СДС скочи: Води се кампания срещу кмета на Карлово!

Атаките са преди изборите, но не са с политически средства
20
СДС скочи: Води се кампания срещу кмета на Карлово!
Емил Кабаиванов в следствието. Снимка: Dnes.bg

След като вчера кметът на Карлово Емил Кабаиванов, който ще е кандидат за нов мандат от името на Реформаторския блок, излезе от следствието в Пловдив с повдигнато обвинение за умишлена безстопанственост, днес от СДС обвиниха, че се води целенасочена атака срещу него.

Още по темата

Кабаиванов е бивш лидер на СДС, а сега е заместник на синята политическа сила.

"Изразяваме своето безпокойство от очевидно зачестилите, през последните няколко месеца, атаки срещу д-р Кабаиванов. За нас вече няма съмнение и е изключително притеснително, че в навечерието на предстоящите местни избори, срещу кмета на Община Карлово се води открита кампания, но не с политически средства", обвиниха от СДС, в съобщение до медиите.

Оттам припомнят и че като част от РБ поставиха на първо място нуждата от реформа в съдебната система.

"Случаят с д-р Кабаиванов още веднъж потвърждава, че тя вече не търпи отлагане и е крайно належаща за нашето общество. Ние не се намесваме в работата на разследващите органи и прокуратурата, но сме притеснени от активирането им в месеците преди изборите и от методите, с които действат спрямо кандидат за кмет на Реформаторския блок", пише още в позицията на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Ало, от СДС, не се притеснявайте, Кабата е верен слуга на Боко, тази кампания само му лъска имиджа. Няма лоша реклама, нали знаете. Хайде пийте по едно малко и спете спокойни. Той Кабата ще се оправи, вие от СДС му мислете...
11
1
 
3
 
! Отговори
социалист преди 8 години
До Анонимен 15Комунистите ако умееха това за което говориш ,отдавна да беше настанал КОМУНИЗЪМ :) Но все още е див капитализъм ,благодарение на такива неособено умни като теб :)
10
2
 
2
 
! Отговори
aaaaa преди 8 години
te pak RB predlagat sadebni reformi, a te nay-golemite kradtsi...hahaha...boklutsi....koy kakvo si drobil tova da sarka, dreme mi che e krem na Karlovo, dreme mi che e RB, dreme mi che e RB, ako e kral da si otgovarya...tochka po vaprosa...
9
0
 
5
 
! Отговори
браво преди 8 години
Щом е важно,да го поканят в Панорама,ще се разясни случаят...
8
1
 
8
 
! Отговори
петър преди 8 години
Крадецът си е крадец,независимо от коя партия е. А най-големия зулум на този *** е харизването на огромната спортна и балнеологична база на гр.Баня без нито една стотинка на мутрата ковачки.Ковачки унищожи всичко и сега Баня от прекрасно и проспериращо подбалканско градче се превърна в село със затихващи функции.ТОЧНО ЗАРАДИ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НА СНИМКАТА
7
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Каквато и кампания да се води, едва ли престъпника може да докаже, че е невинен. По това можеш да го познаеш. Каже ли че се води някаква кампания срещу него, веднага разбираш, че е виновен. Добре, дори и да се води кампания, не е ли по-важно да докажеш дали си престъпник или не или само ще повтаряш едно и също. *** абсурдна държава....
6
1
 
10
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Как пък всички крадци на управленски места ревват, че обвиненията са политически а не за криминалните им деяния!? Ако реформа на съдебната система означава да се овладее системата за да се опазват крадливите партийци-НЕ на такава реформа! Това чудо и сега го има!
5
4
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Това и мама на Карлово ли е който вече си има джамия..ха.ха
4
4
 
6
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Който се е заигравал с ББ и ЦЦ, хаир не е видял. Заслужава си го! Той раби остатъка от СДС!
3
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Виж ти ,кампания се водела.Че само вие ли можете кампании да водите,то и другите я могат тази работа.Е вие сте от най нахалните и най кресливите,другите не могат да се равняват с вас.Сега сте мълчаливички и кротички защото ви оправиха с държавни постове,вече сте във властта макар,че никой не ви бръсне за слива,ама с паричките сте добре има и за вас.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМА ТИЯ ОТ СТАНИ ДА СЕДНЕМ ОЩЕ ЛИ СА ЖИВИ БРЕ? БАХ МАААМУ! АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ ЧЕ ВЕЧЕ СА ИЗГНИЛИ У ГРОБИЩАТА А ТЕ ОЩЕ ПЪЛЗЯЛИ ПО ЗЕМЯТА!!!!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама слабо се е държал за шлифера на Боко. Да вземе пример от шефа си Лукарски. Пълен гьон, ама допълзя до министър.