Манолова, Пенчев? "Обляканата" Баракова ще каже!

Независимата депутатка ще брои бюлетините от избора
Обновена: 28 юли 2015 09:29 | 28 юли 2015 09:17,
43
Манолова, Пенчев? "Обляканата" Баракова ще каже!
Снимка: архив Булфото

Последната дума кой ще е новият омбудсман ще е на независимия депутат Ана Баракова. Тя ще бъде човекът, който ще брои бюлетините след тайното гласуване на народните представители за национален защитник.

Още по темата

Това предвижда проекторешение, което предстои да бъде разгледано днес в пленарната зала, пише "Телеграф".

Кандидатите за омбудсман са двама – досегашният Константин Пенчев и депутатката от БСП Мая Манолова. Пенчев беше номиниран отново в последния момент от Реформаторския блок, а Манолова – от червената партия.

Ана Баракова пък се прочу като първият независим депутат в това Народно събрание. Тя напуска партията на Николай Бареков с мотива, че са я притискали да се откаже от мястото си.

Депутатката стана известна и с няколко публични изяви, в които обясни, че винаги е "облякана елегантно" и харесва София, защото в нея има много магазини. Известна стана и историята с изгубеното й коте, изчезнало при обир на апартамента й.

Девет на брой са депутатите, които ще участват в комисията за избора на омбудсман, включваща по един представител от всяка парламентарна група и един, който е излъчен от независимите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
точно като си каже човек, че е видял всичко и след толкова въжеиграчи и политически сурогати през годините нищо не може да го изненада и се пръкне някое облякано недоразумение.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес ще се реши чии партийни кадри ще заемат щат в тази ненужна (и неевтина) структура. Баракова, като най- независима, има нелеката задача да преброи крупните ДЕВЕТ бюлетини! Успех, Ана, ние сме с теб, сигурни сме, че ще успееш да се справиш с този тежък ангажимент!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имало и един представител, излъчен от "независимите" депутати!? Оправихте ми настроението, добре ми започва денят!
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази е по нелепа и некадърна от Бруно Рибейро на Лудогорец,и двамата са случайно попаднали но тази някак надминава специалиста
3
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАПРЕД МАЯ -you are WINNER
2
2
 
52
 
! Отговори
с умиление преди 8 години
Бравос - ето с какво тази управляваща народа дама ще си изкара заплатата - с броене на бюлетини. После й дайте да подрежда папаки и да лепи етикети на тетрадки.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма интрига.