнал от Парламента и публичното...пространство и журналята го...издирваха.Сега след седмица,го чака нова отпуска.Чудя се на хората които са гласували за този и другите от тази пасмина,която днес ни управлява.Животът им е една дълга...отпуска,пълна с приятни емоции,а за...развлечение идват да си начешат политическата...краста и това го броят за...работа.Пълен фарс.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Касим Дал и Корман Исмаилов да станат лидери на РБ.
1
5
 
31
 
! Отговори
Пуделите на Бойко преди 8 години
И той като Валери Симеонов беше много силен, нямаше да подкрепя правителство, много мускули , много реформи искаше и накрая всички клекнаха до шлифера на Борисов! Усладиха им се 16 000 000 000 и сега като пуделчета обикалят Мутрата да им хвърли по някоя троха!Спомнете си Яне , който пък щеше да уволнява Бойко......и накрая му стана съветник :))))) политическата проституция няма аналог!