Москов се среща с Борисов заради отхвърлената реформа

Кънев уверен: Управляващата коалиция е стабилна!
Обновена: 5 сеп 2015 17:46 | 5 сеп 2015 15:01,
31
Москов се среща с Борисов заради отхвърлената реформа
Радан КЪнев. Снимка, архив Булфото

„Управляващата коалиция е стабилна, въпреки сътресенията в нея с отхвърления законопроект на здравния министър Петър Москов, който касае лечебните заведения”. Това заяви в Пловдив съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев.

Той допълни, че здравният министър Петър Москов ще разговаря следващата седмица с премиера Бойко Борисов по повод отхвърления законопроект на Москов в петък.

Още по темата

"Вчерашният съвет за развитие беше оптимистичен, а това, което се случи в здравната комисия, доста песимистично”, каза още Кънев. Той подчерта, че целта на Реформаторския блок е да променя страната, но не всяка партия, която подкрепя управляващите иска това да се случи.

"Никой в Реформаторския блок не се съмнява, че смисълът да участваме в управлението е да променяме страната в сферите на здравеопазването, антикорупционното законодателство и съдебната власт", каза още Кънев.

Реформаторският блок в Пловдив най-вероятно ще подкрепи кандидатурата на Здравко Димитров за кмет. Това съобщи още  съпредседателят на блока Радан Кънев.

"Ще застанем зад силна фигура от ГЕРБ", каза Кънев, като посочи индиректно, че такава е фигурата на Зико. Новината идва, след като премиерът Бойко Борисов обяви със сигурност, че кандидатурата за кмет на Пловдив от ГЕРБ е тази на Иван Тотев.

Кънев откри форум на ДСБ в Пловдив. По-късно вицепремиерът Меглена Кунева ще открие форум на нейната партия в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Р. К.: Никой в Реформаторския блок не се съмнява, че смисълът да участваме в управлението е да променяме страната в сферите на здравеопазването, антикорупционното законодателство и съдебната власт" Мда, а беше време, когато същият щеше да гони мутрите от властта и нямаше да подкрепя кабинет с премиер ББ.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане, дръж се здраво за шлефера на Мутрата, че ако го ядосате и вдигне кръвното ще ви бие шута и на теб и на другите смешници Лукарски и Москов.Все пак ви даде 6 министерски кресла, а според гласовете от изборите ви се полагаше едно и половина.Гледайте си Мутрата като писано яйчице и задоволявайте всичките му прищевки, защото при нови избори няма да помиришете повече парламента.Както и ония лакеи от Паричния фронт. Само дето излъгахте избирателите си.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В едно гърне *** в едно гърне *** всичките...
1
0
 
7
 
! Отговори
pop преди 8 години
tesi laji nemat da izdarjat oste 90 dena,ama zabavliavaite se oste. kakvoto si nadrobite, tova ste sarbate.