БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!

Левицата събра хиляди под знамената на заветния връх
Обновена: 1 авг 2015 13:44 | 1 авг 2015 13:42,
179
БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!
Снимка: bTV

Специално създадено за БСП социалистическо пиво разхлажда хилядите симпатизанти на столетницата на заветния връх Бузлуджа.

Там левицата днес развя знамена, за да отпразнува 124 години от създаването на социалистическото движение.

Още по темата
Хилядите симпатизанти на БСП от цялата страна се събират от рано сутринта на историческия, за да чуят посланията на бившия и настоящия лидер на партията - Михаил Миков и Сергей Станишев, съобщи bTV.

Посланието на БСП тази година е "За хората! Справедливост и солидарност!"

Основната атракция обаче е специално създаденото за БСП социалистическо пиво. То се продава за 1.20 лв. и напливът за него е голям.

Пред множеството Сергей Станишев обяви, че мисията на европейските социалисти е да върнат човешкото начало, така че хората да намират повече алтернативи за себе си, съобщи пък ”Нова телевизия”.

Според него навсякъде в Европа има нужда от по-силни социални партии. Станишев нарече сегашното управление на България „управление на сделката”. И определи БСП като единствената алтернатива.

Освен с бира БСП реши да зарадва хилядите си симпатизанти и с изпълнения на Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър "Дико Илиев" и самодейни колективи от цялата страна.

Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни "Една българска роза", "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и много други, обещаха от пресцентъра на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Справедливост за кого? За тези които създават или само казват,хайде другари дайте да дадете
83
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато човек назовава нещата със истинските имена то. това. не са клишета и глупости напротив повтарянето на не истини и издигането на лозунги от рода . Да спрем разрухата да обновим . България или да вещаеше сполука а да докараш през това време всички банки и държавни предприятия до фалит ,това е глупост и клише
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Максуел си беше една пералня перла 05 дето изпираше мръсните пари на . К . Г . Б ....на запад който след промените вече беше ненужен и опасен с тайните и машинациите които знаеше ,тъй че и напускане то му сиреч убийството му беше ясно . То и при другария. . Андрей нещата са сходни при павлов и при . Кольо. . Дамянов и още много подобни модели на бялата техника ,
81
6
 
3
 
! Отговори
Баш демокрЪт преди 8 години
Ало 112На Максуел господарите са на Уолстрийт, информирай си вакуума преди да пишеш глупости и клишета!
80
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Максуел и луканов може и да са мъртви а са такива защото московските им господари така решиха ,разбира се за да няма сега кой да се извинява и кой да виновен за престъпленията ,но наследниците на тях и сега са тук вижте само кои са най богатите семейства в . България . А и политическите убийства и лагерите не бяха след десети а преди това кой ще се извини на жертвите и техните роднини и кога
79
0
 
5
 
! Отговори
az преди 8 години
samo avtomata za vsichki i na otkosi zgan ot izmenici....
78
4
 
20
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Справедливост? Как разбират социалистите справедливостта? Например, през 1980 те години имаше едни специални магазини където някои хора можеха да си купят качествени "доколкото може" продукти на минимална цена. Тези магазини бяха със затъмнени прозорци за да не може обикновения Българин да види какво се продава вътре. Редовите партийни членове нямаха достъп. За другите да не говорим.
77
4
 
20
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Комунистите никога не работят в сегашно време. При тях най-употребяваната думичка е ще.Лошо би било станало, ако Господ убиваше за всяка лъжа по един от тях. За седмица един нямаше да остане.
76
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето Сталин казал на Мао: По-лесно е да разрушиш, отколкото да построиш. Затова всички велики завоеватели са разрушавали.Затова комунистите само разрушават България като чужди завоеватели. Защото искат да победят!
75
1
 
13
 
! Отговори
Баш демокрЪт преди 8 години
Ало 105-ти,За тез неща, които си изброил трябва да се извинят Максуел и Луканов, ама те са мъртви. Та остана само Сорос.... Всичко за което говориш се случи след 1989 когато БГ беше продадена на ционистите от П.Младенов, А.Луканов, Д.Джуров, А.Лилов! А сега в БСП няма леви, само десни и едно стадо слепи червени овце, които намаляват по възрастови причини!
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво единство какво помирение тавариш с кого ,палача съв жертвата ли да си помирят може ама кога наследниците на комунистите ще се извинят за концлагерите за труповете след девети за двете катастрофи на страната през 90, 97. Г някога ще поемете ли отговорност за пирамидите за силовите групировки за спестяванията на хората за. прокудени те от родината си за откраднатите мечти на цели покушения . Списъка е безкраен другари ,но помирението идва след търсената прошка ,
73
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вожда стои и им реди мили думи и лъжи, които никога не стават реалност, а те му се радват като безмозъчни *** и искат да му целунат ръката :D Това са партиите и поклонниците им, както и религиите и всичко, на което някой някъде се кланя :D
72
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
124 г. тероризъм, защита на чужди интереси и непрекъснат бойкот...
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали обичате да слагате етикет "секта" на разни такива събития, където се събират хора и правят нещо, което им е интересно или приятно, а вие не го разбирате, е те тия за мен са точно като сектанти, но мн по-заблудени и хипнотизирани от вярата си.
70
9
 
11
 
! Отговори
българин преди 8 години
Срамувам се като чета "творенията" на т.н. антикомунисти.Виждам ,че за национално единение просто не може да се мисли.Каква е тази омраза ,каква е тази ненавист . Защо ?
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И са еди на бузлуджа вече е дал фира ,дали защото е повярвал че верно.ще има справедливост дали от преяждане с кебапчета незнам
68
3
 
26
 
! Отговори
социалист преди 8 години
Хамстерчето е най-големия провал на КГБ у нас - жена му намериха, деца му направиха , но забравиха да му зашият г*з* и он се юрна в гейска Европа....
67
0
 
30
 
! Отговори
вЕрвайте му! преди 8 години
Хамстеро взема 15 000 евро на месец заплата и има именийце в Швейцария за около 4 милиона евро....а вие чакайте светлото МУ бъдеще :))
66
1
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Химическите тоалетни удържаха ли напъна?
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Партиите са само Легално прикритие на всички престъпления в нашата държава !Васил Иванов Кунчев е оставил едно предсмъртно писмо !прочетете го !Там споменават ли се партийни принадлежности !!?Иначе ,забелязвам ,че масово поднасяте венци и цветя на всеки ЮБилей и се кланяте чинно !!И като Ви Слушам речите ---аха ,да ви повярвам !!))