АБВ е водило разговор с Кадиев

Ако поиска подкрепа за кметския стол, ще мислим, признаха от партията
Обновена: 9 сеп 2015 11:50 | 9 сеп 2015 11:15, Камелия Цветанова
2
АБВ е водило разговор с Кадиев
Георги Кадиев. Снимка: архив Булфото

Ръководството на АБВ е водило разговор с Георги Кадиев от БСП, който на своя глава обяви, че ще се кандидатира за кмет на София - решението, което както по всичко личи ще му струва членството в Столетницата.

Дали обаче АБВ ще застане зад Кадиев засега не е ясно.

Още по темата

"Имало е разговори на партийното ръководство с Кадиев, така че ако постъпи до парламентарната група искане за разглеждане да го подкрепим, ще го разгледаме“, лаконично обясни депутатът Кирил Цочев. Той призна, че лично би застанал зад Кадиев, защото според него това е една подходяща за АБВ кандидатура.

"Той е авторитетна личност със самостоятелно мислене. Не спазва указанията от "Позитано" 20, което е позитивна черта. Има доста опит, бил е кандидат за два мандата за кмет на София и е подготвен човек“, похвали го Цочев.

Кадиев съобщи снощи решението си да влезе в битка за столичен кмет, въпреки че официалният кандидат на БСП е социологът Михаил Мирчев. В социалната мрежа Facebook Кадиев обясни причините за кандидатирането си.

"Искам София да бъде различен град. Да се модернизира по-бързо, да е по-мултинационален, по-интересен, по-сигурен, по-удобен. По-малко корумпиран, по-малко "котараци", по-малко Диков, повече идеи и дух. Вътрешно изгарям от пълната безалтернативност на ГЕРБ. Никаква съпротива, никаква идея за битка", посочи социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
1
 
! Отговори
Тома преди 8 години
Браво най-после един достоен политик
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешници...оставкааааа