Москов няма да говори пред НС за убития лекар в Курило

Цецка Цачева отряза мераците на БСП за изслушването му
5
Москов няма да говори пред НС за убития лекар в Курило
Снимка: архив, Булфото

Председателят на парламента Цецка Цачева отряза искането на БСП за изслушване на здравния министър Петър Москов заради случая с побоя над д-р Илко Иралионов в психиатирчната болница в Курило.

Още по темата

"Добре е народните представители да знаят за какво става въпрос", призова социалистът Георги Гьоков, но Цачева му отговори, че предложения за изсушаване се правят под друг ред и чака писменна заявка.

Както Dnes.bg вече писа, лекарят почина в неделя в "Пирогов", където беше настанен в тежко състояние, след като е бил вързан и пребит с тръби  в болницата в Курило.

Иларионов бе с мозъчен кръвоизлив и потрошени ребра.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
нормален ама др. път преди 8 години
То някой нормален останал ли е изобщо? И какво, в крайна сметка, е "нормален"? В ненормална държава с ненормални управници и ненормални избиратели, ненормална съдебна система и образование а и ненормална полиция как да има нормални хора. Всичко вече е извратено до крайност. Дори да отиде от т.А до т.Б е цяло изпитание за един 'нормален' човек. Не е нормално да се отминават ненормалните неща и човек да живее ден за ден.
2
0
 
0
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Москов може да отговаря само за поредния провал в здравната реформа, за безумните му решения и предложения, за зависимостите му
1
0
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Москов се изказва само там, където има мегдан за мазен популизъм.