Почина първородният син на президента Плевнелиев

Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия
8 авг 2015 14:45, Петя Славова
784
Почина първородният син на президента Плевнелиев
Снимка: Булфото

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


784
Още по темата: синРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
13
 
24
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Това,че Плевналиев е изключително вреден за България няма нищо общо със смъртта на детето му!Да не бъркаме нещата!Всеки носи сам отговорността за действията си.Идеята за злобен и отмъстителен Бог не е добра,да я оставим на евреите,на тях им приляга!!!Много е обезпокоително,че по тая причина умират все по-млади мъже,лично аз имам двама познати с тая диагноза,единия почина,а другия едвам се спаси!Това е що годе нормално за 70+ години,но за 35-40,да не говорим за 15-НЕ!На какво ли се дължи?????
212
6
 
6
 
! Отговори
Аз съм преди 8 години
Лека му пръст!Някои поискат отговора от какво е починал. Съгласен съм, твърде странно е да не казват причината за това. Обаче щом не знаете причината, това още не е повод да се гавря (газвам го за някои, но не и за всички).
211
20
 
19
 
! Отговори
rosssiny преди 8 години
Мир, топлина и светлина на душата му! Най-сърдечни съболезнования на близките и приятелите на момчето!А на тези недоучени, нискочели, злобни, сребролюбиви, алчни за рубли писачи по-долу, ще кажа само, че Президентът на Републиката не е отговорен нито за икономическото ппложение в страната, нито за здравеопазването, нио за техните мизерни, продажни душочки! Виновни за бедите на България са техните ментори, които ги насъскват, дават им ОПОРНИ ТОЧКИ и дори плащат на писачите по 30 сребърника за п,
210
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е трагедия за семейството му.Не за народа.Ако почине вашето дете президента ще страда ли за него и весниците ще пишат ли за негои целия народ ще страда ли за вашето дете ?НЕ!Значи това не е трагедия за български янарод, а лична негова и на бившата му жена.Трагедия е 16 милиарда дъл + 4 от КТБ които трябва да плаща всеки един от нас.Работи до 65 години със сума ти болести, за да връщаш пари похарчени от тези измамници.Президентър е милионер и за него няма трагедии.
209
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми реви ***! Ти друго не умееш...
208
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време българите са ревали също за коня на някой си Баязид 2.
207
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лекарите са виновни ,съд до дупка :)
206
6
 
16
 
! Отговори
Анатолий преди 8 години
Мир на душата му!Съчувствам...
205
14
 
40
 
! Отговори
До 275 преди 8 години
За съжаление 275 е прав, много прав! Никой не казва лошо за детето, изглежда нормално дете. Жал ми е за майка му, ужасен удар за жената! Но погледнете какво направиха от търпеливия и добронамерен българин, накараха го да мрази жестоко. И защо, защото ограбването е дори по-жестоко от ранната смърт на това дете. И в това ограбване и двуличие основен принос има и баща му. Защо в Англия или другаде хората ще поставят цветя а у нас омраза? Народа не е виновен, докаран е до това състояние.
204
20
 
27
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Мир на душичката му! Съболезнования г-н Президент!
203
22
 
20
 
! Отговори
Г-жа Станчева преди 8 години
Г-н Плевнелиев, на Вас и всички Ваши близки съболезнования за огромната загуба.Няма по-страшна болка от загубата на дете...Нека Филип винаги бъде в сърцата Ви! Неговият блог ще бъде небесната шир...Поклон пред паметта му!
202
35
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече ставам върл привърженик на Президента. Колко долни са неговите противници, радват на смъртта на едно дете. Няма по отвратителни хора. Как не ви е срам ?????
201
18
 
41
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Всеки Човек е една вселена. Децата са невинни създания. Аз не обичам *** но нямам нищо против децата им. Боли ме за убитите бебета в Палестина. Боли ме за всички убийства особено над деца. как може да се радвате за смъртта на едно дете? Не ви пожелавам това.
200
19
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, не говорете глупости.По тази логика, всички политици жив роднина да нямат.Имайте уважение поне пред паметта на невинното дете.
199
32
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрени съболезнования г-н Президент. Всички истински българи скърбят с Вас.
198
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости ,,,,,,,, мъката е неописуема и не злобейте с каквото и да е защото бог не прощава........
197
14
 
49
 
! Отговори
Bobi преди 8 години
Почивай в мир мило детенце. Никое ама никое дете на света не е виновно за нищо за да изкупува нашите грешки. Децата са светлината на утрешния ден и никой родител не заслужава детето му да умре в ръцете му. Децата са най-невинните и за тях само хубаво. Моите съболезнования за семейството,.
196
4
 
13
 
! Отговори
Защо ? преди 8 години
А как е станало ? Какво е станало ?
195
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kajete ot kakvo se e pominalo tova dete
194
9
 
46
 
! Отговори
майка преди 8 години
Най-лошото, което може да се случи на човек, е да си отиде детето му. На същата тази дата преди 5 години почина от тежка болест и моят първороден син . Изгубих най-милото и интелигентно същество. Нищо не боли така, както тази болка, която е вечна . Мир на праха на детето на президента ! Никой и с нищо не може да успокои семейството . Моите съболезнования !